Ankara yavrucum sen yat rahatına bak oyunlar oyna bebeklerin tutunursa koca bile aile olursunuz boşver milleti kendi ailene baksen inşallah olucak bu sefer..Evde dagılsın takma ben bile daha bişey yokken salladım işleri valla olmazsa bi kadın tutarım yapar canımdan kıymetlimi ev işi...
arkadaşlar kusura bakmayın moralinizi bozmak istemem karnı burnunda teşekküre geleni de gördüm orda ilgi alaka bunlara lafım yok.doluyum bu konuda sadece paylaşmak istedim ALLAH hepimize nasip eder inşallah bi gün
ben 2008 de gittim bu hastaneye hiç memnun kalmadım oya betül serap hanım vardı.aşılama için gittiğm doktor tavsiye etmişti serap hanım annesinin arkadaşıymş.sadece aşılamayla ilgili bilgi almak içn aradım görüşme ücretsiz tahlillerinizi alın gelin dedi betül hnm telefonda.bende adetimin 3.günü gittim belki yumurta takibi yapılır diye.betül hnm baktı tahlillerimize çoğu eskiydi yeniden istemedi.size aşılama tutmaz tüp yapalım dedi fiyat zaten çok uygun geldi.ikna kabiliyetine hayranım o hanımın ağzımızdan girdi burnumuzdan çıktı ve hemen o gün tedaviye başladık elimizde ilaçlarla eve döndük.sonuçta hamilesin tebrik ederiz haftaya bebeğinizi görmeye gelin dediler.biz tabi sevinçten ailelere söyledik onlar da eşe dosta neyse 1 tepsi baklava yaptırıp gittik 1 hafta sonra aaa yokmuş tekrar tahlil sonuçta bebek fln yok.onlarda üzüldü bunu gözlerinden okudum ne diyceklerini bilemediler.ben hissetmiştim hazırlamıştım kendimi ama tek duymak istediğim şeydi bu doktorun hamilesin diyo tabi inanıyosun.kısmet işi olmadığı için kızgın değilim onlara veren Allah.ama madem kesin değil niye hamilesin diyolar insanlara sonradan öğrendim bunu biçok kişiye yapmışlar.yoksa yok ama insanın hayalleriyle oynamasınlar.bide guatr hastasıymışım belki bu yüzden tutmadı bi tahlil tetkik hiç bişey istemediler.ayrıca daha sonra memorıale falan gittim görüşmek için erdem hastanesi diyince burun büküyolar denemeden bile saymıyolar bu doğru. dr un kim olduğu nerden geldiği kadar hastanenin laboratuarı ve ekipmanıda önemli bi daha asla gitmem oraya
arkadaşlar kusura bakmayın moralinizi bozmak istemem karnı burnunda teşekküre geleni de gördüm orda ilgi alaka bunlara lafım yok.doluyum bu konuda sadece paylaşmak istedim ALLAH hepimize nasip eder inşallah bi gün
arkadaşlar ilgi alaka konusunda daha öncede yazdım haklarını yiyemem.bekletilmedim aradığımda ulaşabildim cep teline kadar verdiler.hatta transferden sonra serap hanım saçımı okşadı öptü anne gibi.opudan sonra biraz kanamam sancım oldu beni bırakmak istemedi kal bu gece aklım sende kalır dedi sabahtan akşama kadar kaldım iyiyim çıkıyım dedim zar zor bıraktı bişey olursa ev nerde uzak mı herşeyi sordu hepsinide çok sevmiştim ama yaşadığım şey hiç kolay değildi.bikere tahliller tekrarlanmadan tedaviye başlanması hep kafama takıldı bi kısmı eskiydi çünkü.% 60 7o başarılı oluruz çok iyi durumdasın dediler bana.tabiki tutmama ihtimali vardı bunu hiç unutmadık.eşimi arayıp tebrik ederiz eşiniz hamile demişler inanamadım bide ben duymak istedim kendi kulağımla çok net bi şekilde hamilesin dediler haftaya gelin ultrasonda bebeğinizi görün.o kadar güzel bi duygu ki 1 hafta yaşayabildim.herkes duydu tabi bu arada iki tarafta da hiç torun yok.hamile olmadığımı öğrendiğimde yaşadığım yıkımı tahmin edersiniz hiç olmamasından daha kötü.tekrar deneyelim hemen dedik kimseye söylemeden çok üzülüceklerdi çünkü.bikaç ay geçmesi gerek dediler söyledik bi süre sonra ama bu arada tebrikleri kabul ettim gözlerim dola dola.mademki kesin değil hamile olma ihtimalin var olabilir bekleyelim falan deselerdi benim kızdığım şey bu.birde sonradan memorıalde şimdi hatırlamıyorum ama değerlerimi söyledim dr güldü hamile değilmişim bile.erdem diyince sadece orası değil bizim dr tanıdıklarımız fln var hepsi kızdı niye danışmadan yapıyosunuz diye.eşim de bende bişey hemen olsun bitsin isteriz nerde görülmüş bizim gibi balıklama atlayış.ikinci kez deniycez bakalım çamlıca medicana olucak sanırım drları tanıyo bi arkadaşımz çok övüyo orayı fiyat nedir hiç sormadık zaten rapor da çıkarıyoruz pek bişey tutmaz zannedersem.herşey kısmet Allah hayırlı kapılar açsın.hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin inşallah
