- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi Kunfeyekun72
Kızlar ne alemdesiniz, transfer olan var mı? Benim cumartesi olucak. Dün progestan iğneyle fitile başladım. Heyecan var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım transfer oldu mu, nasılsın?Selam canım inşallah hepimizin bu sefer nasip olurBende estrofem günde 4 kez içiyorum yarından itibaren progrstan iğne bırakacağım önümüzdeki hafta transfer inşallah ben çok dikkat etmiyorum yani kabak çekirdeği ve ananas yiyorum transfer zamanı genelde
![]()
Hayırlı olsun inşKızlar iyi akşamlar. Nasılsınız bende etrofem e basladim. Bakalim.transfer için ama.biraz yan etkileri var gibi prospektüsü de okuyunca korktum. Çok fazla yan etki yaşayan oldu mu aranızda
.
Saol canım teşekkürler. Bakalim.nasipHayırlı olsun inş
Ben oldum. :) Şimdi sonucu bekliyorum . Senin içinde hayırlısı olsun . Protestan iğne biraz kalçada ödem yapıyor haberin olsun canımKızlar ne alemdesiniz, transfer olan var mı? Benim cumartesi olucak. Dün progestan iğneyle fitile başladım. Heyecan var![]()
İnş sağlıcakla bebişini kucağına alırsın cnm transferin kaçıncı günü vebir belirti var mı gerçekten merak ediyorum erken belirtiye inanmıyorum çünkü bende olmuştu herhalde ilaçların etkisi dendi negatifi görünce hayal kırıklığı yaşamıştımBen oldum. :) Şimdi sonucu bekliyorum . Senin içinde hayırlısı olsun . Protestan iğne biraz kalçada ödem yapıyor haberin olsun canım
Bir de tavsiyem olacak ananas ve kabak çekirdeği bol tüketİnş sağlıcakla bebişini kucağına alırsın cnm transferin kaçıncı günü vebir belirti var mı gerçekten merak ediyorum erken belirtiye inanmıyorum çünkü bende olmuştu herhalde ilaçların etkisi dendi negatifi görünce hayal kırıklığı yaşamıştım
Nar veya nar suyu duydunuz mu hiç transferden sonrası içinBir de tavsiyem olacak ananas ve kabak çekirdeği bol tüket
Merhaba canım evet oldum transfer gününü saymazsak 7. Günümdeyim bel ağrılarım oluyor onun dışında bazen stresle bazen heyecanla bekliyorum inşallah pozitifi görürüz hepimiz :)Merhaba canım transfer oldu mu, nasılsın?
Merhaba canım evet oldum transfer gününü saymazsak 7. Günümdeyim bel ağrılarım oluyor onun dışında bazen stresle bazen heyecanla bekliyorum inşallah pozitifi görürüz hepimiz :)Merhaba canım transfer oldu mu, nasılsın?
Rahim duvarını kalınlaştırıyor diye biliyorum ben içiyorum sabahları çay yerineNar veya nar suyu duydunuz mu hiç transferden sonrası için
Hayırlı olsun inşallah şimdiden pozitif sonuç alalım kaçıncı günündesin:)Ben oldum. :) Şimdi sonucu bekliyorum . Senin içinde hayırlısı olsun . Protestan iğne biraz kalçada ödem yapıyor haberin olsun canım
Bugün 3. Günüm canım ilaçlardan mı bilmiyorum ama benim belimde ağrı oluştu dün akşamdan beri ilk gün hic birsey yoktu. Çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi endişe ve heyacanla sonucu bekliyorum :) inşallah tutar hepimizin transferleri rabbim nasip ederİnş sağlıcakla bebişini kucağına alırsın cnm transferin kaçıncı günü vebir belirti var mı gerçekten merak ediyorum erken belirtiye inanmıyorum çünkü bende olmuştu herhalde ilaçların etkisi dendi negatifi görünce hayal kırıklığı yaşamıştım
3. Gün canım inşallah hayırlı haberlerimizi aliriz.Hayırlı olsun inşallah şimdiden pozitif sonuç alalım kaçıncı günündesin:)
Sen nasil bir belirti yasadin canim merak ettim. Ya biloyor musun nasipten oteyede yol yok .Rabbim yardimcimiz olsun insallah rabbim.gonlumuze göre versin.İnş sağlıcakla bebişini kucağına alırsın cnm transferin kaçıncı günü vebir belirti var mı gerçekten merak ediyorum erken belirtiye inanmıyorum çünkü bende olmuştu herhalde ilaçların etkisi dendi negatifi görünce hayal kırıklığı yaşamıştım
inşallah canım :) benim pazartesi tahlil günüm ama cumartesi günü yaptıracağım bende bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlanır :)3. Gün canım inşallah hayırlı haberlerimizi aliriz.Haftaya cuma tahlil günüm. Senin ne zaman tahlil ?
Amin inşBugün 3. Günüm canım ilaçlardan mı bilmiyorum ama benim belimde ağrı oluştu dün akşamdan beri ilk gün hic birsey yoktu. Çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi endişe ve heyacanla sonucu bekliyorum :) inşallah tutar hepimizin transferleri rabbim nasip eder
8 oluyor öyleyse İnş tutunur İnşMerhaba canım evet oldum transfer gününü saymazsak 7. Günümdeyim bel ağrılarım oluyor onun dışında bazen stresle bazen heyecanla bekliyorum inşallah pozitifi görürüz hepimiz :)
inşallah hepimizin gerçekten Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder bu zaman8 oluyor öyleyse İnş tutunur İnş