Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

ben 2008 de gittim bu hastaneye hiç memnun kalmadım oya betül serap hanım vardı.aşılama için gittiğm doktor tavsiye etmişti serap hanım annesinin arkadaşıymş.sadece aşılamayla ilgili bilgi almak içn aradım görüşme ücretsiz tahlillerinizi alın gelin dedi betül hnm telefonda.bende adetimin 3.günü gittim belki yumurta takibi yapılır diye.betül hnm baktı tahlillerimize çoğu eskiydi yeniden istemedi.size aşılama tutmaz tüp yapalım dedi fiyat zaten çok uygun geldi.ikna kabiliyetine hayranım o hanımın ağzımızdan girdi burnumuzdan çıktı ve hemen o gün tedaviye başladık elimizde ilaçlarla eve döndük.sonuçta hamilesin tebrik ederiz haftaya bebeğinizi görmeye gelin dediler.biz tabi sevinçten ailelere söyledik onlar da eşe dosta neyse 1 tepsi baklava yaptırıp gittik 1 hafta sonra aaa yokmuş tekrar tahlil sonuçta bebek fln yok.onlarda üzüldü bunu gözlerinden okudum ne diyceklerini bilemediler.ben hissetmiştim hazırlamıştım kendimi ama tek duymak istediğim şeydi bu doktorun hamilesin diyo tabi inanıyosun.kısmet işi olmadığı için kızgın değilim onlara veren Allah.ama madem kesin değil niye hamilesin diyolar insanlara sonradan öğrendim bunu biçok kişiye yapmışlar.yoksa yok ama insanın hayalleriyle oynamasınlar.bide guatr hastasıymışım belki bu yüzden tutmadı bi tahlil tetkik hiç bişey istemediler.ayrıca daha sonra memorıale falan gittim görüşmek için erdem hastanesi diyince burun büküyolar denemeden bile saymıyolar bu doğru. dr un kim olduğu nerden geldiği kadar hastanenin laboratuarı ve ekipmanıda önemli bi daha asla gitmem oraya

arkadaşlar kusura bakmayın moralinizi bozmak istemem karnı burnunda teşekküre geleni de gördüm orda ilgi alaka bunlara lafım yok.doluyum bu konuda sadece paylaşmak istedim ALLAH hepimize nasip eder inşallah bi gün

canımcım çok teşekkür ederim ilgin için..ınş bebişler tutunmşlardır..evet işi dert etmiyorum ama yemek yapmadan olmuyor:) hazır yemekte bi yere kadar oluyor ama artık bişey olmaz ağır ağır yapıyorum işte..hayrlısı..

sende adet olmşsun hadi hayrlısı yarın başlarsın iğnelere..hayrlısı olsun..bol şans

arkadaşlar kusura bakmayın moralinizi bozmak istemem karnı burnunda teşekküre geleni de gördüm orda ilgi alaka bunlara lafım yok.doluyum bu konuda sadece paylaşmak istedim ALLAH hepimize nasip eder inşallah bi gün

arkadaşım hayrlısı napalım..ben çok okudum bu topiğin başındada vardı çoğu arkdş negatf duygular yaşamşlar..bismillah dedik başladık..Rabbim nasip ederse olacak..Ben diğer merkezleride okuyrum her gün inanın isim yapmş yerlerde bile neler oluyor neler..bari burda paramız az gidiyor..benim çevremde ERDEM de 2 kişi hamile biride doğurdu çok tatlı bi kızımız var.ınş banada nasip olur..Rabbim ınş içimdekilere can verirde bu mücadele biter...

