Erdem Hastanesi'nde Doğum

ayşegül hanımı ben de duydum canım olumlu olarak, inş sen de memnun ayrılırsın.. arkadaşların hastaneden memnun kaldı mı peki ve senin de epidural yapan tanıdığın var mı orada? malum epidurali anestezi uzmanları yapıyor ve onlar hakkında bilgim yok malesef..

Cnm ben de geçen ay gitmeye başladım adalet hnma ilgili birine benziyor ama aklımda emel hanım da var o da çakmakta çalışıyor..Benim de sonlar yaklaştıkça kafam iyice karışıyor heyecandan..Drları denemek istiyorum ama çok da zamanım kalmadı 35. haftadayım artık...Bu kdr kurcalamak da iyi değil gibi geliyor ama napimm korkular arttı zaman daraldıkça..Allah hepimiz için en doğru seçimi nasip eder inş bizlere...

merhabalar, ben de çamlıca erdem hastanesine gittim ama doktorumu değiştirmek istiyorum.. dr ayşegül ünal'a muayene olduğumda biz uyuşamadık bana negatif geldi biraz..(hatta çıkışta ağladım salya sümük :) hormonlar işte) aynı hastanede önerebileceğiniz başka sıcak, ilgili bir dr var mıdır acaba?

merhabalar ,

bende ilk 3 ay cakmak erdem'e gittim , migren hastasıym bna minoset plus içebilirsin dedi dr ( sevil ateş eren .( eczası asla hamilelere vermiyoruz, plus içmeyin diye uyardı ) sonrasinda kan ve idrar tahlili sarılık kan sayımı vs yaptirmami istedi yaptirdim gittim , tahlillere nasil baktiysa , tekrar ayni tahlilleri istedi ben fark etmesem bunlari yaptırdım az önce baktiniz diye tekrar ayni tahlillere para vermiş olacaktim . birde 2li tarama testi için çok yogun oluyo hemen randevu al vs diye beni danışmaya gönderdi , danışmadan fiyatlari sordum : radyoloji uzmani : 150 tl , docent 300 küsür prof 300 küsür fiyatlar verdi , tamamen ticari çalışan bir hastane oldugunu düşünüyorum , ben memnun kalmadim açıkcasi. şimdi türkiye hastanesinde figen hnm'a gidiyorum , çok memnunum şimdilik.

merhaba,
ben şu an 38 haftalık hamileyim belki bu cumartesi (23 Mart) doğum yapacağım hatta :) Adalet hanım'ı kesinlikle öneririm. çünkü çok tatlı dilli, güler yüzlü bir doktor. bir arkadaşımla konuştum 25 gün önce o da Adalet hanım'da doğum yaptı. epidural sezeryan. ben de aynı şekilde doğum yapmayı planlıyorum bakalım. çok korkuyordum hatta daha önce başka bir hastanede o arkadaşımla aynı gün doğum yapan bir başka arkadaşımı ziyarete gitmiştim ve kızın durumu içler acısıydı, hastane o kadar iğrençti ki, pislik doluydu odası, kodidorlar ve kızcağızın anlattıkları vs çok çok kötüyü. o hastane de mesela Ümraniyede.. Herneyse, Çamlıca Erdem Hastanesinde Adalet hanım'da doğum yapan diğer arkadaşım o kadar neşeli bir şekilde doğum yapmış ki, anestezist çok iyiymiş mesela, ameliyathanede müzik açıyorlarmış, herkes çok neşeliymiş, e doğal olarak sen de çok mutlu oluyorsun bunları bilince. şimdi Cumartesi günü son kez NST istedi benden. büyük ihtimalle de o gün doğumum olucak sanırım :)
umarım yazdıklarım faydalı olmuştur. Adalet hanım o hastanedeki en yoğun doktor ama kesinlikle bekleidğinize değiyor.

