Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

leyliiii maşallah canımmaaa yaaa ohh yol yarılandı finale az kaldıı sağlıkla döllensin anneye gelsin minişşşşşş

ankaracımmmm bi tiyo vereyim miiiben ikinci denememde gebelik oluşan denememde yani çok halsiz idiimmm:)harika belirtidirr bu işallahhh hayırlı sağlıklıı bi haberle şenleniriizzz

tubişim canım benim Rabbim düşmenımı sınamasın bu işlee:2:çeken bilir.damdan düşeni düşmeyen anlamazişallahhh son uğraşın olur sağlıkla gelir miniğinnnn tez vakitteee

ben gerginm regl oldum bugün 12 gün gecikti çatlıycak gibiyim.ayın 18 ine randevu aldım rahim filmi çekilicek şimdiden başladı korkusu

derin2 cim sağolasın yaa moral oldu inan..artık yavaş yavaş bende de olumlu düşünceler yeşeriyor..ınş hayra delalet olsun...eşimde ruyasında görmüş oğlumuz vardı diyor..Rabbim bizi bu duygulardan mahrum bırakmaz ınş....

ben aslında serap hanıma 5.gün embryosu istiyorum diye çok direttim ama oya hnma bıraktı herşeyi keşke gidip bizzat görüşseymişim oya hanmla..çünkü blast embryonun başarı oranı bi nebze daha fazla.ama nasip olmadı 3.gün oldu..nasip böyleymiş..ınş olur...erdem yaptıran 2 hamiş arkdşım var onlarında 3.gündü bende çok takmadım zaten..hayrlısı böyle imiş...

ben gerginm regl oldum bugün 12 gün gecikti çatlıycak gibiyim.ayın 18 ine randevu aldım rahim filmi çekilicek şimdiden başladı korkusu

Geçmiş olsun canım üzme kendinii..Bende rahim filmi çekildim abartıyolar bence hiçte korkulacak birşey yok..Siz tüp bebek denememişmiydiniz. sorununuz belli değilmiydiki..Tüp bebekten önceki aşamalar bunlar çünkii

canım biz 3 sene önce özelden yaptırdık şimdi rapor çıkarıyoruz eşim bağkur ben sigortalıyım bi işe yarasın dedik herşey yeniden tabi filmi de özel güngören h de çektirmiştim çok zor olmadı ama simdi süleymaniyede o yüzden korkuyorum

HEVUKcum İNŞALLAH ilk denemende güzel bi sonuç alırsın ve bi daha hastane yollarında yorulmazsın canım...Bizim sperm sayımız çok az tatlım, ama bide son olarak benim yumurtalık rezervi azlığım bide kistim çıktı, 2taraftan sorunumuz var yani..Ama halledilmiycek şeyler değil...2-3tane sağlıklı yumurta ve sperm işimizi görür
Puregon kullanıyomuşsun, ben de ilk denememde kullanmıştım, benim ki daha yüksek dozdu 13yumurtam oluşmuştu, 2.denemede gonal-f kullandık 7yumurtam vardı ,bakalım gelecek aya neler olucak, bekliyoruzKendine iyi bak tatlım seninle birlikte bizde günleri saymaya başladık

LEYLİCAN hiç korkma tatlım yolun sonuna geldin sayılır, herhalde bugün yarın transferin olur, hadi bakalım hayırlısı transfer hiç zor geçmiyo sadece tuvalete sıkışık git yeter...Dualarımızdasın tatlım kendine iyi bak

Canım rahim filminden ben de çok korkuyodum, hele ben bide eskiden vajinismus sorunu yaşamıştım sen düşün halimi.:96:..Ama fındıkzadede radyomar diye bi görüntüleme merkezi var, hiç bi acı sızı duymadan 5dakikada çekiveriyolar filmi..Ben 1,5sene önce 300tlye çektirmiştim, eğer çektirebilirsen orda çektirmeni kesinlikle tavsiye ederim güzelim...

