Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

merhaba boncuk.. inş. sende çabucak başlayıp bebeklerine kavuşursun..
bugün benim moralim çok bozuldu eşimden test aldılar hareketsiz çıktığı için p.tesi tekrar istediler. ya o zamanda bişey çıkmazsa ne olacak. benim yumurta toplama salı günü.. aklım çok karıştı. serap hanıma sordum arayıp, olmazsa enjektörle alırız falan dedi, o nasıl oluyor ya. bilen varsa yardımcı olsun lütfen.. böyle olursa tutmaz ki bebek, bu kadar eziyete boşuna katlanmış olacağız.. ben dayanamam...

bitanem sen hiç üzülme onlar yeter ki embryo haline gelsin spermle yumurta ile işimiz yok onlar birleşip embryo olursa süper zaten her merkezde bunu yapıyor,kafana takcak bişey yok yani..dün bana da sürekli embryoların çok kaliteli çok güzel deyip durdular ınş onlar bebişim olcak sennde olcak inan bana

Canım ne yazık ki kimyasal değildi:26:ne yazık ki deme nedenim değerlerimin kendi kendine inmemiş olması...en yüksek değerim 69 iken düşük yapabilmem için iğne vuruldum ona rağmen 1 ayda zor sıfırlandı düşüp düşüp çıktı değerlersonunda geçen cuma 4 idi değer üzerine regli oldum zannedersem bitti artıkbenimki dış gebelik gibi gitti yanlış bir yere tutundu sanırım.bir de benim 6. gün başlayan ve 8. gün çook yoğunlaşan kanamam oldu.kuzenim doktor benim bana o kanamada düşük yapmış olabileceğimi kalan parça varsa onun bu kadar düşük bir değer vermiş olabileceğini söyledi.neticede sağlıklı gitmeyecek bir gebelik dedi serap hanım ve düşük için kalçadan bir iğne yetti neyse ki...zor işler kötünün iyisi negatifimiş bunu öğrendim arkadaşım3. denemen son denemen olur inşallahhhhhhhhsağlıklaa hayırlısıyla kavuşursun evladınabu arada evlatlarına demek geldi içimden belirtmeden geçmeyeyim

Canım ne yazık ki kimyasal değildi:26:ne yazık ki deme nedenim değerlerimin kendi kendine inmemiş olması...en yüksek değerim 69 iken düşük yapabilmem için iğne vuruldum ona rağmen 1 ayda zor sıfırlandı düşüp düşüp çıktı değerlersonunda geçen cuma 4 idi değer üzerine regli oldum zannedersem bitti artıkbenimki dış gebelik gibi gitti yanlış bir yere tutundu sanırım.bir de benim 6. gün başlayan ve 8. gün çook yoğunlaşan kanamam oldu.kuzenim doktor benim bana o kanamada düşük yapmış olabileceğimi kalan parça varsa onun bu kadar düşük bir değer vermiş olabileceğini söyledi.neticede sağlıklı gitmeyecek bir gebelik dedi serap hanım ve düşük için kalçadan bir iğne yetti neyse ki...zor işler kötünün iyisi negatifimiş bunu öğrendim arkadaşım3. denemen son denemen olur inşallahhhhhhhhsağlıklaa hayırlısıyla kavuşursun evladınabu arada evlatlarına demek geldi içimden belirtmeden geçmeyeyim

LEYLİCAN sana da merhabalar canım..Nolur olumsuz düşünüpte canını sıkma...Enjektörle alırız demesi sanırım testİslere bi iğneyLe girip s.erm alınmasını kastetmiştir...Ama sen moralini yüksek tutmaya,herşeyin güzel gideceğini düşünmeye çalış...Ki güzel güzel yumoşların olsun sonrasında da eşinin sp.rmleriyle buluşsun İNŞALLAHSalı günü güzel güzel haberlerini alıcaz üzme kendini emiiiii

DERİNcim sana da artık geçmiş olsun diyip, ilerleyen denemeler için bol şans dileme vakti gelmiş sanırım...Umarım bundan sonra herşey çok güzel olur ve sen de istediğin zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla bebişine kavuşursun..Güzel temennilerin için de çok teşekkür ederim canım...Bi daha ki deneme için ara vericekmisin tatlım ,yoksa yakın zamanda seni de erdemin yolunda görebilecek miyiz