canım normal doğum istiyosan hiç adalet hanıma gitme benim eltim ilk doğumunu normal yaptığı halde 2.de sen normal yapamazsın ben ameliyathanede seni bekliyorum demiş ve gerçekten beklemiş o haliyle eltim kavga etmiş onunla ve gene kendini zorlayarak normal doğum yapmış geçen hafta eltimin gelini doğum yapmış ondada hiç uğraşmamış direk sezeryana almış bilgin olsun normal doğumla pek uğraşmıyormuş

yaasemn canım benim görümcem geçen ramazan 3.doğumun çamlıca erdem de normal olarak yaptı doktoru ayşe katrancıydı k.valdem bile çok beğenmiş doktoru ben şimdilik kendi doktoruma gidiyorum ama onun anlaşmalı hastanesi çok pahalı bende erdemde doğum yapıcam bu gidişle ve ya ayşe hanım ya emine hanıma gitmeyi düşünüyorum emine hanıma da ilk öğrendiğimde gitmiştim sessiz sakin ılımlı birine benziyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.erdem çamlıcayı tavsiye ediyormusunuz. bir kere muayene için gittim kan vermek için bile yarım saat bekledim. adalet hanıma gitmiştim endişeli haldeyken çok sakin ee yani der modunda geldi. doktorlar doğuma giriyorlarmı doğumhane ve ilgileri nasıl. bir kaç ay içerisinde gebelik planlıyoruz fakat öncesinde hastane doktor ve sağlık sigortası hakkında karar vermek başladığım yerde bitirmek istiyorum. ardımlarınıza çok ihtiyacım var

cevaplarınız için çok teşekkürler hanımlar.. artık bir sonraki ay için ayşe katrancı hnm demişsiniz onunla bir görüşeyim adalet hnm için gerçekten de sezeryan yanlısı diye bir söylenti var ve ben de normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse.. hayırlısı olsun bakalım :))

Merhaba Yaasemn bende çamlıca erdem hastanesi ayşe hanıma gitmeyi düşünüyorum.. sen gittin mi acaba kontrole nasıldı, memnun kaldın mı acaba? bir de asıl önemlisi hastanenin koşullarını merak ediyorum. doğum sonrasında bakım nasıl acaba, odalar iyi mi bunları da araştırmak lazım (

canım artık ayda bir gitmek gerektiği için bir hafta daha bekleyeceğim, inşallah sorun çıkmazsa haftaya ordayım

ben ocakta ayşe hanımla epidural sezeryan oldum. 40-4te 3900 bir oglum oldu. once suni denendi. sancı falan hisetmedim. bebek sıkıntıya girince sezeryana alındım. bazen acaba çok ugraşılmadımı diye düöünüyorum rahıme açıcı ilaç falan varmış başka yerlerde okuduklarımdan oyle bişeyler yapılmadı. sadece sancı takıldı doktor açıklık saglamak için su falan patlatıldı. zaten 3900 nasıl çıkarırdım bilmiyorum ama normal olsun diye ugraşmıştım. genel olarak hastane temiz . ayşe hanımın eli çok hafif güler yüzlü ilgili. çok kolay toparlandım. besmelesiz ultrosan aletini eline almaz. o yüzden güvenmek istedim. inşallah normal dogum yapabileceken sezeryan olmamışımdır. telefona msj falan atmıştım hemen cevap vermşiti. o konudada sıkıntı olmadı. telefonla randevu alınca çok beklenmıyor. hepinize kolay dogumlar...

işte özel hastanelerinde her zaman böyle bi çelişkisi var artık hayırlısı demek lazım.. bebeğine sağ salim kavuşmuşsun ya önemli olan o, o yüzden düşünme artık gerisini.. çünkü devlete gitsek onlar normal diye zorlarken bebeğin sağlığı tehlikeye girecek belki, özele gittiğimiz zamanda hiç ufak bi riske girmeden hemen sezeryan yapıyolar.. sen bebeğini sağlıkla almışsın darısı bana artık.. peki hastaneden memnun kaldın mı hemşirelerden, odandan, ilgi alaka, temizlik nasıldı?

bende 6+5 günlük hamileyim.çamlıca erdem de ayşe katrancıya gidiyorum.şimdilik çok memnunum.şimdiye kadarki tespitleri hep doğru oldu.ben gebeliğimi çok erken öğrendim ama o beni hep sakinleştirdi.işini ciddiye alan biri.zaten ben tavsiye üzerine gitmiştim.bir çok arkadaşımın doğumunu yaptı hepsi çok memnun kaldılar.

