Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

Canım benim ben iki tüp bebek tedavisi oldum hiç bir sorun yaşamadım.hatta maşallah diyeyimreglim bile tıkır tırkır gününde geldi.br kere öle yan etki man etki okumamalısın.hepsini gösteriyor dersek tedvai mi olmayacaksın canım?:26lacaksın o yüzden bırak akışına tadını çıkaren kolayı tedavi en zoru testi beklemek demedi demeebenim arkadaşım tedavi oldu lucrin kullanıyordu bana her gün yanıyorum donuyorum şuram ağrıyor diyordue bende kullandım hhhiiç bişi olmamaıştıo biras kendini dinlemek ile alakalı yaniiikesinn olacak diye odaklanmadan vücudunu en rahat konumda tutmaya çalışarak geçirmelisin tatlim süreciiiAllahh yardımcın olsunbu arada ben iki tedavimdede menagon kullandım hiç bir sorun olmadı

Ayyy canımm benimmm ne demek yawwohh maşallah canımm bişicik kalmamışş artıkkkkyumoşlar toplanırrr sağlıkla bebişler gelir işallahhhhhhcanım ne kadar rahat bırakırsak o kadar doğru gidiyor tedavilerr rahat ol işallahhhhakkında hayırlısı sağlıkla olsunnnntez vakitte gelsin sıpan

ınş hissin doğru çıkar canım..yaşım 27 pko ve pıhtılaşma var bende...sen?

arkadaşlar çok sağolunya ne güzel moral veriyorsunuz.. evet olumlu düşünmem lazım. iğneler kalçadan vuruluyo,göbekten de gerekiyormu sonradan acaba? ay çok acemiyim ya :) ilk iğnemi olunca biraz rahatladım:)

menogonu vurduruyorum. niye ki?

hayatım menagonu kalçadan vuruldum ilkinde.ikinci denememde istersen göbekten vurabilirsin dedi.sen bu iğneler dışında sadece son iğnen ile birlikte çatlatma iğnesi olacaksınbak şimdi ben sana tedavi özeti geçeyim hiç meraklanmaa

Şimdikk lucrin vuruluyorsan koldan ya da göbekten bu iğne yumoş baskılamak için

menagon ve ya türevi prugon gonol-f gibi bunlar kalça yada göbekten vuruluyor amacı yumurtaları saıca arttırmak ve büyütmek

ovitrella ve ya türevleri yumurta çatlatıcı iğne yumurta toplanmadan 36 saat sanırsam önce vuruluyor çatlatma iğnesi.

Burda ilaç isim ve dozlarını doktor kişiye göre ayarlar hiç ona takılmaakime ne uygunsasonrasında yumoş toplama olur anestezili 25-30 dakikalık bir işlemdir.sabah aç gidersin bir kaç saat hastanede dinlenip çıkarsın.yanında ekstra bişi götürmene lüzum yok.yumoş toplamadan 2-5 gün arası bir günde transfere gidersin.Transferde uyanık olursun çünkü zaten acısız ve 10 dklık bir iş.ki hazırlık o kadar embriyonun yollanması 1 dakka yaw:transfere idrara sıkışık girersinn.ama abartıp kıvrandırma kendini ben bir buçuk litre su içmiştim ve çok zor durumda diildim baktı ve yeterli dedi serap hanımsonrasında yine 3 saat falan hastanede dinleniyorsun kalkmak yok.yastıksız düz yatıyorsun.sonra dikkatli hareketlerle eveeişte bu kadar tatlım başka hiçbir datay yok.

sana nacizane önerilerim
-iğne ve sonrası fitil ilça vs her şeyi zamanında al
-bol bol su tükett ben günde 2-3 litre içiyordum
-transfer sonrası kabız olmaman gerek evde kayısı bulundur erik vs.kabız olursan hemen ara hastaneyi ilaç verirler.
-şimdiden başlayarak bol yoğurt ye. krampları çözücü olduğundan kaslarını rahatlatır tedavin kolaylaşır
-transfer sonrası ilk 3 gün yat sadece wcye kalk sonrasında yukarılara uzanmadan aşağıya eğilmeden evde gezin veya çalışıyosan gidebilirsin.ben yapmadım gerçi hep yatttım ama yatmanın bi yararını görmedimama kanama vs varsa tabiii kii kesiin yatıışşş
-ne kadar rahat ve mutlu olursan işin o kadar kolay el oyalayıcı bişiler yap ben kitap okudum etamin işledim
-bir de ne kadar az kişiyle paylaşırsan o kadar rahat olur demedi deme

başarılarrr işallahhhh çok uğraştırmadan gelir bebekleriniiissssss

kızlarrr nasılsınız..ben bugün hast de idim..artık ilacı kestik..bu gece ovitrellem var çarşambada yumurtalarım toplancak ya ondan sonrada transferrrrr
ama bugün benden kan aldılar hormonuma göre belkide bu ayı pas geçeblirz dedi dr um böyle bir ihtimalde var dediler..daha önce 2kez yaptrdım böyle bişey demediler bana..şimdi biraz moralim bozuk..henüz hast den aramadılar ınş iptal olmaz o kadar uğraştım iğne oldum ilaç aldım..ama yinede hayırlısı olsun hakkımzda...

