Erdem Hastanesi'nde Doğum

kenıd dr girmiyorsa zaten ne anlamı var çok saçma gelıyor bana bakiye hanm giriyor diye duydum inş yanılmam salı günü gidicem bakalım neler olcak.

bende erdem hastanesinde dogum yaptım.doktorumda emel türkoglu sagolsun.kendisinden çok memnunum.hatta 3 aylık bi bebeyim var şu anda.üstelik.ikiside sezeryan oldu.ben kendim istemiştim.

arkadaşlar bende doğum için erdemi düşünüyorum ama son yıllarda doğum yapan yokmu? topik çok eskide kalmış 3-4 yıl öncesi..lütfen son 1-1,5 yıl içinde doğum yapan arakadaşlar varsa yardımcı olsunlar..
Erny demek daha bebeğin 3 aylık Allah bağışlasın..benimde 21aylık oğlum var ve nisana tekrar doğumum var ondan araştırma yapıyorum..

merhabalar, yazışmalar gerçekten eski, yeni kişiler yazarsa ben de çok memnun olurum. biz yeni hamileler olaraktan tavsiyelere ihtiyacımız var. erdem hastanesi'nin çamlıca'da da bir şubesi açıldı, Bakiye hanım denilen doktor oradaymış. onu denemeyi düşünüyorum çünkü yeni bir hastane ve bence daha sakin ve temizdir. bakiye hanımı da burada okuduğum için merak ettim. Bir de şu normal doğuma doktorun girmeme meselesi nedir, onu anlayamadsım arkadaşlar, biraz daha bilgi verebilir misiniz? Yani girmiyorsa doktor seçiminin ne anlamı oluyor?

merhaba bende erdemde adalet hanıma gidiyorum,kısmetse doğumuda orada düşünüyorum.erdemde doğum yapan arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum...

merhaba bende erdemde adalet hanıma gidiyorum,kısmetse doğumuda orada düşünüyorum.erdemde doğum yapan arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum...

delimavi, adalet hanım nasıl biri? çok yoğun diyorlar, sıra beklemek noktasında sıkıntı oluyor mu? bildiğim kadarıyla erdem'deki doktorlar randevuyla çalışmıyor. sen giden biri olarak bilgi verebilir misin?

merhaba arkadaşlar ben tüp bebk yöntemiyle hamile kaldım ve aynı doktorumla son aya kadar devam ettim ama dogum için ücreti çok yüksek olunca bende erdem hastanesini tercih ettim zaten öncedende yakınlarım o hastanede dogum yapmıştı 2009 agustosta sezeryanla dogum yaptım emel hanıma çok memnun kaldım hastanede yattığım süredede güzel ilgilendi hemşireler ben tavsiye ederim

selam sünger53(kullanıcı adın ilginçmiş bu arada:) hayırlı olsun bebeğin. bebeğin diyorum ama belki de ikizdir, tüp bebek olunca genellikle ikiz falan oluyor ama bilemiyorum tabi. seninki sezeryan mı oldu canım? bunu sormamın sebebi normal doğum ise bahsettiğin doktor emel hanım doğumuna girdi mi onu merak ettiğim için. teşekkürler...

selam bayanlar bende doğum için Çamlıca erdem hastanesini düşünüyorum yeni doğum yapmış arkadaşlar fikirlerinizi yazarsanız bize yol göstermiş olursunuz doktorum tülay kaya memnunum şuan

geç cevap için kusura bakma anca girebildim nete evet ben emel hanıma sezeryan oldum normal dogumda eger doktorun hastanede yoksa ücretli olarak çagırabiliyosun yok para veremem diyosan kim nöbetçiyse o dr dogum yapıyorsun

bende ilk çocugumu orda dogum yaptım emel türkoglunda iyi gecti şimdi 2 hamileyim yine aynı doktora gidiyorum memnunum yani tavsiye ederim

merhaba bn 1aylık hamıleyım ama suan ataşehir avicenna hastanesınde sıbel hanıma gıdıyorum ama arkadasım cakmak erem hastanesınde kadrıye hanımı onerdı acaba kadrıye hanım nasıl gıden varmı acaba ????:18:

merhabalar,
29. haftamdayım ve adalet hanıma gitmeye yeni başladım. sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim :)

nasıl biridir, normal doğuma yaklaşımı nasıldır, eli hafif midir vs vs :)

yardımcı olursanız çok sevinirim..

Merhaba canım,
ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri Adalet Hanım'a gidiyorum. biraz yoğun, mutlaka randevu alıp git, randevu aldığında bekletmiyorlar hemen alıyorlar içeri.
Benim kız kardeşim orada doğum yaptı ve çok ilgili olduğu için ben de kendi doğumumu orda yapmak istiyorum. çok memnunum, şu anda 24 haftamdaym ben de. inşallah bir aksilik çıkmazsa Nisan başında doğurmuş olurum =) çok sevecen ve çok anlayışlı bir doktor. herşeyi sorabiliyorsun kesinlikle kırmadan dikkatlice dinliyor cevaplıyor.

Merhaba arkadaşlar

bende çamlıca erdem hastanesi ayşegül ünal a gidiyorum 2 arkadaşımda onda doğum yaptı gerçekten çok memnunlar inş bende onda doğumumu yapıcam çok pozitif bir kadın psikolog gibi sesinin tonu bile rahatlatıyor insanı şimdilik memnunum adalet hanım fazilet hanm da onlarda gercekten çok iyi doktorlarmış

merhabalar,
siz doğum yapalı çok olmuş ama forumda adalet hanımla ilgili bilgi o kadar az ki bir umut size yazıyorum..

ben de adalet hanıma gidiyorum. 39. haftamdayım. kendisi ve hastane hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

bnde cakmK erdeme gidiyorum sevil ates erene cok memnunum kuzenimde 3 gun once onda dogum yapti

evet canım, ben de gittiğimden beri çok memnunum Adalet hanımdan. sakin, anlayışlı, güleryüzlü.. ama şimdi doğum yaklaştıkça korkularım da arttı :) kız kardeşin de mi adalet hanımda yaptı doğumunu ve odalarından, ebelerden memnun kaldı mı? bir de epidural normal düşünüyorum artık, çamlıca erdemde epidural yaptıran tanıdığın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…