Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

jelesec beni hatırladın mı
meme küçültme yaptırmak istiyordum.
ne yaptıysam bir gram aşağı inemedim(
15 tatilde düşünüyordum. kilolar kalınca erteledim.
kilomu vermeden olumlu sonuç alırmıyım sence?
bir an önce olmak istiyorum.

sevinirim beni almayın ameliyata bentoprak olabilir:) yüz daha önemli ameliyat sizler gibi tecrübeli ekip bir daha bir araya gelmez kaçırma bentoprak

Teşekkürler canım arkadaşlar tercihini senden yana kullanmışlar.Arkadaş hatırına çiğ tavuk bile yenir derler

Okuduklarımdan göğüs,karın lipo tecrübeleri var o da biraz.Baksana ölçüde bile Bolsun D olsun şu olsun bu olsun karar veremiyorlar.Benim yüzü düşünemiyorum.Hem yüz tecrübesi olan henüz yok.

hemen olctum kızlar 85D ölçtüm(( kocamannn((( hadı ya gun saymaktan takvımlerı cızmekten fenalık geldı içimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Benimde 90 D Burcucum kocamanında kocamanı çok şükür ki az kaldı:))) Valla şimdiden güzel güzel sütyenlere iç geçirerek bakıyorum yakında görüşmek üzere diyorum hepsine:)

Sayende sütyen ölçümü de öğrendim valla:) D cupmışım bende doktordan B cup yapmasını isteyeceğim çünkü artık büyük göğüs istemiyorum...

Benim için en ideali B diyorum.Yıllarca büyük göğüsten gına gelmişti zaten.Meltem cim kararını vermişsin sen de artık.Ama dolu B de yapıyor doktor aklında olsun.Mesela ogltkn dolu B.Ama şimdi o da bazen dile getiriyor,keşke B yaptırsaymışım diyor. Ben bir de DD cup tım double D yani( 3 beden küçülttü yani.hadi bakalım 13 gün kaldı Burcu ya,15 gün de sana

Benimde 90 D Burcucum kocamanında kocamanı çok şükür ki az kaldı:))) Valla şimdiden güzel güzel sütyenlere iç geçirerek bakıyorum yakında görüşmek üzere diyorum hepsine:)

Aslında Burcu ile senin meme büyüklüğün aynı.Ama sırt ölçün Duygu dan bir beden daha büyük.Ya da göğüs altı çevren daha büyük diyelim

selam meltemcın.az kaldı cnm azzzzÇ:)))) bende bugun baktım sutyenlere cıcılı bıcılı alıcam sızı yakında dedımmmmmm:)))))

artık bugunu saymayalım 12 gunnnnnnnn:)))))) walla öyle bıktımkı dolu molu istemıorummm boş B en iiisi :)))))mumkunse altında kagıt dahi duramasın

selam munamuna ; bu konuda bende sendenim kilo verememe durumu var bende de

bu kilonu vermeden olumlu sonuç alırmısın sorusuna nlglpd arkadaşım cevap versin o çok iyi bir örnek bu konuda benim fikrim meme küçültmede 5.6.kilo fazlanın bir zararı yok ama en iyi doktor söyler sana canım hangi doktora ameliyat olmaya karar verdin ?

aman nasılda geçti bak 1.ay derken 12.gün kalmış B.bence de en iyisi

walllaa gunler cabucak gecıo :))) bıran once oliiimde yenı gardrobumu oluşturmaya başliiiiim :))))bugun heryerde ındırım wardı ama hıcbişii alamadım elıme 40-42 beden gecıo bakıorum aman bırak kızzz sen 38 gıycen dıorum :)))))))

güya beni seviyorlar can jelesec güzel jelesec kesip biçecekler beni aman kalsın bunların arkadaşlığı

inşallah tüm beğendiğin kıyafetlerin 38.bedenini doldurur sun dolabına

inşallah tüm beğendiğin kıyafetlerin 38.bedenini doldurur sun dolabına
ınsallahhh jelesecımm ınsallahh:))) en cokta pantalonun ıcıne gömlegı sokupta kemer takmayı özledım :))) vede hıc yapamadıgım hayatta askılı yazlık bır elbıse gıymek ama sutyen askısı takmadan:)))) bıde atlet tarzı bodyler straplez ws.. bıde bıde bıde ayyy lıste öle uzunkıiiiii:)))))))

Şu kup konusunda bana da bir yardımcı olun hanımlar yaa
yahu bu konuya bu kadar kafa yoruyorum yok yine olmuyor yine olmuyor
göğüs altından ölçüyorum: 70
üstünden ölçüyorum: 85
e şimdi bunun ufak C olması gerekmez mi? gerekir
Hah işte ufak D oluyor
Haykırasım geliyor ben D değilim diye vallahi
Marks and Spencer'da katliam!!

Bu arada küçültecek hanımlara da önerim, B deyin gitsin, zaten B yapamayabilir hafif C ye kayabilir ben size söyleyeyim. Özellikle sırtı dar olan kadınlarda o kadar küçültemiyorlar bence. Yeterli doku mu kalmıyor nedir..

Amaan çok da cuplara takılma tatlım ya sen haber ver bakalım nasıl son durumları?Birara bayağı mesajlaşmıştık
Her markanın beden kalıbı değişiyor ama...bak şimdi bakıp geldim benim aldığım tüm sütyenler de 85B anasını satiim hiç değişiklik yok:26: Baycan ne meme yapmış ki bana her marka kalıba giriyorum.Aslında haftasonu sütyen alışverişi yaptım indirimlerden şöyle kabinde bir baktım da birden gözüme küçük geldi benimde Ama sütyenleri giyince allaaaa nasıl da güzel duruyor o da başka yani Şöyle söyleyeyim aslında küçük olması herzaman avantaj gibi geldi o anda .İstersem hiç sütyen giymeden geçiriyorum üstüme bir penye hiç dikkat çekmiyor.İstersem de dekolte olması için çok güzel şekil veren sütyenlerle istediğim forma sokabiliyorum.Ama Prima cım sen kesin C cup sın tatlım.Meme formundan dolayı belki D cup oluyor olabilir.PEki senin eskiden kaçtı sütyen ölçün acaba? ameliyattan önce yani:44:

Keşke resmin olsa Bakıp da bir yorum yapabilirdik en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…