Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

o zaman çarşamba muhakkak çağırırlar seni tahminim beni öyle çağırdılar çünkü
valla canım bilmiyorum sonuç ne olcak bakalım
bu benm 3.denemem olmasını o kadar istiyorum ki
olmaması üzerine hayalim yok
ruya gören görene
kimi kızım olduğunu eşimde oğlumuzun olduğunu görmüş
bende ikizimiz olcak biri kız biri erkek olcak diye yorum yapıyorum
canım bende pendikte oturuyorum
bu duygusallığın aldığın hormonlardan canım dr lar duygularmzla oynuyorlar
bize hormon verip bizi bizden alıyorlar bende öyleyim dün bugün dizilere filmlere ağlıyorum hep
Rabbim sonumuzu hayır etsin..

HEVUKcum puregonun o kalem gibi olan enjektörü zor basılıyo tatlım,gerçi alışınca,bide kendini kasmayınca daha rahat hareket ediyo:18:...Ben de bazen zorlanıyodum, hatta bazen basamayıp çıkarıp tekrar göbüşü delmek zorunda kalıyodum...Yanlış bişey yok yani ,ama sen hem çok fazla bastırıp,hem kendini çok sıkıyosan ondan oluyodur ağrın herhalde:44:

ANKARAcım erdeme gittiğinde seni yukarı kan almaya yolluyolar, sonra da eve dönüyosun, öğlene doğru telefonla arayıp haber veriyolar ya da sen arayıp soruyosun...İstersen ilk kan verme işlemini sizin orda yaptır ,ama olumlu da olsa ,olumsuz da olsa, yine peşinden erdeme gitmen gerekecek(İNŞALLAH olumlu olcak tabiki de) yani senin için 2iş olmuş olucak, o yüzden erdeme gidip verirsen kafan daha rahat eder sankim..Yine de sen bilirsin tatlım, bi ara sor istersen testimi burda yaptırıyım mı diye

LEYLİCAN transferin olmuştur herhalde,galiba yatıyosun ve bize haber veremiyosun neyse sen iyi ol canım da ,alırız elbet haberlerini çok yakında

ben hayatta o yolu gidip eve haber almadan dönemem
ölürüm meraktannnnnn
yok ya en iyisi ben burda kan vereyim
pozitifse zaten koşa koşa giderim erdeme
ama negatfse erdemi görmek istemem sanırım:26:
Rabbim ınşşşş pozitifi gösterirde dünyalar bizim olur...

İnşallah canımm ya görüceksin gibi geliyo bana hepp içimde öyle bir his var.. Benimkide tutarsa aynı merkezde oldukları için tüp kardeş olurlar.. Bugün gittim canım ama kan testi yapmadılar p..tesi yapıcaklar sanırım..Soramadım Betül hanm yoktu Serap hanımda çokk yoğunduuu p tesi sorarımm gelirsem birlikte bekleriz sonucuu 1 2 saate çıkarsa oturur sohbet ederik..

o 2 saat nasıl geçer bilmem ki:2:
şimdiden heycandan ölüyorum ayyy
akşam yine halim kaçtı annemler bendeydi
kalçam belim ağrıdı bunlar ınş olumlu belirtilerdir
bakalım sen hangi gebelik belirtileirni yaşayacaksın canım benim

İnşallah yaşamam süpriz olur Geçer geçer canım 13 gün nasıl geçtiyse..

Son düzenleme:
lekelerim başladı olmadı olmadıııı

Canım yapma hemen endişeye kapılma lütfen onlar seninledir üzme kendini yerleşme kanamasıdır belkide kanama oluyo millet bişeycik olmuyoo Allah ın izniyle inşallah bişey olmaz canım.. Okuyunca bi anda bende endişelendimm İnşallah yerleşme kanaması bunlar canımmm..

canım benim yüzümden sende üzülme lütfen
napalım Rabbim vermeyecekse yapcak bişey yok
patlasamda çalasamda sonç dğeişmeyecek
bi bakımdan kahverengi leke tutunma belirtisi biliyorum bunu
ama ya çoğalırsa diye korkuyorum..hayrlısı olsun
ayetel kürsi okuyup duruyorum hep..sizde içinzden bana 1 adet okuyun Allah rızsaı için..

bende okudum canım rabbim gönlündekini hakkına hayır eylesin içini ferah tut

Ben sadece dua edebiliyorum bugün reglimin 5.günü yarınn okuycam kuran inşallah sana da çooooooooooooooooook dua edicem canım..Bu kadar dua aldı bebeklerin ve sen Rabbim kabul etmiyecegi duayı yaptırtmazmışş..Seninki kabul olucak dua demekkii inşallah yerleşiyo işte bebeklerin üzülme..

canım ya sen nelerdesin neden yazmıyorsun çok merak ediyorum sneiii

canım benm transfer cuma günü oldu.. şimdi ytıyorum ama kalkacağm bugn yarın, ok sıkıldm yatmaktan.. kaç gündr pc yok tamire gitti bu kardeşimin pc. ondan yazıyorum. inş. senin bugn hamile haberini alırız dualarım seninle.. sizde bana dua edin..

ınş erdem in ilk hamişi ben oldummmm
hadi darısı hepinizin başına can dostlarım
gerçi benim hala tam değil 3.değeri bakalm nasıl çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…