kaldı 11 gun :))))
Hatta 8 gun :)))) ay ınanamıorummmm :))) cok az kaldııııı:)))) yehuuuuuuuuu:)))) bişi sorcam kızlar ben sımdı 2 hafta tatılım (sömester) ve 1 hafta daha rapor almak ıstıorum toplam 3 hafta dınleneyım dıe ama okul dıokı raporunuz SGK gecen bır hastaneden olmalı(( ama memorıalde SGK ıle anlaşması yokmuş. ben naaapım sımdı?? bu konuda tecrubesı olan veya bır yol gösterebılecek olan var mı bana ?? (((( help meeeeee!!!!!!!!
Kolayı var canım sgk ile anlaşması olan herhangi bir hastaneye ya da aile hekimine git durumunu anlat ve bir hafta daha rapor rica et.Mutlaka verirler ben burda özel bir hastaneye gidip dahiliye bölümünde hem troidime baktırmıştım hem de rapor rica etmiştim kırmadılar verdiler.Sende en sevimli halinle iste mutlaka verirler:)
ama ben mudurume estetık oluorum demedım fıtık amelıyatı olucam dedım sımdı ben hangı doktoragıdıcem ne dıcem nasıl alıcam zor karısık bı durum yaaaa:))))
Keşke kadın hastalıkları deseydin o zaman hiç çakmazdı:)Şimdi beyin cerrahına gitmen lazım çünkü fıtığa onlar bakıyor.Var mı çevrende sık sık gittiğin sgk ile anlaşmalı bir özel hastane.Eğer varsa onlar yardımcı olur ya da yoksa bile git paralarını ver mutlaka yardımcı olurlar biliyorsun para her kapıyı açıyor:)
yok mıde fıtıgı dedım ona genel cerah bakıo dıe bılıorum.artık gıdıcez bı hastaneye rıca edıcez :))))
Ee iyi o zaman daha kolay genel cerrahiden daha çabuk koparırsın raporu.Ben kimseye hiçbir şey demedim valla sadece eşim izin almak için kadın hastalıkları diyecek yoksa insanlara laf anlatmak zor.
2 hafta yetıcekmı dersın???
2 hafta yetıcekmı dersın???
selam kızlar haftaya bu saatlerde ınsallah hastane odamda olacagım:))))) bırsey sormak ıstıorum :))) hadı bakalım basladık gene sorulara :))) amelıyattan 2-3 gun once bagırsakları bosaltan bı ılaç ıcılıomus dr. bana bısı demedı sız yaptınız mı ben yapım mı???? ıkıncısı: yara ızı ıcın krem warmıs bızım dr onerıomu??? ucuncusu: yedek korse yada sutyen alım mı alırsam ne almamı onerıosunuz?? en ııısı olsun.onerılerınızı beklııorummmmmm:))))))
Selam canım;
inşallah hadi bakalım gün sayıyoruz artık haftalar bitti:))
bağırsak boşaltan birşey kullanmana gerek yok canım 2.gün önceden akşamları hafifi ye yeter ameliyat öncesi akşam 24.00.dan birşey yemiyorsun
yedek korse sutyene gerek yok zaten uyanınca üstünde giydirilmiş oluyor doktor bunlar için ekstra ücret talep etmiyor zatenyıka yıka kullan sonradan işine yaramıyor nasılsa kremi doktor sonradan yazıyor alıyorsun okey mi var mı başka sorun
ah cnm bnm ya her derde dewa jelesecimmm:))) bısı daha var odem ıcın bı karısım falan arıfı verılcekmı sankı ercan bey öle bısı solıcm onu ıcıcen demıstı ama hatırlamıorum tam:)))
utandırma beni :) eşim duysa her derde deva olayını kopardı gülmekten
ödem atıcı çay evet özel bitkilerin isimlerini yazıyor doktor reçete halinde veriyor...6.7.bitkiyi isimlerini doktor verir belki seninki daha farklı olabilir demleyip günde 4.5.fincan içiyorsun hepsi bu
Bizim kızlar yoğun bugün hafta sonu nlglpd arkadaş evi yakın hastaneye ziyarette Whitirabbiti ve fleur delid diye bir arkadaşıcanlı haber muhabirimiz nlglpd arkadaşımız
utandırma beni :) eşim duysa her derde deva olayını kopardı gülmekten
ödem atıcı çay evet özel bitkilerin isimlerini yazıyor doktor reçete halinde veriyor...6.7.bitkiyi isimlerini doktor verir belki seninki daha farklı olabilir demleyip günde 4.5.fincan içiyorsun hepsi bu
Bizim kızlar yoğun bugün hafta sonu nlglpd arkadaş evi yakın hastaneye ziyarette Whitirabbiti ve fleur delid diye bir arkadaşıcanlı haber muhabirimiz nlglpd arkadaşımız
whıterabbıt yıne mı amelıyatta o olmamısmıydı??? fleur delıd ne amelıyatı oldu ???:)))) ay ben formdan mı düşmüşüm ne :)))) hıc bısıden hbrım yok :))))
Rabbite ugradım ben bugün diğer kişi hiç aklıma gelmedi zaten bilmiyordum kim :) rabbit iyiydi çok tatlıda bir annesi var :) nldglp mde gelecekti ama ben çıkmak zorunda kaldım karşılaşamadık haftaya kahvaltıda artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?