doktorun hasta pörtföyüne bak yazık adama acıdım
boşuna o kadar okumuş ameliyatlar yapmış deneyim kazanmışbak tek ameliyatla olayı çözmüşüz
sevinirim beni almayın ameliyatabentoprak olabilir:) yüz daha önemli ameliyat sizler gibi tecrübeli ekip bir daha bir araya gelmez kaçırma bentoprak
hemen olctum kızlar 85D ölçtüm(( kocamannn ((( hadı ya gun saymaktan takvımlerı cızmekten fenalık geldı içimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Sayende sütyen ölçümü de öğrendim valla:) D cupmışım bende doktordan B cup yapmasını isteyeceğim çünkü artık büyük göğüs istemiyorum...
Benimde 90 D Burcucum kocamanında kocamanı çok şükür ki az kaldı:))) Valla şimdiden güzel güzel sütyenlere iç geçirerek bakıyorum yakında görüşmek üzere diyorum hepsine:)
Benimde 90 D Burcucum kocamanında kocamanı çok şükür ki az kaldı:))) Valla şimdiden güzel güzel sütyenlere iç geçirerek bakıyorum yakında görüşmek üzere diyorum hepsine:)
Benim için en ideali B diyorum.Yıllarca büyük göğüsten gına gelmişti zaten.Meltem cim kararını vermişsin sen de artık.Ama dolu B de yapıyor doktor aklında olsun.Mesela ogltkn dolu B.Ama şimdi o da bazen dile getiriyor,keşke B yaptırsaymışım diyor. Ben bir de DD cup tımdouble D yani ( 3 beden küçülttü yani.hadi bakalım 13 gün kaldı Burcu ya,15 gün de sana
artık bugunu saymayalım 12 gunnnnnnnn:)))))) walla öyle bıktımkı dolu molu istemıorummm boş B en iiisi :)))))mumkunse altında kagıt dahi duramasın
jelesec beni hatırladın mı
meme küçültme yaptırmak istiyordum.
ne yaptıysam bir gram aşağı inemedim(
15 tatilde düşünüyordum. kilolar kalınca erteledim.
kilomu vermeden olumlu sonuç alırmıyım sence?
bir an önce olmak istiyorum.
aman nasılda geçti bak 1.ay derken 12.gün kalmışB.bence de en iyisi
Teşekkürler canım arkadaşlar tercihini senden yana kullanmışlar.Arkadaş hatırına çiğ tavuk bile yenir derler
Okuduklarımdan göğüs,karın lipo tecrübeleri var o da biraz.Baksana ölçüde bile Bolsun D olsun şu olsun bu olsun karar veremiyorlar.Benim yüzü düşünemiyorum.Hem yüz tecrübesi olan henüz yok.
walllaa gunler cabucak gecıo :))) bıran once oliiimde yenı gardrobumu oluşturmaya başliiiiim :))))bugun heryerde ındırım wardı ama hıcbişii alamadımelıme 40-42 beden gecıo bakıorum aman bırak kızzz sen 38 gıycen dıorum :)))))))
ınsallahhh jelesecımm ınsallahh:))) en cokta pantalonun ıcıne gömlegı sokupta kemer takmayı özledım :))) vede hıc yapamadıgım hayattainşallah tüm beğendiğin kıyafetlerin 38.bedenini doldurur sun dolabına
Şu kup konusunda bana da bir yardımcı olun hanımlar yaa
yahu bu konuya bu kadar kafa yoruyorum yok yine olmuyor yine olmuyor
göğüs altından ölçüyorum: 70
üstünden ölçüyorum: 85
e şimdi bunun ufak C olması gerekmez mi? gerekir
Hah işte ufak D oluyor
Haykırasım geliyor ben D değilim diye vallahi
Marks and Spencer'da katliam!!
Bu arada küçültecek hanımlara da önerim, B deyin gitsin, zaten B yapamayabilir hafif C ye kayabilir ben size söyleyeyim. Özellikle sırtı dar olan kadınlarda o kadar küçültemiyorlar bence. Yeterli doku mu kalmıyor nedir..
Şu kup konusunda bana da bir yardımcı olun hanımlar yaa
yahu bu konuya bu kadar kafa yoruyorum yok yine olmuyor yine olmuyor
göğüs altından ölçüyorum: 70
üstünden ölçüyorum: 85
e şimdi bunun ufak C olması gerekmez mi? gerekir
Hah işte ufak D oluyor
Haykırasım geliyor ben D değilim diye vallahi
Marks and Spencer'da katliam!!
Bu arada küçültecek hanımlara da önerim, B deyin gitsin, zaten B yapamayabilir hafif C ye kayabilir ben size söyleyeyim. Özellikle sırtı dar olan kadınlarda o kadar küçültemiyorlar bence. Yeterli doku mu kalmıyor nedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?