Ercan baştu tüpbebek

Ben oldum. :) Şimdi sonucu bekliyorum . Senin içinde hayırlısı olsun . Protestan iğne biraz kalçada ödem yapıyor haberin olsun canım
Ay inşallah pozitif olur canım çok heyecanlı be 😃
iğne evet ya popom çürük oldu hep fenaymış. 🤣Transferden sonra da devam ediyor muyuz bu iğneye😝

Bir de tavsiyem olacak ananas ve kabak çekirdeği bol tüket
Benim bu ananasta kafam karıştı. İyi diye biliyoruz ama birçok yerde rahmi kastığı için düşüğe yol açar iyi değil diye gördüm. Günde 1 dilimden fazlası zararlıymış baya. Şimdi yiyorum, ama transfer sonrası yemicem ben korktum.

Sen nasil bir belirti yasadin canim merak ettim. Ya biloyor musun nasipten oteyede yol yok .Rabbim yardimcimiz olsun insallah rabbim.gonlumuze göre versin.
Anamadı transferden ince baya yemiştim ama transferden sonra tüketmedim neyse yarın alıp tüketmeye başlayım çok saol 😊
Yeme yeme boşver fazlası tam tersi zararlı diyorlar önceki yediklerin yeter bence.

Ay inşallah pozitif olur canım çok heyecanlı be 😃
iğne evet ya popom çürük oldu hep fenaymış. 🤣Transferden sonra da devam ediyor muyuz bu iğneye😝
Malesef evet 😁inan oturacak yetim kalmadı artık yanlara yapıyorlar ama olsun sonucu güzel olacak inşallah başaracağız 👍💪

Hade ya ben birkaç yerde okudum iyi diye

K Kunfeyekun72

Şöyle bi yazı var bi doktor yazmış mesela. Kimi iyi kimi kötü diyo ne bilim korktum ben de riske değmez.

özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir.

Hade ya ben birkaç yerde okudum iyi diye

K Kunfeyekun72

Şöyle bi yazı var bi doktor yazmış mesela. Kimi iyi kimi kötü diyo ne bilim korktum ben de riske değmez.

özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir.
Benim bildiğim ilk dört gün iyi

Kizlar merhaba...transfer olmuş olanlariniza pozitif sonrası sağlıklı bir gebelik diliyorum 🙏 negatifi görmüş olup toparlanmaya çalışanlarıniza toparlanma ve yeniden deneyebilme gücü 🙏
Ercan Bastu' yu tercih etmiş olmanızın sebeplerini öğrenmek isterdim açıkçası hakkında az bilgi sahibiyim...genç yaşta prof olması mezun olduğu okul endometriozis çikolata kisti konularında uzmanligi vs. Ancak tüp bebek tedavi geçmişi ?başarı oranlari? İleri yaş hastalarinda başarı oranları? Çalıştığı hastanenin labaratuvar yetkinliği....Kendisine nasil karar verdiniz? Bilgi paylaşımınız için şimdiden teşekkürler ❤️

Back
X