ben gerginm regl oldum bugün 12 gün gecikti çatlıycak gibiyim.ayın 18 ine randevu aldım rahim filmi çekilicek şimdiden başladı korkusu
Evet yokmuş hayatım gittim geldimm bendee ben uzun protokol başladım dogum kntrol hapı kullandım 14 gün lucrine başladım dogum kntrol hapım bitmeden bıraktım 17 tane içtim dünde adet oldummm..Bugün progon 225 dozda kullanıcam ve lucrine devam yine 50dozda ondan bu ayın 20 si gibi inşallah transferim olucak ..Benim ilk denemem ..Tek tüpüm tıkandı ilk evlendiğim ay şiddetli enfeksiyon geçirdim ondan dolayıı biri tıkalı tüpümün diğeri yapışık...Böyle canım hikayemm seninn eşinde değilmi Sorunlar problem değil inşallah sağlıcakla gelsinler bebeklerimizde çok hasret bıraktılar kendilerine...
slm sağol canım.. evet dün topladılar yumoşları.. bugün aradım herşey yolunda yarın 10 da arayın dedi.. dua edin bana çok korkuyorum beninşallah Rabbim tüm tedaviye başlayanları kucakları dolu çıkarır, Amin...
ben gerginm regl oldum bugün 12 gün gecikti çatlıycak gibiyim.ayın 18 ine randevu aldım rahim filmi çekilicek şimdiden başladı korkusu
derin2 cim sağolasın yaa moral oldu inan..artık yavaş yavaş bende de olumlu düşünceler yeşeriyor..ınş hayra delalet olsun...eşimde ruyasında görmüş oğlumuz vardı diyor..Rabbim bizi bu duygulardan mahrum bırakmaz ınş....
ben aslında serap hanıma 5.gün embryosu istiyorum diye çok direttim ama oya hnma bıraktı herşeyi keşke gidip bizzat görüşseymişim oya hanmla..çünkü blast embryonun başarı oranı bi nebze daha fazla.ama nasip olmadı 3.gün oldu..nasip böyleymiş..ınş olur...erdem yaptıran 2 hamiş arkdşım var onlarında 3.gündü bende çok takmadım zaten..hayrlısı böyle imiş...
ANKARAcım merkezler embriyoyu en uygun zamanda transfer etmeye özen gösteriyolar diye biliyorum ben:26:..Belki sizin ki 3.günde en iyi haline ulaşmıştı o yüzden transfer etmişlerdir...Yoksa biz söyleyince 5.güne kadar bekletiliyor mu, hiç duymamıştım ben:44:....Bu konuda beni bi aydınlatıverseniz pek sevinirimmmm
Bu arada artık transferin olduğuna göre sen bunları hiç düşünme tatlım, onun yerinde İNŞALLAH içinde yeşeren 2canı düşün..Ayyyy hadi hayırlısı ,ne zamana öğrencez,test gününe 5-6gün kaldı herhalde dimiiiii
DERİNcim seni de öpüyorum şekerrrrr:))))))
kızlar bugün yine kötüyüm bennn,,hiç halim yokkk yazamıyrum bile
ayy kızlar ben ve stres ayrılmaz ikiliyiz zaten ondan geciltim bu ay.özelde çektirsem kabul ederlermiki rapor için sanmıyorum ama öyle ya da böyle katlanıcam mecbur.bu arada hevukcum transferden önce bibuçuk lt su içtim ben çok zorlandım trnsfrdn sonra tuvalete de kalkamıyosun malum
Ankara cım sana bişey sormak istiyorum ben bu puregonu vururken zor basıyorum enjektöre bastırarak enjekte ediyorum böylemi normaldede uf ya göbeğim mosmor oldu çok acıyo artıkk bacaklarıma kadar iniyo ağrıı böyle olması normalmii..korkuyorumda acaba yanlış bişelermii yapıyorum diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?