Erdem Hastanesi'nde Doğum

bende erdem e gidiyorum şuan....15 haftalık hamileyim......
erdem den memnunum ama erdem hakkınds yeterince bilgim yok...
dogum vs.. nasıl acaba

Kızlar ben Erdem Hastanesinde 6 gün önce doğum yaptım dr um Özlem Hanım dı çok memnun kaldım Adalet Hanıma da ara sıra Özlem Hanım olmadığı zaman gitmiştim o da çok tatlı bi bayan. Ayrıca hemşire kızlar çok iyi ve ilgililer hep canım cicim tatlı dilli genç genelde içim rahat olarak herkese tavsiye edebilirim bu hastaneyi ve unutmadan doğum parasından ekstra başka bi ücret alınmıyor bunu da belirtimm

Mecburi sezeryan yapmak zorunda kaldım SSK lılara normal 400 sezeryan 750 canım
Hastanenin bi eksi tarafı var bana göre randevu sistemli çalışmadığından gittiğin zaman sıra beklemek ama idare ettik işte o kadarda olur:)))))

fisfisfiserdem hastanesi hakkında bılgısı olanlar yardımcı olsun lutfen hamıleyım adalet hanıma gıdıyorum dogum nasıl

Merhaba bende özlem hanıma hamileliğimin başından beri gidiyorum memnunum gereksiz bişi istemiyor ,güleryüzlü inşallah 2 haftaya kadar normal dogum yapacağım erdemde karar kıldım odaları gezdim güzel ve temiz evimede yakın artık soru işareti kalmadı içimde.

hayırlı olur inşallah canım...rabbim bebişini haırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...hepimizin:lepi:

merhaba ben tüp bebklee hamile kaldım şu anda ilaç kullanımım devam ettiği için tüp bebek dr kontrole gidiyorum ama ilaç kullanımım bittiğinde bende erdem hastanesini düşünüyorum ama dr konusunda kararsızım emel hanımı öneriyorlar nasıl bir dr acaba ilgilimi yoksa bir an önce muayene bitsin diğer hastaya geçeyim diye ugraşan bir dr mu bu benim için çok önemli hepimiz için önemlidir siz kimi önerirsiniz

kızlar erdem hastenesinde dogum parası :CüvCüv:dışında ekstra ücret alınıyo mu acaba....
bazı hastaneler soygun yapıyo resmen biliyosunuz...bilgisi olan arkadşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim..
ben emel hanıma gidiyorum...memnum dogumum agustos başına geliyo...emel hanım iznime felan gelebilir demişti...ne yapcamı bilmiyorum:sm_confused:

Erdem hastanesinde zeynep yeşim hanıma giden yokmu:uhm:

ben hıc gıtmedım bır yakınım gıttı zorunlu sezeryan adı altında dogum yaptı ve memnun olmadıgını soyledı

Benim arkadaşım doğum yaptı erdem hastanesinde eğer kendi doktorunu istersen doğumda ozaman ek para alıyorlarmışşakkıdı

mrh bayanlar bende mayıs ayında erdem hastanesinde normal doğum yaptım tek kelimesiyle harika bir hastane hamileliğim boyunca başka hastanelere kontrole gittim ve doğum günü geldiğinde malesef doktorum beni yerı yolda bıraktı bende acilen erdem hastanesine gitmek zorunda kaldım. ogünün nöbetçisi özlem hanımdı ve mükemmel bir doktor ilk doğumum ve evimde gibiydim doğumun bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum ama özlem hanım ve oradaki ebeler sayesinde çok rahat bir doğum yaptım allah onlardan razı olsun herkese gözü kapalı özlem hanımı tavsiye ederim.

Erdemde bakİye hanıma gİder varmı...

cnm ben gidiyorum bakiye hnma.bebişim olmasına yardım ediyor.aslında bnm doktorum emel hnmdı çok memnundum tatilde olduğu için bakiye hnma yöneldim ve inan ikiside çok ilgili ve çok tatlı dilli güleryüzlü hmen muayne bitsin die beklemiyolar seni dinliyolar o yüzden tereddütte kalma sakın..

oz_omur cnm umarım sende bıran once bu güzel haberı alır ve sağlıkla kucakalrsın bebeğini...bakiye hnmı banada söyledıler doğuma giriyormu ek ucret alıyormu acaba tatlı dıılı güler yuzlumu yanı ne bıleyım artık son zmanlarımdayım çok alternatifim yok ssk mda yok erdem has.uygun geldı bana ama...

erdemde doğum yapacaksan kesinlikle ayşe hn. derim. Normal doğumu ebeler resmen yaptırıyor ama sezaryen düşünüyorsan ayşe hn çok iyi zaten randevu durumuna bakarsan diğer doktorlar 1 hasta bakarken ayşe hn 10 hasta bakıyor, çok güleryüzlü ve mesleğini seven bir doktor. Bana uzak diye gitmiyorum erdeme bir de normal doğum istiyorum kendi doktorun girmeyeceği için tercih etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…