Ben 30 nda gidicem bu ayın ben destek olmak isterdim ama benim uzun protokol baya uzun yani inşallah önce senin hayırlı haberlerini alıcaz sen bize yol gösterirsin artık napalım..Ay ben pattanak gidiyorum sabah gel filan demiyolar..Bide muayne ücreti ödeniyomu kızlar ben bodoslama girdim bu sefer merkeze geçen sefer ödemiştimm..İlaç alırken vercem galiba..
Benim yumurta adetin 2.günü olmasına ragmen çatlamamıştı koccaman duruyodu..Büyük olmsın hepsi küçük küçük olsun yumurtaların diye öyle uzun protokol dedi direk başlasaydım sadece büyük olan yumurta dahada büyüycekti..
Benide beş 10 saniyede muayne edip oya hanıma postalıyo..Bebegim canım ne tatlısın sen daha yaşında küçük diyo önce snra.muayne ekranda görüntüyü bırakıp çıkıyo okadar..Yoğun oldugundan sanırım..Artık alanında uzmanlaşmış bide sanırsam kötü bişey olmadığını şipşak anlıdur..
Benim yumurta adetin 2.günü olmasına ragmen çatlamamıştı koccaman duruyodu..Büyük olmsın hepsi küçük küçük olsun yumurtaların diye öyle uzun protokol dedi direk başlasaydım sadece büyük olan yumurta dahada büyüycekti..
ne güzel ya yolu yarıladın nerdeyse, ben hala bekliyorum.. bizden önce alacaksın güzel haberleri:)yarın erdemdeyim bakalım yumoşlar büyümüş müüü
hadi canım hayrlı olsun seninde kaçta orda olcaksınselam.. bende yarın başlıyorum tedaviye.. :)
kızlar bugün kontrolüm vardı serap hanm baktı çok güzel herşey dedi ve iğnenin dozunu azalttı,benim yumoşlar hemen cevap veriyor zaten fazla ilaç almama gerek kalmıyor,ınş kaliteli olurlar da az çok hiç önemli değil..kan verdim bugün ama yarın yine çağırdılar 9 da orda olcakmışım
yol çok uzun git git bitmiyor yoruluyorum ama olsun bebekleirme kavuşacağım ınş...sizde farkındaysanız ilk günlerdeki karamsarlığım geçtikendimi iyi hissediyorum
birde bugün tüm işlerim rast gitti çok şükür Rabbime daraldığım zaman yardım ediyor
ayyy az kaldı az bebişler geliyoooo
benim randevum 11 de. bende hem yoldan hem tedaviden korkuyorum.. iğneleri kendin mi vuruyorsn ? şimdi moral sıfır bende ya bi tedirginlik var bakalım hayırlısı...
aa gerçek mi? keşke bizimki de yapabilse ama nerde:)) kolumdan olanı yapabilir ancak:)aynı duygu bendede vardı ama sanırım bu duygu regl den kaynaklanıyor
çünkü adetim bitti ve ben pozitif oldum
iğneleri eşim yapıyor canım biz alışkınız 3.denememiz ya
hayrlısı olsun ınşşşş
İnşallah pozitif haberini alırım burdan merak ediyorum öncümüz sensin..İnşallah hepimiz pozitifi görelimm..Günler yaklaştıkça heyecanlanıyorum ben olacak diye düşünüyorum Rabbim inşallah umudumu kırmaz..Hiç negatif düşünmüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?