ANKARAcım merkezler embriyoyu en uygun zamanda transfer etmeye özen gösteriyolar diye biliyorum ben:26:..Belki sizin ki 3.günde en iyi haline ulaşmıştı o yüzden transfer etmişlerdir...Yoksa biz söyleyince 5.güne kadar bekletiliyor mu, hiç duymamıştım ben:44:....Bu konuda beni bi aydınlatıverseniz pek sevinirimmmm
Bu arada artık transferin olduğuna göre sen bunları hiç düşünme tatlım, onun yerinde İNŞALLAH içinde yeşeren 2canı düşün ..Ayyyy hadi hayırlısı ,ne zamana öğrencez,test gününe 5-6gün kaldı herhalde dimiiiii

DERİNcim seni de öpüyorum şekerrrrr:))))))

Son düzenleme:

bence hiç korkma stres yapma ne kadar korkarsan o kadar zor olur.ben muayeneden bile korkuyodum rahim filmi çektirdiğimde nasıl çektircem hayatta çektiremem diyodum ama hiçte korkulacak bişey yokmuş.ben fındıkzadede çektirdim orda gerçekten sıfır ağrısız çektrenler hep aynı şeyi söylüyolar.ben yaklaşık 1,5 sene önce çektirdim fiatı 300tl idi ama bizim merkezle(umut tüp bebek) anlaşmalı olduğu için 230 çektirmiştim.eğer korkuyosan ve ağrı duymak istemiyosan orayı tavsiye ederim Allah yerdımcın olsun inş. güzel sonuçlar alırsın.

ayy kızlar ben ve stres ayrılmaz ikiliyiz zaten ondan geciltim bu ay.özelde çektirsem kabul ederlermiki rapor için sanmıyorum ama öyle ya da böyle katlanıcam mecbur.bu arada hevukcum transferden önce bibuçuk lt su içtim ben çok zorlandım trnsfrdn sonra tuvalete de kalkamıyosun malum

bende öptüm canımmmmmuaaaahhhhhhh:)

kızlar bugün yine kötüyüm bennn,,hiç halim yokkk yazamıyrum bile

ohhh ohhhhhhhh ohhhhhayyyyyyy

derin2 cim yaaa sen ne tatlısın bak bu haldeyken güldürdün beni
gülün gülün halime
halimden şikayet etmiyorum bebişler gelsin yeter ki sağlıcakla hayrla gelsinlerde biz bu acılara acı dmeiyoruz..bebeksizlik daha ağır bir acı..
ınş gelmiştir kuzucuklaırm
ondandır dimi bu haller..

Canım ben de ilk denememde zeynep kamilde heyet raporu çıkarmıştım, rahim filmini dışardan yaptırsan da kabul ediyolar,benim ki dediğim gibi radyomardandı..Elindeki eğer 2seneyi doldurmamışsa da kabul ediyolar diye biliyorum ben..Hastaneye bi sor da elindekinin günü dolmamışsa hiç boşuna çekilme..

3 sene önce çelildi tatlım aslında bişey çıkmadı Allaha şükür niye isterlerki tekrar tekrar sorunumuz belli varikosel ama kafama takılmasın diye istiyorum bi yandan da

Ankara cım sana bişey sormak istiyorum ben bu puregonu vururken zor basıyorum enjektöre bastırarak enjekte ediyorum böylemi normaldede uf ya göbeğim mosmor oldu çok acıyo artıkk bacaklarıma kadar iniyo ağrıı böyle olması normalmii..korkuyorumda acaba yanlış bişelermii yapıyorum diye...

canım enjektör derken puregon kalemini kastediyorsun sanırım,ben iğneleri kendim yapmadığım için bişey diyemeyeceğim bu bizim 3.denememiz ve hep eşim yaptı,yani uzman oldu artık
istersen erdemde bi teyit et şöyle yapıyorum doğru mu diye
insan korkuyor yanlış bişey olmasın diye..
ağrı normal ama dayanılmaz değil ınş o ağrılar gebelik ağrısına dönüşür
bende testi erdemde mi yaptrsam o kadar yolu bi test için gitmesem mi düşünüyorum
napsam karar veremedim
haftaya çarşamba orda olcak mısın

Tamam canımm soriyim yarın gidicem ve p.. tesi ordayımm çarşamba çağırırlarmı bilemiyorumm..Yanında olmak isterdimm inan evim de uzak benim Kartalda oturuyorumm..Kız haberi alınca ben aglarım senin yerine valla benlede uğraşmak zorunda kalırsınn..Ayy acayip duygusala bağladım ben hiç böyle değildim katı kuralları olan zayıf yönlerini asla kimseyle paylaşmayan biriydimkii şimdi herşeye aglıyorum türkü dinlerken sevimli bi bebek gördümmü birilerinin hamile habeerini alınca mutluluktan dört köşe oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…