Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

evet kızlar sonunda büyük adımlardan birini attık..yumoşlarım toplandı..8 tane toplanmış..ya ben şaşırıyorum ben nasıl pko yum diye herkesden en az 20 toplanıyor benden çıka çıka bu kadar çıktı o kadar da taşıdım yumoşları
ama serap hanıma sordum az mı neden böyle oldu diye,belki saysam 30 tane vardı ama ben en güzellerini aldım çok da uğraştık dedi bende inandım güvendim sorgulamadım..ama kabız oldum kızlar yaa...

Canım benimm maşalllaaahhhhhhhAllahın izniyleee güsel güsel döllensinler işallahhhhh)hevuk güsel bir süpris yapmış kalibaaaaçokk hoşşbende bugün kk den tanıştığım 3 arkadaşla buluştum.aramızdan birinin 5 aylık bir mucşizesi var.onun şekerini aldık,buzdolabı için magnetiniinşallahhh inşallahh hepimiz minnoşlarımıza kavuşacağızzz ve bunu birlikte paylaşacağızztatlım kabızz olmaaasen çözemiyosan hemen ara ilaç önersinler aman diyim bacım sabah aç karna kayısı kurusu 3-4 adet ılık su ile uyanır uyanmaz bi bardak iç en az.en az 2 litrede su tüket hayatımmm dualarımız seninlee

Hadi hayırlısı olsun soramadım nezamn transfer canım...

canımmmmm tekrar çok ama çok teşekkür ederim gelmen beni çok mutlu etti
canım transfer henüz belli dğeil yarın arayacaklar sanırım
ben 5.gün embryosu olmaısnı çok istiyorum serap hanımada söyledim ama benlik bişey değil oya hanım ne derse o diyor..hayrlısı olsun hakkımızda ınş..sen ne yaptın canım bugün hangi aşamadasınn

sağolasınn canım benimm çok teşekkür ederim..evet sağolsun arkdaşım beni ziyarete geldi çok mutlu oldum,elide boş gelmemiş çiçek almış salonuma koydum missss gibi kokuyorrr
evet kabız olmak korkulu ruyam zira ilk denememde de oldum ilacım var müsil tozu var ya tüp bbek merkezim yazmştı duruyordu bu akşam bir ölcek yaptım eğer geçmezse yarın yine yapıp içicem..kayısılar etrafımda dönüyor zaten
hayrlısı bakalım ınş atlatırım bu günleri
şimdi kulağım hastaneden gelicek telefonda ınşşşş çok güzel embryolarım olur ve ınş 5.güne gidilir...

canım benimm hadi bakalımmmm yaa:)haber alır almaz yaz bize merakla bekliyorummmmm:))))

cnm hayırlısıyla taransferinde olur inşşş ve bebişine kavuşursun...

Geçmiş olsun canım. Büyük bi yük kalkmıştır şimdi üzerinden..
inşallah en kısa zamanda hamile haberini de alırız..
Bende bugün muayeneye gittim ama serap hanım yoktu, bi yakını vefat etmiş. C.tesi tekrar gideceğim. P.tesi yada salı yumurta toplama işlemi yapılacakmış. Ama beni şimdiden korku ve heyecan bastı:)
ya nasıl oluyo bu işlem, herhangi bi şeye ihtiyaç oluyor mu? yanımda götürmek için soruyorum.

Canım çok üzüldüm aslında daha fazla kalmak ve sohbet etmek istedim ama agrın vardı yanımda rahat edemezsin filan diye çıktım hemen ben çok ince düşünüyorum..Eşim kapının önündeydi aa neden çıktın ki hemen diyince gözlerim dolu doluydu daha bişey sormadı...Bukadar sıkıntı çektin yolun sonuna geldin inşallah Rabbim sana bana isteyen herkeze yavrularını nasip etsin..Ben dün lucrine başladım canım d.kontrol hapınıda bırakmadım 10 m gram kullanıyorum lucrini bidaha nezaman gidicegimi unuttum aradım çıkmışlardı yarın arıycam..Kafam karışıyo ve heyecanlıyım çok ..

hadi canım hayırlısı olsun sende gel peşimden
korkma canım herkesin kolay geçiyor yum.toplaması ama benim zor oldu gazım oldu şiştim davul gibi senn böyle olmaz merak etme..
canım yanında hiç bişey getirmene gerek yok,seni odaya alcaklar kıyafet vercekler seni götürcekler uyutucaklar ve gözlerini açtığında odanda olacaksınnn herşey bitmiş olcak..ınş güzel güzel yumurtaların olur ve onlarda bebiş olur

canımmmm gözlerin doldu demek...o an çok sıkıntım vardı gaz sancım oldu..odamda ben gaz sıkıntısı çekerken koridordan bebek sesleri geliyordu...o an benimde gözlerim doldu...ben bebeğim için acı çekiyordum ama bebeğim yoktu...ınş olacak hepimizin olacak..olmaması için sebep yok..çok şükür sağlıklıyız sadece Rabbimin ol demesi gerekiyor ve ınş olacak..inanıyorum..Rabbim sanada nasip etsin ınşşş...bakalım benim transfer ne zaman olacak