arkadaşlar ilgi alaka konusunda daha öncede yazdım haklarını yiyemem.bekletilmedim aradığımda ulaşabildim cep teline kadar verdiler.hatta transferden sonra serap hanım saçımı okşadı öptü anne gibi.opudan sonra biraz kanamam sancım oldu beni bırakmak istemedi kal bu gece aklım sende kalır dedi sabahtan akşama kadar kaldım iyiyim çıkıyım dedim zar zor bıraktı bişey olursa ev nerde uzak mı herşeyi sordu hepsinide çok sevmiştim ama yaşadığım şey hiç kolay değildi.bikere tahliller tekrarlanmadan tedaviye başlanması hep kafama takıldı bi kısmı eskiydi çünkü.% 60 7o başarılı oluruz çok iyi durumdasın dediler bana.tabiki tutmama ihtimali vardı bunu hiç unutmadık.eşimi arayıp tebrik ederiz eşiniz hamile demişler inanamadım bide ben duymak istedim kendi kulağımla çok net bi şekilde hamilesin dediler haftaya gelin ultrasonda bebeğinizi görün.o kadar güzel bi duygu ki 1 hafta yaşayabildim.herkes duydu tabi bu arada iki tarafta da hiç torun yok.hamile olmadığımı öğrendiğimde yaşadığım yıkımı tahmin edersiniz hiç olmamasından daha kötü.tekrar deneyelim hemen dedik kimseye söylemeden çok üzülüceklerdi çünkü.bikaç ay geçmesi gerek dediler söyledik bi süre sonra ama bu arada tebrikleri kabul ettim gözlerim dola dola.mademki kesin değil hamile olma ihtimalin var olabilir bekleyelim falan deselerdi benim kızdığım şey bu.birde sonradan memorıalde şimdi hatırlamıyorum ama değerlerimi söyledim dr güldü hamile değilmişim bile.erdem diyince sadece orası değil bizim dr tanıdıklarımız fln var hepsi kızdı niye danışmadan yapıyosunuz diye.eşim de bende bişey hemen olsun bitsin isteriz nerde görülmüş bizim gibi balıklama atlayış.ikinci kez deniycez bakalım çamlıca medicana olucak sanırım drları tanıyo bi arkadaşımz çok övüyo orayı fiyat nedir hiç sormadık zaten rapor da çıkarıyoruz pek bişey tutmaz zannedersem.herşey kısmet Allah hayırlı kapılar açsın.hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin inşallah
canımcım çok teşekkür ederim ilgin için..ınş bebişler tutunmşlardır..evet işi dert etmiyorum ama yemek yapmadan olmuyor:) hazır yemekte bi yere kadar oluyor ama artık bişey olmaz ağır ağır yapıyorum işte..hayrlısı..
sende adet olmşsun hadi hayrlısı yarın başlarsın iğnelere..hayrlısı olsun..bol şans
Evet canım aşladım inşallahh bugün ilk kez vulucuam purugon yanlış yazmamışımdır umarım 225 doz..lucrin 50 doz kan tahlilide yaptırdım 15 çıktı hormon seviyem iyiyimiş... c...teside kontrolum var sabah...Senin durumlar nasılll..
HEVUKcum bugün doktora gidiyomuşsun, sanırım bizim aramızdan başka giden yokben anca gelecek ay gidebileceğim ,şu anda bu ay bi türlü gelemeyen reglimi bekliyorum sanırım kistten dolayı bi türlü olamadım
Bu arada ben eğer reglin 2.günü gitseydim lucrin kullanmaya başlıycaktım ,yani regl boyunca da yumurta toplanana kadarda lucrine devam ediyoruz benim bildiğim kadarıyla:87:Umarım herşey çok güzel gider ve senin de güzel haberlerini alırız...Bu arada bu senin ilk tedavin miydi, daha önce yaptıysan nerede yapmıştınız ,bi anlatıverir misin
LEYLİCAN canım senden haber yok yumoşlar toplandı mı,nasılsın
çok sağolun arkadaşlr sizlere de geçmişler olsun güzel dilekleriniz hepimiz için gerçekleşir inşallah.ben hiç sadece kendim için dua etmedim hep isteyen herkesle beraber bana da ver Allahım dedim.hamile haberlerine çk seviniyorum.sizle yazışmak iyi geldi bana keşke daha önce katılsaydım aranıza :80:
bende 225 ile başlamştım canım zaten her gidişte kan aldılar sonuca göre de doz ayaladılar
bende iyi sayılırım bugün çok halsizdim ilk defa
bebişler mi tutunuyor ne
şafak sayıyoruz işte canımcım yaa
LEYLİCAN canım senden haber yok yumoşlar toplandı mı,nasılsın
aaaa hadi canım yaa sende yolu yarıladın hadi maaşallahslm sağol canım.. evet dün topladılar yumoşları.. bugün aradım herşey yolunda yarın 10 da arayın dedi.. dua edin bana çok korkuyorum beninşallah Rabbim tüm tedaviye başlayanları kucakları dolu çıkarır, Amin...
aaaa hadi canım yaa sende yolu yarıladın hadi maaşallah
kaç yumoş toplandı senden söylediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?