Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

kızlar içimde gereksiz bi heycan var....
biliyorsunuz bu ay erdeme gitmiştim bana ilaç vermişti
ve bu ilaçla yumurtam çatladı
serap hanm bu ay hamile kalablrsin dedi
bu şans beni bulur mu bilmiyorum
sabahtan beri pskolojik olarak başım dönüyor
offff ne zaman adet olacağım bilmiyorum
test yapasım var aslında ama araya h.sonu girdi
neyse ben paşa paşa adetimi bekliyim nasıl olsa gelcek
beni bulmaz bu şans....:2:

Belki gelmez hayatım bekle biraz daha adetin nezamn bilmiyormusun hesap filan yapmıyormuydunki? burda bi topikte okudum çişini bir pilastik kaba yapıp üzerine domestos döküyomuş arkadaş köpürürse hamile değilsin köpürmezse hamilesin.. burda bi arkadaşta şüpheleniyordu saçma ama bi dene dedim köpürmedi gerçekten hamile çıktı bende yapıyorum köpürüyo saçma ama olsun yinede söliyim dedim

Canım benim yaw:)aynı yrlerdeyiz kalibaa denemelerdehaydi hayırlısı bakalım:)

Haydi bakalım yaaaa:)İnşallahhh sağlıkla tez vakitte kavuşursun hayatımmmm:)

Amin inşallah sizlerde kavuşursunuz mekleklerinize heyecan dorukta...

adetim son zamanlrda biraz düzenszilşmişti,4-5 gün geç geliyordu
geçen ay 19 şubatta oldum yarın olmam gerek normalde..
test fikri de çok ilginçmiş ilk defa duydum:)
ama şuan annemdeyim yapamam sanırım
beni görürseler delirmiş mi bu kız derler:)

ccanım benim ne kadar düşünürsen o kadar çabuk görürsün kırmızıyı ben sölim sanaDüşünme boşver çatlamış patlamış yaşasın bunu biliorsun en azından nasibinde varsa olcaakk))ya o testler komik arkadaşlar sadece idrar bile yanıltırken herkesii:)kan testi gibisi yok ama canı m sen bekle bence

evet adetim geldi..biraz yıkım oldu bizim için..çünkü ümitlenmiştik bu ay..kendimi toparlamam lazım...yarın dr a gidiyor başlıyoruz Allah nasip ederse...beraber başlaycağım biri var mı burada görüşmek isterim..ınş herkes hamiş kalır

Ay canım ümitlenip sonra yıkılmak ne demek biliyorum. Bende kaç kere ümitlendim sonrası malum sonuç.. Bugün yarın bende bekliyorum bakalım, karşılaşabiliriz yani:) Rabbim inş. tedaviden boş çıkarmaz bizi.. Amin....

KIZLAAAAAR BUGÜN BAŞLADIM BENNNNNNNNNNNN
BİSMİLLAHHHHH
INŞ HAMİLEYİM DE DERİM AYNEN BÖYLE
İLAÇLARIMI ALDIM PUREGON VE LUCRİN BAŞLADI DR
CUMA TEKRAR ÇAĞIRDI
HAYRLISI BAKALIM
DUALARINIZI BEKLİYORUMMM

Rabbim yardımcn olsn.. Randevu alıp mı gittin doktora? iyi öyleyse cuma ya çağırdığına göre çok sık çağırmıyorlar.. bende cuma ya kadar başlarım heralde belki karşılaşırız..

İnşallah hayırlısı canım ..Ben ayın 16 sında başladım ama uzun protokol benimki senin iğneler direk yumurta geliştirmek için değilmi? benim kendi yumurtam büyümesin diye yumurtalukları baskılamak için d.kntrol hapı kullanıyorum sonra başka iğne sanırım ..uzun galiba hiç bilmiyorum.. İnşallah hamilelik haberlerini sonrada dogum haberini alırız

Rabbim yardımcn olsn.. Randevu alıp mı gittin doktora? iyi öyleyse cuma ya çağırdığına göre çok sık çağırmıyorlar.. bende cuma ya kadar başlarım heralde belki karşılaşırız..

evet canım randevu aldım ama adetin 2.yada 3.günü deyince mecburen veriyorlar zaten randevuyu ben garanti olsun diye aldım zaten diğer günler kendileri randevu veriyor
hadi bakalım sende başla hayrlısı ile aranızda ilk ben başladım galiba
Rabbim çıktığım bu yolda elimi boş döndürmez ınş beni...

hımm benimki kısa protokol canım..ama lucrin de verdiler bana aynı anda puregonla büyüyen yumurtalarım lucrin sayesinde erken çatlayamayacak ınş
ınş hep beraber hamileliklerimizi konuşuyor oluruz...

kızlarr erdemde tedavi olan kızlarr nerdesinizzzz
desteğe ihtiyacım var bi kaç çift umutlu söze ihtiyacım var
gelin motiv eedin beniiii
ve bu günlerde orya gitcek olan varsa söylesin
benim 2.randevum cuma sabah

ankaımmmaşlamışsın maşallahhhhhttalım ben en son cuma ordaydım kan verdim değerim 4 e düştü reglide oldum bitti burda maratonumuz anlayacağınhayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz hayatımmm

hevukcumdaa başlamışşşşş kalibaaamm:))maşallahh yaaa haydi bakalımmm hepberaber müsbet sonuçlara inşallaaahhh

sağolasın canım başladık bakalım hayrlısı olur ınş
sen erdemde bi daha denemeyi düşünmüyormusun canım

hımm benimki kısa protokol canım..ama lucrin de verdiler bana aynı anda puregonla büyüyen yumurtalarım lucrin sayesinde erken çatlayamayacak ınş
ınş hep beraber hamileliklerimizi konuşuyor oluruz...

İnşallah canım temennim o benimde ama hep olacak die bir his var içimde hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz..Özlettikleri yeter gariiii.....

Başladım canım inşallah d.kntrol hapı içiyorum bende..Sonra yumurta baskılamak için iğne sonra geliştirmek için uzun protokol benimki baya uzun.... kısmetse sen nezaman başlıyosun...

Ben 30 nda gidicem bu ayın ben destek olmak isterdim ama benim uzun protokol baya uzun yani inşallah önce senin hayırlı haberlerini alıcaz sen bize yol gösterirsin artık napalım..Ay ben pattanak gidiyorum sabah gel filan demiyolar..Bide muayne ücreti ödeniyomu kızlar ben bodoslama girdim bu sefer merkeze geçen sefer ödemiştimm..İlaç alırken vercem galiba..

Son düzenleme:

ya canım bende geleceğim ama bi türlü gelmedi malum günüm.. yoksa iple çekiyorum.. bu hafta içinde gelirim ama belki cuma günü karşılaşırız.. tedaviden bahsetsene biraz, ben acemiyim de. nasıl oluyo zor mu?

hevukcum benim ilki kısa ikincisi uzun prot.idi.su giib geçer günler tatlım dçkontrol sonra lucrin sonra diğer iğnen

ankaracım ben bir müddet bırakıcam bu işleri.Rahatsızlandım bayağı regli oldum devamında ruhen fiziken büyük bir çöküş yaşadım.Şimdi kendime zaman tanıyorum.Ne zamanşimdi dersem o zaman deneyeceğimve çok yüksek ihtimalle erdemde.onları çok seviyorummm bennn:)hep yanımda oldular hatta reglimde pzt günü hastanelik oldum eşim aradı serap hanımı kendi çıkmış ama hemen erdemden bir dra yönlendirdi.yani her an yanınızdalar sadece tedavide değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…