çok teşekkür ederim derincim ne güzel özetlemişsin:) gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş yani..
yumurta toplama işlemi normal muayene odasında mı oluyo, yoksa ameliyathanede falan mı?

ankara canım kan tahlili ne için, herkese yapılıyor mu? neden erteliyorlar hormonlar yüksek yada düşük çıktığı için mi? inş. ertelemeye gerek kalmaz.. çabucak kavuşursun bebeğine..

kızlaaaaar acil bana serap hanımın teli lazım var mı sizde

Hayırdır canım neoldu ben de çarşamba ordayım canım görüşebiliriz İstersen bende yok malesef ama hastaneden çok acil oldugunu söylerseniz verirler muhtemelen...

Hayırdır canım neoldu ben de çarşamba ordayım canım görüşebiliriz İstersen bende yok malesef ama hastaneden çok acil oldugunu söylerseniz verirler muhtemelen...
canım hallettim çok şükür sağolasın
ya bugün kan sonucuma göre ovitrelle yapıp yapmayacağım belli olcaktı ama kimse aramadı bende aradım kimseye ulaşamdım sonra serap hanımn telini bulduk eşimde kaytlı imiş....
çarşamba yumoşlarım toplancak beni odaya alacaklarmış
beni ziyaret etmek istersen görüşeblriz
adım gülsüm sorarsın oda num.söylerler sana senn adın ne bu arada
görüşmeyi isterim ınş görüşeblriz o günden biraz korkuyorum hem moral de verirsin bana

Kaçta orada olucaksın canım sen?Bende orada olurum o satte tabiiki ne demek çok isterim sana moral vermeyi bende seni görünce moral olur hem.. İnşallah inşallah yumuşların dan 1 .. seni büyülü bir bahçe yapacak...

canım benim serap hanım çok titizdir.çok detaycıdırr.ve emin ol onun gibiside yok bu konudaasanırım kan değerleri normal ki çarşamba operasyonun varhayırlısıylaaa atlatırsın işallahh ve son olur tabii:)haydi dualarımız seninleee artıkk bize güsel haberler gereeekkkk
leylican ne demek canımcım ne gelirse aklına sor sakın ordan burdan duyduklarına itibar etme en iyisini doktorun bilir unutmaave hiç korkmaaa bu yaşadıklarımızıı unutacağımız günler çok uzak değiillllhormonlar önemli canım e2 ye bakılıyor herşey yoluna değilse ertelenebiliyor ama çok olan şeyler değil bunlarsen kendini doktoruna bıraakkk keyfine bakkk

derin cim teşekkür ederim sana,sen serap hanımı iyi tanıyorsun sanırım
şuana kadar kötü bir durum yaşamadım ve hiç yaşamam ınş
yarın yumurtalaırm toplancak nasipse...

derin cim teşekkür ederim sana,sen serap hanımı iyi tanıyorsun sanırım
şuana kadar kötü bir durum yaşamadım ve hiç yaşamam ınş
yarın yumurtalaırm toplancak nasipse...

canım iki tüp bir aşılama yolculuğumuz oldu ama hiç incinmedim ,kırılmadım ve de en önemlisi ihmal edilmedim.eksik bişi var mı diye hiç kaygılanmadım.çok doyurucu bilgi aldığım gibi ben çok meraklı biriyim saatlerce başlarının etini yediğim oldu bu nee bu nee diyeçok tatlılar bana dayandılar bi kereebirde çok titiz serap hanım.mesela ben düşük sonraki reglimde hastanelik oldum ağrı bulantıyla.acildeki kadın doğumcu görsün deyince aradı eşim serap hanımı biz hiçbişeyi atlamadık hiç korkmayına ama rahat edelim bizim hastaneye geçin acilde kadın doğumcumuz görsün dedi.kendisi karşıya geçiyormuş yoldaymış.düşünün tedavide diilim bişey diilim belki bi daha gitmeyeceğim bile tedaviye ama o kadar düzgünlerki.ben çok gördüm nagatif alıp druna ulaşamayan arkadaş bu topiclerde.inşallah vaktimizdr demek gerekiyor böyle güvendikten sonraainbşallah vaktiniz şimdidir zamanı gelmiştir son denemeniz olur be canımmmyarın yumoşlar geliyor heee:)))çok az kaldı be canım maşalllahhh

serap hanıma senin sayende çok güvendim zaten...bu topiğin başlarında sen yorum yapmştın..o ara kararsızdım hatta başlayınca pişmanlık yaşadım ama şimdi şüphem yok çok şükür...
evet yarın yumoşlar geliyo nasipse
bakalım kaç tane olcak..hayrlısı ile bebiş olsunlar ınşşş

Canım benimmm in şallahh kaliteli kalitelii minnoşlarınn olurrrrhadi bakalım gözümüz kulağımız sendeeegüsel haberlerini bekliyoruusss

canımmm arkadaşımmmm ne kadar mutlu oldum anltamam geldiğin için çok ama çoook teşekkür ederim,aldığın o güzel çiçekler içinde çok mutlu oldum inan..ama senle doğru düzgün ilgilenemedim ona üzülüyorum,çünkü anestezinin etkisi daha geçmemişti yarı ayıktım..anneme soruyorum hatta ne dedim ben diye..ama inan gelmen bana büyük moral oldu..Rabbim ınş ikimizinde yüzünü güldürür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…