merhaba bende erdemde adalet hanıma gidiyorum,kısmetse doğumuda orada düşünüyorum.erdemde doğum yapan arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum...
merhaba arkadaşlar ben tüp bebk yöntemiyle hamile kaldım ve aynı doktorumla son aya kadar devam ettim ama dogum için ücreti çok yüksek olunca bende erdem hastanesini tercih ettim zaten öncedende yakınlarım o hastanede dogum yapmıştı 2009 agustosta sezeryanla dogum yaptım emel hanıma çok memnun kaldım hastanede yattığım süredede güzel ilgilendi hemşireler ben tavsiye ederim
selam sünger53(kullanıcı adın ilginçmiş bu arada:) hayırlı olsun bebeğin. bebeğin diyorum ama belki de ikizdir, tüp bebek olunca genellikle ikiz falan oluyor ama bilemiyorum tabi. seninki sezeryan mı oldu canım? bunu sormamın sebebi normal doğum ise bahsettiğin doktor emel hanım doğumuna girdi mi onu merak ettiğim için. teşekkürler...
merhabalar,
29. haftamdayım ve adalet hanıma gitmeye yeni başladım. sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim :)
nasıl biridir, normal doğuma yaklaşımı nasıldır, eli hafif midir vs vs :)
yardımcı olursanız çok sevinirim..
merhaba bn 1aylık hamıleyım ama suan ataşehir avicenna hastanesınde sıbel hanıma gıdıyorum ama arkadasım cakmak erem hastanesınde kadrıye hanımı onerdı acaba kadrıye hanım nasıl gıden varmı acaba ????:18:[/QUOT
sibel hanım çok iyi dr.sibel hanıma giden bir çok akrabam arkadaşım var.son haftada ben dr değiştirdim sibel hanıma gittim zeynep kamil bile sezaryen dedi bana.. dr sibel hanım sayesinde normal yaptım. çok dua ediyorum sibel hanıma.. ayrıca kadriye şenere gitiim hiç memmun kalmadım.21 haftalıkken bana sezaryen demişti :)
merhaba bende erdemde adalet hanıma gidiyorum,kısmetse doğumuda orada düşünüyorum.erdemde doğum yapan arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum...
Merhaba canım,
ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri Adalet Hanım'a gidiyorum. biraz yoğun, mutlaka randevu alıp git, randevu aldığında bekletmiyorlar hemen alıyorlar içeri.
Benim kız kardeşim orada doğum yaptı ve çok ilgili olduğu için ben de kendi doğumumu orda yapmak istiyorum. çok memnunum, şu anda 24 haftamdaym ben de. inşallah bir aksilik çıkmazsa Nisan başında doğurmuş olurum =) çok sevecen ve çok anlayışlı bir doktor. herşeyi sorabiliyorsun kesinlikle kırmadan dikkatlice dinliyor cevaplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?