Canım benim yaşadıklarına üzüldüm ayrıca üslup olarakta harika anlatmışsın ve neticede senin algın.yanlız ben şu noktayı anlayamadım.Ben hamile kaldım orda ve bana hamilesin vs. demediler hiç:)yni bu işleri biliyorsundur muhakkak biz tüpçüler hamileyim hamilesine bakmayız değer konuşur.değerin kaç deriz.banada arayıp değerimi söylediler ki iyi gitmeyeceği belli değerlerdi.ve benim değerim olması gerektiği noktaya geldiğinde bile bana umut vermediler.hatta negatif aldığım halde testi tekrar ettiler ilkinde.değerim sıfırlanana dek düşük yaparken test yaptılar ve hiç bir ücret almadan 15 üzeri test yaptılar.Gidin o büyük hastanalere bakalım kaç testi karşılıyorklar???söyleyeyim 2 maksimum 3.sonrasına her teste ücret ve diğer yerlerin 2 katı rakamlara.Ben bunları yaşayan arkadaşlarımdan bildiğim için yazıyorum.sadece burda değil özelde de görüşüyoruz ve çok vakıf olduğuma emin olabailirsin.gir kk ya yücel karamanın hastaları tapar ona.olumsuz yazana yağdırırlar.ve o adam bana rahminde yok girinti var damarlanma var diye 3 .500 tl ye histereskopi 1500 tl ye genetik test istedi.istediği test florence de amerikanda ivi de 560 tl!!!!düşün.yani ben bunu yaşadım kuzenlerim doktor gösterdim hsg mi şok oldular.uzman arkadaşlarına hocalarına götürdüler tetemiz dediler.oysa serap hanım bana çok meraklıysan yapayım sana sok kamerayı bak onda ne var istersen yapayım ücrette almadan öyle saçma işlere girme burda istemiyorsan başka merkezde tüp dene bırak o ıvır zıvırları senin bi derdin yok dedi.ve bana bu işe küsme gerekirse bizi suçla başka yerde devam et,biz her zaman yanında olkuruz dedi.Final olarakta düşük sonrası reglimde kanda değer sıfırlandı kanama başladı aciilik oldum.dr k.doğumcu bakacak dedi.eşim aradı cebinden ben karşıya geçiyorum köprüdeyim ama hemen geçin erdeme biz hiçbişeyi atlamadık bi sorun olmadığından eminim ama içimiz rahat etsin dedi.ve hemen bi k.doğumcu yönlendirdi.ve düşün ben evraklarımı da almış başka merkez bakmayı düşündüğümüde söylemiştim.çBuna insanlık diyorlar canlarım.Ben en kral hastaneyede giderim madden mümkün.ama ben tedaviye başlamadan erdemin 2 tedavi parasını almaya çalışan merkezde 5 saat bekletildim.bekleme nedenim o an tedavide olan bir arkadaşımdı.Ve arkadaşım negatif aldı.aryıp aa çok şaşırdıkk %60 hamile bekliyoduk dediler.sorarım size nerde var böle bir oran tek embriyoda ilk denemede.eşi tese ile 8 sperm üretmiş birinde nerde var.dedim gideceksen geleyim orda bi rezalet çıkarayım.yazık günah.herşey pazarlama olmuş.umut tacirliği olmuş.ben avukatı değilim bu insanların.başarılarınıda bilemem.ama şunu biliyorum ben onların insanlığına güvendim gittim.ve 3. içinde nasipse orada olacağım.bu arada yücele arkadaşımın kendiyle giden başka bir arkadaşı vardı.o şu anda hamile.yani bu iş kısmet işi artık onu ççoookkk iyi kavradım.İstersen uzaya çık yazılmadıysa olmuyor.Rabbim teaz vakitte sebep kılsın bu uğraşlarımızıda gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın.bu arada memorıal için söyleyeyim hamile kalan hastasını tanımıyor dr.:)çok yakın geldi başımıza.aramıyor.aradığında ulaşamıyor.ilacı yapması gerekenler anlatılmıyor.kız hamile evet ama olmasada muamele buydu olsada bu.sizin arayıpta ulaşamadığınız oldu mu?ben 1 saat benimle sorularımla uğraştıklarını biliyorum.her seferinde ne kadar sorarsam o kadar sabırla yanıtlayıp yanımda oldular sezarın hakkı sezara

derin2 cim güzel anlatmışsın tuba ardkşda güzel anlatmış bende başka bi merkezde 2 kez denedim şimdi bende orayı anlatsam sizce nasıl anlatırım tabiki nagatf anlatrım..benden 3.deneme için indirim yapacakları yerde 10 milayrı bulan masraf çıkardılar.memoriale gittik o test çok gereksiz bir test dediler serap hanımda öyle dedi..ben tüm merkezleri iyi kötü biliyorum serap hanımın diğer yerlerden eksik bi yönü inanın yok..ınş pozitif sonuç alırım da daha çok mutlu olurum..cümleten olurz yanii

