bitanem sen hiç üzülme onlar yeter ki embryo haline gelsin spermle yumurta ile işimiz yok onlar birleşip embryo olursa süper zaten her merkezde bunu yapıyor,kafana takcak bişey yok yani..dün bana da sürekli embryoların çok kaliteli çok güzel deyip durdular ınş onlar bebişim olcak sennde olcak inan banamerhaba boncuk.. inş. sende çabucak başlayıp bebeklerine kavuşursun..
bugün benim moralim çok bozuldueşimden test aldılar hareketsiz çıktığı için p.tesi tekrar istediler. ya o zamanda bişey çıkmazsa ne olacak. benim yumurta toplama salı günü.. aklım çok karıştı. serap hanıma sordum arayıp, olmazsa enjektörle alırız falan dedi, o nasıl oluyor ya. bilen varsa yardımcı olsun lütfen.. böyle olursa tutmaz ki bebek, bu kadar eziyete boşuna katlanmış olacağız.. ben dayanamam...
LEYLİCAN yukarda 2yumoşmu transfer ediyolar diye sormuşsun cevaplamadan edemedim, 2.denemeden sonra ki denemelerde 2yumoş koyuyolar canım...
DERİN merhabalar sana özel olark merhaba demek istedim, sen de sanırım kimyasal gebelik geçirdin eğer yanlış anlamadıysam..Çünkü benim geçen ki tedavimde değerlerim 77yle başlayıp 800lere kadar çıkmış ardından değerler düşmeye başlamış ,embriyo tutunamayıp düşükle sonuçlanmıştı..Buna da kimyasal gebelik deniyomuş ve bahsettiğin gibi biz de nerdeyse her gün hastaneye gitmek zorunda kalmıştık...İlk denememde sıfırı görünce çok fazla üzülmemiştim, ama 2.denemede ki belirsizlik eşimi de beni de moral olarak çok etkiledi...Artık ne olucaksa olsa da yolumuza baksak diyip durduk ..Senin şimdi değerlerin tam olarak sıfırlandın mı, tekrar ne zaman düşünüyosunuz denemeyi...Çok soru sormadım İNŞALLAH dimi
LEYLİCAN yukarda 2yumoşmu transfer ediyolar diye sormuşsun cevaplamadan edemedim, 2.denemeden sonra ki denemelerde 2yumoş koyuyolar canım...
DERİN merhabalar sana özel olark merhaba demek istedim, sen de sanırım kimyasal gebelik geçirdin eğer yanlış anlamadıysam..Çünkü benim geçen ki tedavimde değerlerim 77yle başlayıp 800lere kadar çıkmış ardından değerler düşmeye başlamış ,embriyo tutunamayıp düşükle sonuçlanmıştı..Buna da kimyasal gebelik deniyomuş ve bahsettiğin gibi biz de nerdeyse her gün hastaneye gitmek zorunda kalmıştık...İlk denememde sıfırı görünce çok fazla üzülmemiştim, ama 2.denemede ki belirsizlik eşimi de beni de moral olarak çok etkiledi...Artık ne olucaksa olsa da yolumuza baksak diyip durduk ..Senin şimdi değerlerin tam olarak sıfırlandın mı, tekrar ne zaman düşünüyosunuz denemeyi...Çok soru sormadım İNŞALLAH dimi
LEYLİCAN sana da merhabalar canım..Nolur olumsuz düşünüpte canını sıkma...Enjektörle alırız demesi sanırım testİslere bi iğneyLe girip s.erm alınmasını kastetmiştir...Ama sen moralini yüksek tutmaya,herşeyin güzel gideceğini düşünmeye çalış ...Ki güzel güzel yumoşların olsun sonrasında da eşinin sp.rmleriyle buluşsun İNŞALLAH Salı günü güzel güzel haberlerini alıcaz üzme kendini emiiiii
DERİNcim sana da artık geçmiş olsun diyip, ilerleyen denemeler için bol şans dileme vakti gelmiş sanırım...Umarım bundan sonra herşey çok güzel olur ve sen de istediğin zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla bebişine kavuşursun ..Güzel temennilerin için de çok teşekkür ederim canım ...Bi daha ki deneme için ara vericekmisin tatlım ,yoksa yakın zamanda seni de erdemin yolunda görebilecek miyiz
ANKARAcım transferden sonra nelere dikkat ediyosun bakalım..Sürekli yatıyo musun ,ne yiyip ne içiyosunMoralin artık düzeldi dimi ..Biz de seninle güzel beraber haberini almak için gün sayıyoruz tatlım dualarımızdasın sakın unutma
bitanem sen hiç üzülme onlar yeter ki embryo haline gelsin spermle yumurta ile işimiz yok onlar birleşip embryo olursa süper zaten her merkezde bunu yapıyor,kafana takcak bişey yok yani..dün bana da sürekli embryoların çok kaliteli çok güzel deyip durdular ınş onlar bebişim olcak sennde olcak inan bana
LEYLİCAN bugün güzel haberlerle gelmeni dört gözle bekliyoruz, dualarımızdasın canımİNŞALLAH çok güzel haberlerle dönüceksin ve yarın yumoşların güzel güzel toplanıcak tatlım
oooo kendimi ph pohlanıyor gibi hissediyorum ve mutlu oluyorumANKARA canım MAŞALLAH cici bi anne olarak kendini üzmeden bebişlerinle konuşa konuşa onları içinde büyüt İNŞALLAHBu arada baya kilo alıcağa benziyosun kajular,çekirdekler falan Hadi hayırlısı bebişler gelsin de sen 2-3kilo alsan da bişeycik olmaz ...Kendine iyi bak bizi de arada haberdar etmeyi ihmal etme ...Bu arada şu anda ne kullanıyosun bebiş tutunsun diye, ben ilkinde vaji.adan jel,2.de ise ağızdan hap kullanmıştım, sana ne verdiler tatlım:89:
teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.. bugün evet büyük bi yük atlattık
sonucumuz bugün iyi çıktı, operasyona gerek kalmadı inşallah..
yarın da yumoşlar toplanıyo ve sonra da daha güzel haberleri alırız inşallah..
ankaracım iş yapmıyorsun dimi, yanında biri kalıyor mu annen falan? umarım bebişlerin sana tututnmuştur:)
Canım ben lucrine başladım d.kntrol hapını bıraktım 2 nisanda adet olmayı bekliyorum hala lucrinde bitmek üzere dk.. aradım yoktular..Yarın tekrar arıycam adet olmam için ilaç filanmı verirler artık bilmiyorumm..Senin tedavin hangi aşamada canımmm.. Başladınmı sende...
teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.. bugün evet büyük bi yük atlattık
sonucumuz bugün iyi çıktı, operasyona gerek kalmadı inşallah..
yarın da yumoşlar toplanıyo ve sonra da daha güzel haberleri alırız inşallah..
ankaracım iş yapmıyorsun dimi, yanında biri kalıyor mu annen falan? umarım bebişlerin sana tututnmuştur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?