ben hayatta o yolu gidip eve haber almadan dönemem
ölürüm meraktannnnnn
yok ya en iyisi ben burda kan vereyim
pozitifse zaten koşa koşa giderim erdeme
ama negatfse erdemi görmek istemem sanırım:26:
Rabbim ınşşşş pozitifi gösterirde dünyalar bizim olur...
o 2 saat nasıl geçer bilmem ki:2:inşallah canımm ya görüceksin gibi geliyo bana hepp içimde öyle bir his var.. Benimkide tutarsa aynı merkezde oldukları için tüp kardeş olurlar..Bugün gittim canım ama kan testi yapmadılar p..tesi yapıcaklar sanırım..soramadım betül hanm yoktu serap hanımda çokk yoğunduuu p tesi sorarımm gelirsem birlikte bekleriz sonucuu 1 2 saate çıkarsa oturur sohbet ederik..
HEVUKcum puregonun o kalem gibi olan enjektörü zor basılıyo tatlım,gerçi alışınca,bide kendini kasmayınca daha rahat hareket ediyo:18:...Ben de bazen zorlanıyodum, hatta bazen basamayıp çıkarıp tekrar göbüşü delmek zorunda kalıyodum...Yanlış bişey yok yani ,ama sen hem çok fazla bastırıp,hem kendini çok sıkıyosan ondan oluyodur ağrın herhalde:44:
Canım aslında hiç kasmıyorum kendimi canıma gaddarımdır ama nedense artıkk bende kalem enjektördemi bir problem var acaba diye sordum teşekkür ederimm cevabın içinAy bidaha delemem bak işte mosmor oldu göbişim delcek yer kalmadı göbek deliğinin 3 parmak aşşagısı bide farklı bir yerede vuramıyorum günde 2 iğne olunca bazen belkide aynı yerlere denk geliyodur...Sabır bunlara inşallah sonu güzel olsunda napalım ..
o 2 saat nasıl geçer bilmem ki:2:
şimdiden heycandan ölüyorum ayyy
akşam yine halim kaçtı annemler bendeydi
kalçam belim ağrıdı bunlar ınş olumlu belirtilerdir
bakalım sen hangi gebelik belirtileirni yaşayacaksın canım benim
lekelerim başladı olmadı olmadıııı
Allah razı olsun canım seninde ne dileğin varsa olsun ınşokudum canım allah hakkımızda hayırlı olanı versin
bende okudum canım rabbim gönlündekini hakkına hayır eylesin içini ferah tut
canım ya sen nelerdesin neden yazmıyorsun çok merak ediyorum sneiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?