arkadaşlar ilgi alaka konusunda daha öncede yazdım haklarını yiyemem.bekletilmedim aradığımda ulaşabildim cep teline kadar verdiler.hatta transferden sonra serap hanım saçımı okşadı öptü anne gibi.opudan sonra biraz kanamam sancım oldu beni bırakmak istemedi kal bu gece aklım sende kalır dedi sabahtan akşama kadar kaldım iyiyim çıkıyım dedim zar zor bıraktı bişey olursa ev nerde uzak mı herşeyi sordu hepsinide çok sevmiştim ama yaşadığım şey hiç kolay değildi.bikere tahliller tekrarlanmadan tedaviye başlanması hep kafama takıldı bi kısmı eskiydi çünkü.% 60 7o başarılı oluruz çok iyi durumdasın dediler bana.tabiki tutmama ihtimali vardı bunu hiç unutmadık.eşimi arayıp tebrik ederiz eşiniz hamile demişler inanamadım bide ben duymak istedim kendi kulağımla çok net bi şekilde hamilesin dediler haftaya gelin ultrasonda bebeğinizi görün.o kadar güzel bi duygu ki 1 hafta yaşayabildim.herkes duydu tabi bu arada iki tarafta da hiç torun yok.hamile olmadığımı öğrendiğimde yaşadığım yıkımı tahmin edersiniz hiç olmamasından daha kötü.tekrar deneyelim hemen dedik kimseye söylemeden çok üzülüceklerdi çünkü.bikaç ay geçmesi gerek dediler söyledik bi süre sonra ama bu arada tebrikleri kabul ettim gözlerim dola dola.mademki kesin değil hamile olma ihtimalin var olabilir bekleyelim falan deselerdi benim kızdığım şey bu.birde sonradan memorıalde şimdi hatırlamıyorum ama değerlerimi söyledim dr güldü hamile değilmişim bile.erdem diyince sadece orası değil bizim dr tanıdıklarımız fln var hepsi kızdı niye danışmadan yapıyosunuz diye.eşim de bende bişey hemen olsun bitsin isteriz nerde görülmüş bizim gibi balıklama atlayış.ikinci kez deniycez bakalım çamlıca medicana olucak sanırım drları tanıyo bi arkadaşımz çok övüyo orayı fiyat nedir hiç sormadık zaten rapor da çıkarıyoruz pek bişey tutmaz zannedersem.herşey kısmet Allah hayırlı kapılar açsın.hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin inşallah

medicana çamlıca 3200+ilaçlar onlarda 1000- 1500 arası yaşa göre fiyat veriyolar

TUBANURcum çok geçmiş olsun...Hepimizin yaşadıkları hemen hemen birbirine benzeyen olaylar:44:...Ben de temmuz ayında erdemde denemiştim kimyasal gebelikle sonuçlandı 1hafta boyunca yükselen değerlerim ,sonrasında kanamayla birlikte düşmeye başladı ve embriyo gelişemediği için düşükle sonuçlandı..Seninkisi daha da zormuş RABBİM kolaylıklar versin..Ama artık yeni tedavi için kolları sıvamışsın sanırım...Umarım RABBİM bu sefer ol der ve bu sefer gittiğin doktorda vesilen olur....Bizim vesilemizde Serap hanım olur ve hepimiz hamiş haberlerimizi paylaşırız umarım kendine iyi bak tatlım, bu arada bi arkadaşımız gideceğin yerin fiyatlarını yazmış eğer raporları giderseniz 2000-2500 civarıdır herhaldeGüzel haberlerini almak dileğiyle

HEVUKcum bugün doktora gidiyomuşsun, sanırım bizim aramızdan başka giden yok ben anca gelecek ay gidebileceğim ,şu anda bu ay bi türlü gelemeyen reglimi bekliyorum sanırım kistten dolayı bi türlü olamadım
Bu arada ben eğer reglin 2.günü gitseydim lucrin kullanmaya başlıycaktım ,yani regl boyunca da yumurta toplanana kadarda lucrine devam ediyoruz benim bildiğim kadarıyla:87:Umarım herşey çok güzel gider ve senin de güzel haberlerini alırız...Bu arada bu senin ilk tedavin miydi, daha önce yaptıysan nerede yapmıştınız ,bi anlatıverir misin

