aa gerçek mi? keşke bizimki de yapabilse ama nerde:)) kolumdan olanı yapabilir ancak:)
bugün bende bismillah dedim.. perşembe tekrar çağırdı. lucrin bide menogon verdi. prospektüsü okudumda birsürü yan etkisi var... acaba sonradan başımıza iş açarmı bu ilaçlar?
derin cim senin sayende iyiym cnaım çok pozitfsin
leylican canım keşke okumasaydın prospektüsü şimdi hiissetmesen bile aklında olcak pskolojik olarak hissedeceksin..biz o ilacı sürekli kullanmayacağız ki 1 ay kullanacağız..kaldı ki zararı var kulllanmayacakmıyız..evlada giden her yol mübahtır
sen de benim gibi kısa protokolsün o zaman
bende bugün 9 da ordaydım..kan verdim muayne oldum
p.tesi tekrar ordayım yollar mahvetti beni ama katlancaz napalım..benim bu h.içi yumurtalarım toplanıyor mu bakalım
ay inşallah inşallah seninki pozitif olucak benimkide, öyle bir his var içimde önce sana sevinecegiz.sonrada bana.ufff biran önce başlasa iğnelerim bebegimi yerleştirseler..sen kaç yaşındasın canım..sorun neydi?
Ben kalçadan vurmuyorumda dikkatimi çektimenogonu vurduruyorum. niye ki?
ınş hissin doğru çıkar canım..yaşım 27 pko ve pıhtılaşma var bende...sen?
menogonu vurduruyorum. niye ki?
kızlaaaaar acil bana serap hanımın teli lazım var mı sizde
canım hallettim çok şükür sağolasınHayırdır canım neoldu ben de çarşamba ordayım canım görüşebiliriz İstersen bende yok malesef ama hastaneden çok acil oldugunu söylerseniz verirler muhtemelen...
kızlarrr nasılsınız..ben bugün hast de idim..artık ilacı kestik..bu gece ovitrellem var çarşambada yumurtalarım toplancak ya ondan sonrada transferrrrr
ama bugün benden kan aldılar hormonuma göre belkide bu ayı pas geçeblirz dedi dr um böyle bir ihtimalde var dediler..daha önce 2kez yaptrdım böyle bişey demediler bana..şimdi biraz moralim bozuk..henüz hast den aramadılar ınş iptal olmaz o kadar uğraştım iğne oldum ilaç aldım..ama yinede hayırlısı olsun hakkımzda...
leylican ne demek canımcım ne gelirse aklına sor sakın ordan burdan duyduklarına itibar etme en iyisini doktorun bilir unutmaaçok teşekkür ederim derincim ne güzel özetlemişsin:) gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş yani..
yumurta toplama işlemi normal muayene odasında mı oluyo, yoksa ameliyathanede falan mı?
ankara canım kan tahlili ne için, herkese yapılıyor mu? neden erteliyorlar hormonlar yüksek yada düşük çıktığı için mi? inş. ertelemeye gerek kalmaz.. çabucak kavuşursun bebeğine..
derin cim teşekkür ederim sana,sen serap hanımı iyi tanıyorsun sanırım
şuana kadar kötü bir durum yaşamadım ve hiç yaşamam ınş
yarın yumurtalaırm toplancak nasipse...
serap hanıma senin sayende çok güvendim zaten...bu topiğin başlarında sen yorum yapmştın..o ara kararsızdım hatta başlayınca pişmanlık yaşadım ama şimdi şüphem yok çok şükür...canım iki tüp bir aşılama yolculuğumuz oldu ama hiç incinmedim ,kırılmadım ve de en önemlisi ihmal edilmedim.eksik bişi var mı diye hiç kaygılanmadım.çok doyurucu bilgi aldığım gibi ben çok meraklı biriyim saatlerce başlarının etini yediğim oldu bu nee bu nee diyeçok tatlılar bana dayandılar bi keree birde çok titiz serap hanım.mesela ben düşük sonraki reglimde hastanelik oldum ağrı bulantıyla.acildeki kadın doğumcu görsün deyince aradı eşim serap hanımı biz hiçbişeyi atlamadık hiç korkmayına ama rahat edelim bizim hastaneye geçin acilde kadın doğumcumuz görsün dedi.kendisi karşıya geçiyormuş yoldaymış.düşünün tedavide diilim bişey diilim belki bi daha gitmeyeceğim bile tedaviye ama o kadar düzgünlerki.ben çok gördüm nagatif alıp druna ulaşamayan arkadaş bu topiclerde. inşallah vaktimizdr demek gerekiyor böyle güvendikten sonraa inbşallah vaktiniz şimdidir zamanı gelmiştir son denemeniz olur be canımmm yarın yumoşlar geliyor heee:)))çok az kaldı be canım maşalllahhh
serap hanıma senin sayende çok güvendim zaten...bu topiğin başlarında sen yorum yapmştın..o ara kararsızdım hatta başlayınca pişmanlık yaşadım ama şimdi şüphem yok çok şükür...
evet yarın yumoşlar geliyo nasipse
bakalım kaç tane olcak..hayrlısı ile bebiş olsunlar ınşşş
canımmm arkadaşımmmm ne kadar mutlu oldum anltamam geldiğin için çok ama çoook teşekkür ederim,aldığın o güzel çiçekler içinde çok mutlu oldum inanKaçta orada olucaksın canım sen?Bende orada olurum o satte tabiiki ne demek çok isterim sana moral vermeyi bende seni görünce moral olur hem..İnşallah inşallah yumuşların dan 1 .. seni büyülü bir bahçe yapacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?