ANKARAcım transferden sonra nelere dikkat ediyosun bakalım..Sürekli yatıyo musun ,ne yiyip ne içiyosunMoralin artık düzeldi dimi..Biz de seninle güzel beraber haberini almak için gün sayıyoruz tatlımdualarımızdasın sakın unutma

Son düzenleme:
ANKARAcım transferden sonra nelere dikkat ediyosun bakalım..Sürekli yatıyo musun ,ne yiyip ne içiyosunMoralin artık düzeldi dimi..Biz de seninle güzel beraber haberini almak için gün sayıyoruz tatlımdualarımızdasın sakın unutma[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim evet biraz daha iyi hissediyorum kendimi
sanırım bebişlerim içimde ya oından beni karmsar görmek istemiyorlar
bende onlara kendimi mutlu bir anne olarak tanıtmak isityorumm
yok sürekli yatmıyorum oturuyorum,su niyetine komposto içiyorum,ananas kivi kaju kabak çekirdeği duyduğum herşeyi yiyp içiyorum anlican
dualarınz için Allah razı olsun
ınş bende yavrularıma kavuşrum...bu son olur ınş...

canım beniiimm çok teşekkür ederim bendeeeaslında bir sabah aynı arzuyla uyanmayı ve doğrruuu erdeme koşmayı bekliyorum:)yani istek kısmıı mühim

ANKARA canım MAŞALLAH cici bi anne olarak kendini üzmeden bebişlerinle konuşa konuşa onları içinde büyüt İNŞALLAHBu arada baya kilo alıcağa benziyosun kajular,çekirdekler falanHadi hayırlısı bebişler gelsin de sen 2-3kilo alsan da bişeycik olmaz...Kendine iyi bak bizi de arada haberdar etmeyi ihmal etme...Bu arada şu anda ne kullanıyosun bebiş tutunsun diye, ben ilkinde vaji.adan jel,2.de ise ağızdan hap kullanmıştım, sana ne verdiler tatlım:89:

DERİNcim biraz dinlen elbet bi sabah o isteği,özlemi tekrar en derinde hissedersin..Hayırlı olan zamanda ve istediğin zamanda gelsin bebişin İNŞALLAH...Sen şimdilik biraz dinlen ,sonrasında zaten içindeki ses seni yönlendirirKendine iyi bak canım

LEYLİCAN bugün güzel haberlerle gelmeni dört gözle bekliyoruz, dualarımızdasın canım İNŞALLAH çok güzel haberlerle dönüceksin ve yarın yumoşların güzel güzel toplanıcak tatlım

HEVUKKKK senden hiç haber yok, nasılsın bakalım herşey yolunda mı:26:

Canım ben lucrine başladım d.kntrol hapını bıraktım 2 nisanda adet olmayı bekliyorum hala lucrinde bitmek üzere dk.. aradım yoktular..Yarın tekrar arıycam adet olmam için ilaç filanmı verirler artık bilmiyorumm..Senin tedavin hangi aşamada canımmm.. Başladınmı sende...

LEYLİCAN bugün güzel haberlerle gelmeni dört gözle bekliyoruz, dualarımızdasın canım İNŞALLAH çok güzel haberlerle dönüceksin ve yarın yumoşların güzel güzel toplanıcak tatlım

teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.. bugün evet büyük bi yük atlattık
sonucumuz bugün iyi çıktı, operasyona gerek kalmadı inşallah..
yarın da yumoşlar toplanıyo ve sonra da daha güzel haberleri alırız inşallah..
ankaracım iş yapmıyorsun dimi, yanında biri kalıyor mu annen falan? umarım bebişlerin sana tututnmuştur:)

oooo kendimi ph pohlanıyor gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum
bide hamile kalırsam ohhh değmeyin keyfimeee
evet aynen valla kajular falan iyi gidiyor aynen valla yeter ki gelsin bebeğim bitsin bu çile 100 kg olmaya razıyım
şuanda cleaxn iğne oluyroum pıhtılaşma için
progestron hapı vajinal olarak alıyorum başım dönmüyor,ağızdan alırsam başım dönermiş
folbiol,estrofem..aklıma gelenler böyle..hayrlısı olsun ınş Rabbim verecekse verir artık 3.deneme olunca hırpalamıyorum kendimi zira 1 ve 2 .denemede çok yaptım ama sonucu değiştiremedim...artık nasipse olucak...

