Tüp Bebek Merkezleri Erdem hastanesi tüp bebek merkezi

bende nisanda erdemde başlıyorumm inşş.bu uzun prokol falan neye göre yapıloyo????

Benim yumurta adetin 2.günü olmasına ragmen çatlamamıştı koccaman duruyodu..Büyük olmsın hepsi küçük küçük olsun yumurtaların diye öyle uzun protokol dedi direk başlasaydım sadece büyük olan yumurta dahada büyüycekti..

burda herkesin uzun protokol bi ben galiba kısayım
biraz moralim bozuk...aklıma bişey takıldı sizlere bişey soracağım
serap hanım sizi muayne ederken kaç saniye bakıyor
ben tipik bir pko luyum 5 saniye baktı bıraktı
bu benim aklıma takıldı

Benide beş 10 saniyede muayne edip oya hanıma postalıyo..Bebegim canım ne tatlısın sen daha yaşında küçük diyo önce snra.muayne ekranda görüntüyü bırakıp çıkıyo okadar..Yoğun oldugundan sanırım..Artık alanında uzmanlaşmış bide sanırsam kötü bişey olmadığını şipşak anlıdur..

aslında yoğunda değil ama serap hnm kendisini zeynep kamilde sanıyor:)))
neyse işlerini iyi yapsınlarda saatlerce muayne etmelerine gerek yok

yani birdahaki adetinde başlanacak öylemi??? hmmm teşekkür ederim cnm...

kızlar bugün kontrolüm vardı serap hanm baktı çok güzel herşey dedi ve iğnenin dozunu azalttı,benim yumoşlar hemen cevap veriyor zaten fazla ilaç almama gerek kalmıyor,ınş kaliteli olurlar da az çok hiç önemli değil..kan verdim bugün ama yarın yine çağırdılar 9 da orda olcakmışım
yol çok uzun git git bitmiyor yoruluyorum ama olsun bebekleirme kavuşacağım ınş...sizde farkındaysanız ilk günlerdeki karamsarlığım geçti kendimi iyi hissediyorum
birde bugün tüm işlerim rast gitti çok şükür Rabbime daraldığım zaman yardım ediyor
ayyy az kaldı az bebişler geliyoooo

benim randevum 11 de. bende hem yoldan hem tedaviden korkuyorum.. iğneleri kendin mi vuruyorsn ? şimdi moral sıfır bende ya bi tedirginlik var bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:
aynı duygu bendede vardı ama sanırım bu duygu regl den kaynaklanıyor
çünkü adetim bitti ve ben pozitif oldum
iğneleri eşim yapıyor canım biz alışkınız 3.denememiz ya
hayrlısı olsun ınşşşş

Canım benim haa şöylee yaaaapozitiff pozitiff işallaahhh testimizde pozitiiifffcanım benimmhayırlısıyla sağlıkla gelsinn minikler işallahhhh
benim randevum 11 de. bende hem yoldan hem tedaviden korkuyorum.. iğneleri kendin mi vuruyorsn ? şimdi moral sıfır bende ya bi tedirginlik var bakalım hayırlısı...

Canım hiç korkmaaa iğne neymiş yahuuuSu gibi geçer zamannnn hiçç korkma iğnelerde de hiç bişii yokk

aa gerçek mi? keşke bizimki de yapabilse ama nerde:)) kolumdan olanı yapabilir ancak:)
bugün bende bismillah dedim.. perşembe tekrar çağırdı. lucrin bide menogon verdi. prospektüsü okudumda birsürü yan etkisi var... acaba sonradan başımıza iş açarmı bu ilaçlar?

derin cim senin sayende iyiym cnaım çok pozitfsin

leylican canım keşke okumasaydın prospektüsü şimdi hiissetmesen bile aklında olcak pskolojik olarak hissedeceksin..biz o ilacı sürekli kullanmayacağız ki 1 ay kullanacağız..kaldı ki zararı var kulllanmayacakmıyız..evlada giden her yol mübahtır
sen de benim gibi kısa protokolsün o zaman
bende bugün 9 da ordaydım..kan verdim muayne oldum
p.tesi tekrar ordayım yollar mahvetti beni ama katlancaz napalım..benim bu h.içi yumurtalarım toplanıyor mu bakalım

İnşallah pozitif haberini alırım burdan merak ediyorum öncümüz sensin..İnşallah hepimiz pozitifi görelimm..Günler yaklaştıkça heyecanlanıyorum ben olacak diye düşünüyorum Rabbim inşallah umudumu kırmaz..Hiç negatif düşünmüyorum ..

ınş canım sende bende hepimiz pozitif sonucu alırız
bende çok heycanlıyım yaaa..bide 12 gün beklemesi var bu işin

HEHEHE 12 GÜN BİŞEYMİ CANIM 9AY 10 GÜN BEKLİYCEZ ODAHA ZOR..kİME BENZİYCEK NASIL OLUCAK KOKUSU NASIL BUNLARIN MERAKLARI OLUCAK...

Ay inşallah inşallah seninki pozitif olucak benimkide, öyle bir his var içimde önce sana sevinecegiz.sonrada bana.Ufff biran önce başlasa iğnelerim bebegimi yerleştirseler..Sen kaç yaşındasın canım..Sorun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…