LEYLİCAN canım senden haber yok yumoşlar toplandı mı,nasılsın

Canım benim tabi çok zor bir durum.bende sağlıksız bi gebelik yaşadım ve bana hiç umut vermemeye dikkat ettiklerine şahitim.o yüzden bana tuhaf geldi aslında.çünkü ben umutlandığımda dur bakalım hiçbir şekilde beklemeden emin olamayız.sabret dediler.daha 20 martta düşüğüm için son kanı verdim değer yok oldu.çok yakın yaşadım bunu yani.ama şuna da şahitim gidin bir de serap hanıma diğer doktor ve hastaneleri sorun bakalım ne diyecek?ben söyleyeyim.onu tanıyorum arkadaşımdır iyidir.onu tanımıyorum.yorumu bu kadardır.asla aşağılamaz,kötülemezler.ben başka yerde denemeye de karar versem fikrim bu konuda böyledir.ben nereye gitsem pazarlamayla karşılaştım.Ben 10 senelik satış yöneticiliğ deneyimine sahibim.ve bana bişey satılmaya çalışıldığını anında hissediyor ve soğuyorum.Başka bir yerde denesemde bu fikrimde sabitim.Asla pazarlama çabaları olmadı.ben ne zaman başka yere giderim artık yeni bir heyecan gerekiyorsa tedaviye başlamam için o zaman.ve bana istersen git başka yerde dene biz asla küsmeyiz burdayız dediler.neyse ben yaptığım görüşmelerde çok fazla pazarlamaya tabi kaldım,beni salak yerine koymaya çalıştılar,sanki hiçbirşey anlamıyoruz çaresizlikten ne deseler yapacak acizleriz gibi yolmaya çalıştılarbeni en çok bu muameleler yaraladı.gebeliğimin bitmesinden bile daha çok yaraladı bu yaşadıklarım.O yüzden tubiş arkadaşım bu konuları böyle detaylı olarak yorumluyorum galibayeni tedavinde yeni bir heyecan işallah nasibin oradadırrrişallahhhhh herşey çokn güsel olurBetül hanım hep ne der bu bir piyango bileti.işallahh oradadır senin büyük ikramiyennnnn

çok sağolun arkadaşlr sizlere de geçmişler olsun güzel dilekleriniz hepimiz için gerçekleşir inşallah.ben hiç sadece kendim için dua etmedim hep isteyen herkesle beraber bana da ver Allahım dedim.hamile haberlerine çk seviniyorum.sizle yazışmak iyi geldi bana keşke daha önce katılsaydım aranıza :80:

Evet canım aşladım inşallahh bugün ilk kez vulucuam purugon yanlış yazmamışımdır umarım 225 doz..lucrin 50 doz kan tahlilide yaptırdım 15 çıktı hormon seviyem iyiyimiş... c...teside kontrolum var sabah...Senin durumlar nasılll..

bende 225 ile başlamştım canım zaten her gidişte kan aldılar sonuca göre de doz ayaladılar
bende iyi sayılırım bugün çok halsizdim ilk defa
bebişler mi tutunuyor ne
şafak sayıyoruz işte canımcım yaa

Evet yokmuş hayatım gittim geldimm bendee ben uzun protokol başladım dogum kntrol hapı kullandım 14 gün lucrine başladım dogum kntrol hapım bitmeden bıraktım 17 tane içtim dünde adet oldummm..Bugün progon 225 dozda kullanıcam ve lucrine devam yine 50dozda ondan bu ayın 20 si gibi inşallah transferim olucak ..Benim ilk denemem ..Tek tüpüm tıkandı ilk evlendiğim ay şiddetli enfeksiyon geçirdim ondan dolayıı biri tıkalı tüpümün diğeri yapışık...Böyle canım hikayemm seninn eşinde değilmi Sorunlar problem değil inşallah sağlıcakla gelsinler bebeklerimizde çok hasret bıraktılar kendilerine...

Canım inan bizlere öyle bu acıyı hasreti yaşayan bilir kendi gibi acı çeksin istemiyo kimse bende edrken önce başkalarına sonra kendime ediyorum duayıı..İnşallah tez zamanda gelirler...

Hıı benimm 15 çıktı hormonlar..Of ya heyecan basıyo zaman yaklaştıkçaaa...İnŞALLAH BEBEKLERİN TUTUNDUĞUNUN HABERCİSİDİR BUNLAR...2side annesine tutunsunlar nasıl bir melek var olacak yanlarında tanısınlar.

LEYLİCAN canım senden haber yok yumoşlar toplandı mı,nasılsın

slm sağol canım.. evet dün topladılar yumoşları.. bugün aradım herşey yolunda yarın 10 da arayın dedi.. dua edin bana çok korkuyorum ben inşallah Rabbim tüm tedaviye başlayanları kucakları dolu çıkarır, Amin...

aaaa hadi canım yaa sende yolu yarıladın hadi maaşallah
kaç yumoş toplandı senden söylediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…