canım cumadan bugüne kadar yattım sürekli sadece wc ye kalktım ama bugün iş yapmaya başladım mutfak çok karışmştı kendimi sakına sakına yapıyorum,napim yapanım yok,annemle yakınız ama sağolsunlar ne kardeşlerim geliyor ne annem..bu konuda biraz muzdaribim hatta başlıkta açtım okuduysam belki..neyse şimdi hatrlamayayım bana bi faydası yok..işte böyle bendennnn
ınş bebişlerim tutunmşturlar dua et emi

HEVUKcum ben de bu ay başlıyım diye gittim geçen gün ,ama serap hanım yumurtalarımın bu ay çatlamadığını ve kiste dönüştüğünü söyledi doğum kontrol hapı verdi, tam olarak adet olmaya başladığımda hapı kullancam ,1ay sonrada İNŞALLAH 3.denememize başlıycaz..
Senin de reglin bi an önce gelir ve hayırlısıyla tedavinize başlarsınız umarım..Bu arada adetin 3ünde başlıyorsun dimi..Ben ilkinde adetin 3ünde,2.sinde adetin 21inde başlamıştım,1i kısa diğeri uzun protokoldü yani...3.yede kısa olarak başlıycaz İNŞALLAH...
Hepimiz için hayırlısı olsun, bebişlerimiz göbüşlerimize konsun İNŞALLAH

ANKARAcım kendini poh pohlanıyor gibi hissediyosan demek ki doğru yoldayız bizim de şu aşamadaki amacımız sana bunu hissettirip birazcıkta olsa şımarmana vesile olabilmek..Kolay değil stresli bi süreçtesin ve bu süreçte yanında olup bi nebze iyi hissetmene yardımcı olabilirsek ne mutlu bize...Bu arada ailenle ilgili bazı sorunlar var galiba, ama hiç bişey için canını sıkmaya değmez ve şunu sakın unutma ki hiç kimse senden daha değerli değil,umarım sorunlarınız bi an evvel hallolur...
İNŞALLAH hep duamdasın, bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana, biz de 1hafta sonra güzel haberine hep birlikte sevinelim...
Bu arada mutfak işleri yapıyorum demişsin aman diyim yukarılara falan uzanma:94:..Yemek yapmak ufak tefek bişeyler yıkamak kötü etkilemez ama etrafı süpürmeye falan kalkma ,bırak 12gün pisleniversin:82:..Sonra yapılır,sen şimdi bebişinle ilgilen besle onu kajularla,fıstıklarla

LEYLİCAN dün süper bi haberle gelmişsin bugün de güzel güzel yumoşların toplansın, sonra da 1.kalite embriyo haline gelsinler İNŞALLAHSonrasında da transferin olsun, şimdi ANKARAcığımızı pohpohladığımız gibi sonra seni de pohpohlamaya başlıyalım...Dualarımızdasın tatlım, İNŞALLAH herşey çook güzel gidicek ve biz sayfamızda pek çok hamiş haberi alcaz

Hadi bakalım kızlar inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay da hamileler topiği açarız hep beraber..Bugün adet oldum bende inşallah yarın gidicem başlıyoruz artıkkk...Çok mutluyumm bennn adet olunca hiç aglamadım kendimi üzmedim ama bu adette sevindimm 3 gündür bekliyorumm...Lucrine devam değilmi adetliykende..

Ankara yavrucum sen yat rahatına bak oyunlar oyna bebeklerin tutunursa koca bile aile olursunuz boşver milleti kendi ailene baksen inşallah olucak bu sefer..Evde dagılsın takma ben bile daha bişey yokken salladım işleri valla olmazsa bi kadın tutarım yapar canımdan kıymetlimi ev işi...

Yarın gidicek olan varmı hastaneye ben ordayımm adet oldum yarın 2. günüü...Ayyy çok heyecanlıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…