ahhhh olsa hemennnn:)))) 70b bıle olur:)) lımon koymus gıbı yarım lımon yanı:)))
Yazamadan duramadım tavşanım.ama sana (C) cup gerçekten büyük.Ama senin ne istediğinle de alakalı tabii.Bir de 85 benim sırt ölçüm bebeem.Senin sırt ülçün olsa olsa 75 dir.Yani 75C demek istemiştir.
meltemcim, boyun ve kilon nedir?
ben mesela, 173cm boyundayım, ve 56 kgyum...full B cup'ım. Bakıldığında bir miktar dolgun görüntüdeyim. Amabence C cup, yıllarca büyük memeden çekmiş biri için, ameliyattan 6 ay sonra iri meme hissi verebilir. Zira ameliyatın ilk günü, C bile olsa sana çok çok küçük gelecek. Daha önce da yazmıştım hatırlarsan, ameliyattan sonra ilk 1 ay göğüslerimi fazlasıyla küçük buldum. Ama son 5-6 aydır, keşke full B yerine B yaptırsaymışım diyorum
benim her daim tercihim B cup.
Mutlaka bize de yaz olur mu?
doktorun hasta pörtföyüne bak yazık adama acıdım
boşuna o kadar okumuş ameliyatlar yapmış deneyim kazanmışbak tek ameliyatla olayı çözmüşüz
hemen olctum kızlar 85D ölçtüm(( kocamannn ((( hadı ya gun saymaktan takvımlerı cızmekten fenalık geldı içimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Boyum 1.68 kilomda 68 ne yapsam bilemedim okulumda da bir arkadaşım var silikon taktırmış onunki B ama keşke C olsaydı bu da çok küçük deyip duruyor kafam karıştı
hemen olctum kızlar 85D ölçtüm(( kocamannn ((( hadı ya gun saymaktan takvımlerı cızmekten fenalık geldı içimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Bakın ikinize de bir fikrimi söyliim.Şimdi ameliyat olacağınız sabah ben,ogltkn ve jelesec gelelim.Çin çin açalım göğüsleri büyüklük sırasına göre.Benimkisi B ,ogltkn dolu B,jelesek C hangisini kendinize isterseniz onda karar kılın.ha,olmamıı??
çin çinnnn kısmı çok hoşuma gitti:)))) ben karar werdım 85B ama dolu olmıcak:))) bı kaç fotoda buldum en azından ıstedıgımı dr umuza bı gösterımde o hangısı bana uyacak yanı sırıtmayacak bana söler onuda yapar.ama kesınlıkle ufak olacak.yanı aynı kalsın da sarkıklıgı kaldırsın dıııl bnm ıstedıgım bıldıgın ufalsın:)))))ama sız yınede gelebılırsenız cok sewınırım:))))
Ne oldu şekerim beğenemedin misenin ameliyatına bu kadro girecek
Bakın ikinize de bir fikrimi söyliim.Şimdi ameliyat olacağınız sabah ben,ogltkn ve jelesec gelelim.Çin çin açalım göğüsleri büyüklük sırasına göre.Benimkisi B ,ogltkn dolu B,jelesek C hangisini kendinize isterseniz onda karar kılın.ha,olmamıı??
Allah korusun sizler adamı frankeştayna çevirirsiniz :18::18:
ziyarete gelin ve gidin lütfen
haha biz tenezül edip senin ameliyatına girdikde havalara mı giriyosun
havan kime senin dua et aynı doktora ameliyat olduk
banane canım dr danbiz işi kaptık arada ondan artık hastaları biz alcaz sen hariç bu kadar tecrübe sahibini birarada zor bulursun
banane canım dr danbiz işi kaptık arada ondan artık hastaları biz alcaz sen hariç bu kadar tecrübe sahibini birarada zor bulursun tehdit var bu mesajda kötü içerik yapayım
banane canım dr danbiz işi kaptık arada ondan artık hastaları biz alcaz sen hariç bu kadar tecrübe sahibini birarada zor bulursun tehdit var bu mesajda kötü içerik yapayım :4:
bak sen bak hem tehdit hem hava atma hiç yakıştıramadım zaten birazdan konuyu geyiğe çevirmekten görcen gününükırmızıyla belirlediğim yeri okudum canım topluca kötü içerik yapsanız da site yönetimi beni biliyor atılmam uğraşmayın kıskanmayın lütfen
bak sen bak hem tehdit hem hava atma hiç yakıştıramadım zaten birazdan konuyu geyiğe çevirmekten görcen gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?