kızlaararrrrrrrrrrrrrrrrrr bıugün transferim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dualarınızı bekliyorum
sabah aradılar 2 tane çok güzel embryom varmış zaten bana da 2 tane lazımdı
2 tane kuzumu almaya gideceğim bugün
Rabbim ınş bu mübarek günde kuzularımı bana gönderir OL der ver artık bende anne olurum.. çok duygusalım....ama ebru gündeşin şarkısını söyleyip AĞLAMAYACAĞIM..
HAMİLE OLACAĞIM HAMİLE OLACAĞIM HAMİLE OLACAĞIM
INŞŞŞŞŞ
3.GÜN EMBRYOSU OLACAK BEN 5.GÜN İSTEDİM AMA OLMADI..HAYRLISI BU DEMEK Kİ..DEMEK Kİ KUZULARIM BÖYLE İSTEDİ

canım hayırlı olsun transferşn inş. bu defa bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar sana dualarımız hepiniz için.

canımmmmm haydi hayırlısı 3 e beşe bakmaaaa alll tostoslarrı gelll :)Rabbim yar ve yardımcın olsun

Ay canım çok sevindim ya inşallah en yakın zamanda da daha güzel haberlerini alacağız..
iki taneyi de mi transfer ediyorlar??

cnmmmm yaaa şimdiden hayırlı olsunnn... bebişlerin sıkıca tutunsun sana inşşş hiç bırakmasın seni....

tüm arkdaşlara teşekkür ediyorum
şuan evimdeyim
biraz stresli bir gün geçirdim
tam transfer anında ağlama krizine girdim zor yatştrdı dr lar
hala da moralim bozuk...içimden gülmek bile gelmiyor...
halbu ki çok mutlu olmam mutluluk hormonu salgılamam gerekirken...
bu durumumun sebebide kim biliyormusunuz...ANNEM....
çok üzüdler beni çok....zindan ettiler bugünü bana..ben kimselere söylemedim stres olmim diye ama annem bana 100 kişilk stres yaptrdı..keşke herkes bilseydide annem bilmeseydi..çok üzgünüm...tüm günüm surat asmakla geçti...
umarım yavrularım etkilenmemiştir..umarım sıkı sıkı tutunurlar bana...

Canım ya üzme kendini, herşey gelip geçer ama senin şimdi mutlu olman lazım.. Annen de ne yaptı bilmiyorum ama pişman olmuştur inan.. Onlarda çocuklarının yaşadıklarından etkilenip stres yapabiliyorlar. Belki ondan aranızda sıkıntı olmuştur..
İnşallah en yakın zamanda alacağın mutlu haberle bunları unutacaksın.. iki yumoşu da transfer ettiler mi?

Merhabalar arkadaşlar ben de sizin gibi Erdemdeyim..
Sayfaların hepsini okudum, hemen hemen hepinizi tanıyor sayılırımAnkara,Leylican,Hevuk,Derin yeniden merhabalarUmarım güzel paylaşımlarımız olur

Sevgili ANKARA transfer sırasında biraz üzüntü yaşamışsın galiba, ama artık bu üzüntüleri bırakıp minişlerinin güzel haberini alıp hamileyim diye buradan nasıl sesleneceğini düşünmelisin....Bundan sonra stres yapıp herşeye canını sıkma, kim ne derse desin bu sefer herşey güzel olucak İNŞALLAH...Ben de sanki tanışıyormuşuz gibi hemen bişeyler yazdım ama duygular aynı olunca insan karşısındakini daha iyi anlıyor işte...
Benim de 3.denemem olucak dün ben de erdemdeydim başlıycaz diye gitmiştim ama ellerinizden öper yeni yeni kistlerim oluşmuş:94: o nedenle bu ay doğum kontrol hapı, arkasından yeni bi yolculuk İNŞALLAH...
Benim ilk denemem Ferticenter da,2.si Erdemde olmuştu hayırlısıyla 3.sü de burda olucak İNŞALLAH
Hepinize tekrardan sevgilerrrr

LEYLİCAN yukarda 2yumoşmu transfer ediyolar diye sormuşsun cevaplamadan edemedim, 2.denemeden sonra ki denemelerde 2yumoş koyuyolar canım...

DERİN merhabalar sana özel olark merhaba demek istedim, sen de sanırım kimyasal gebelik geçirdin eğer yanlış anlamadıysam..Çünkü benim geçen ki tedavimde değerlerim 77yle başlayıp 800lere kadar çıkmış ardından değerler düşmeye başlamış ,embriyo tutunamayıp düşükle sonuçlanmıştı..Buna da kimyasal gebelik deniyomuş ve bahsettiğin gibi biz de nerdeyse her gün hastaneye gitmek zorunda kalmıştık...İlk denememde sıfırı görünce çok fazla üzülmemiştim, ama 2.denemede ki belirsizlik eşimi de beni de moral olarak çok etkiledi...Artık ne olucaksa olsa da yolumuza baksak diyip durduk..Senin şimdi değerlerin tam olarak sıfırlandın mı, tekrar ne zaman düşünüyosunuz denemeyi...Çok soru sormadım İNŞALLAH dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…