ınş erdem in ilk hamişi ben oldummmm
hadi darısı hepinizin başına can dostlarım
gerçi benim hala tam değil 3.değeri bakalm nasıl çıkcak
ay canım gözün aydın olsun cok sevindim bana da umut oldun.. 3. değer ney? benim bugun ağrım oldu kasık ve karın ağrısı seninde oldu mu, kötü bişey yoktur dimi. bide göğüs ağrısı. hasta olmam inşallah.. senin duan kabul olur şimdi bana da et.. Rabbim tamamına erdrsn canım kendine iyi bak..
ah canım 18 le başladık değere sonra 42 oldu bugünde ınşşşşş 100 olurankara tebrik ederim..değerin kaç da 3 kez yaptırıyorsun?ben bir kez yaptırmıştım dr daha yaptırma gerek yok demişti.
hamile olanlar rabbim tamamına erdirsin, tedavide olanlar sizlerde pozitif sonuç alırsınız inş..
ah canım 18 le başladık değere sonra 42 oldu bugünde ınşşşşş 100 olur
şööyle 500 falan çıksa gerek yok tabi yaptrmaya
ınş artar değerlerim..bide lekelenme vardı çok şükür kesildi
ankara senin değerin az başladığı için bu kadar çok yaptırmışsın..dr. ne diyor bu değerlerin için?İNŞ değerin bundan sonra katlanır canım...
şu durumda bende bişey sölemem..hakkında hayırlısı olsun..değerin çok azla başlamış belki geç tutunmadır ve bebeğin sana sımsıkı tutunur..sen sitres yapma dicem ama zor olduğunu biliyorum yine de rahat olmaya çalış...geç tutunduysa üzme bebeğini..senin morale ihtiyacın var bu zamanlarda çokda araştırıp olumsuz şeyleri okuyup kendini üzme..zaten değeirn katlanmazsa embryoların sağlıksızdır o anlama gelir..tekrar hakkında hayırlısı olsun hayırlısıda evladına kavuşman olsun İNŞ..ben hep böle dua ederdim...
kızlar nerdesiniz
leylican boncukkkk
bende durumlar krtik canım sıklıyor
ANKARAcım kaç gündür haberlerini okuyorum ama bi giriş yapıpta tebrik etmek kısmet olmadıSonrasında kesin bi sonuç alamadığını öğrenince senin tedirgin bekleyişine ortak oldum 2-3gündür ,ama sessizce ..Geçen benim yaşadığım gibi kimyasal gebelik olmasın diye de çok dua ettim ...Ama belirsizlik öyle zor ki..İnsan kesin bi sonuç alsa hiç değilse neyin ne olduğunu bilir..Ben ilk denememde olumsuz görünce olmadı demiş,boşvermiştim ..Ama 2.deki belirsizlik ,gün aşırı hastaneye gidip gelmeler,ne olduğunun bi türlü bilinememesi,dış gebelik ihtimali üzerinde düşünülmesi hepsi çok canımı sıkmış ve beni yormuştu ..Yani şimdiki ruh halini çok çok iyi anlıyorum canım benim ...İNŞALLAH minişin şu sıralar sana sımsıkı tutunuyordurda 1hafta sonra gittiğinizde kesin sonucu öğrenirsiniz ...
Tabii ki RABBİMden hayırlısı,olumsuzda olsa herşeyde bi hayır vardır, bunu sakın unutma..En azından kesin sonucu öğrensen daha rahat işini yaprsın ,önüne bakarsın ama şimdiki durum cidden çok can sıkıcı,biliyorum ve seni anlıyorum tatlım..Elimden dua etmekten başka bişey gelmiyo, umarım herşeyin en hayırlısı olur
canım ya sıkma canını inş. iyi sonuçlanır değerin. leke falan yok dimi? bende sabırsızlanıyorum biran önce öğrensem diye. beni neler bekliyor acaba? ilk denemede tutan çok az kişi oluyormuş ya benimki de tutmazsa.. dua edin bana korkuyorum..
canım senn nasıldı değerierin anlatsana biraz
ben aklıma hiç getirmedim onlarda hiç tehlikelerden bahsetmediler
dış gebelik kimysal vs vs
ben bi tutsa her şey güzel gidecek diye hayal ediyorum
canım ya sıkma canını inş. iyi sonuçlanır değerin. leke falan yok dimi? bende sabırsızlanıyorum biran önce öğrensem diye. beni neler bekliyor acaba? ilk denemede tutan çok az kişi oluyormuş ya benimki de tutmazsa.. dua edin bana korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?