ayşe hanım konusunda gerçekten uzman.doğumumuda onunla yapmak istiyorum.Ayşe hanımı tek sıkıntısı sabah erken gelmiyor 11:30 da başlıyor muayeneye ve akşamlarıda sanırım nöbete kalmıyor.ama o hastanede güvendiğim çok doktor var.telefon numarasını verdi kafana takılan birşey olursa ara açmamışsam mj at müsait olur olmaz dönerim dedi ve döndü de..

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.ama bazen normal olmaması daha hayırlı olabiliyor.tamamen doktoruda suçlamamak lazım.normal doğuma ısrar edip doğum sırasında çok zor durumlarda kalan örneklerde var.Hayırlısı diye dua etmekten ve doktorumuza güvenmekten başka çareside yok sanırım..

temizlık açısından zaten çok temiz bir hastane odamda iyi güzeldi. 2 yataklıydı o gun kalabalıktı oyle denk geldı. annem için falan ıyı oldu. hemşırelerde istediginde hemen geliyorlardı. agrı kesici falan isteyince hemen geldiler. anne sütünü destekliyoruz diyolar ama benim bebege mama vermişler. 2 saat kadar küvezde kaldı sezeryan sonrası nefes düzensizlıgı falan oluyomuş o yüzden küvezde kaldı .mama fallan isteyince hemen geldi. sütümgelmedi hemen...ayşe hanım aslında hastanede oluyorda muaynesi geç başlıyor. cumartesi falan olmyor. hakkınızda hayırlısı sızlerde saglıkla kavuşasınız....

Bir hastanede anestezi uzmanıda işinin ehli olmalı.. Çamlıca Erdem hastanesinde 2010 sonu doğum yaptım, neredeyse sezeryan bitiminde ölüyordum. bana çok uzun gelen bir süre nefessiz kaldım, bogazıma hortumun girmesi için ne kadar kıbırdamaya cırpınmaya çalışmam gerekiyordu bilmiyorum ki zaten hareket edemiyorsun. ayrıca ameliyat arasında uyandığımı ve bunun görülmemesi gereken bir olay olduğunuda bilmenizi isterim.. Anestezi nedeniyle ölüm oranı cok azdır ama işinin ehli olmayan insanlar varsa bu kolay. Neredeyse bebeğimi göremeyecektim.
Tabi ki Erdem hastanesini tavsiye etmiyorum. Seçimlerinizde Dr dışında hastane donanımına ve prensiplerinede dikkat edin.

Hamileligimin basindan beri camlica erdem de ayse katranciya gidiyorum

Doktor ve hastane tavsiyelerinde kisinin beklentisi cok onemli.benim doktordan beklentim aman beni yaglasin ballasin ilgilensin nazlasin degil.nazlanmayi esime yapiyorum ayse hanim gereksiz cumle kurmaz sizi kendine baglamaya calismaz,canimli cicimli konusmaz.ama bebek icin ne gerekiyorsa zamaninda ve ayrintili anlatir.soru sordugunuz beklemez hemen cap verir yani konusuna cok hakim.dolayisiyla ben cok guven duyuyorum.en az 5-6 doktora daha gittim ama ayse hanim seviyesinde degillerdi.ayrica bi kadin olarak degerlisiniz asla saygisiz davranmaz.afiyette bilgi hanima gitmistim.ordaki kadar undigim,hatta yerin dibine girseydim dedigim bir muayene yasamadim.bir sedyede size bi carsaf ya ortu vermeden vajinal muayene yapti.bir insan ancak okar yerin dibine sokulur.igrencti.ama erdem hastanesinde hic bu anlamda sorun yasamadim.
Mesela atlas hastanesinde doguma hazirlan erkek personel var.sezeryan oncesi steril olsun hasta di bi ilacla siliyolarmis.arkadasim cok utandigini soyledi.ama erdemde doktorlar haric erkek personel yok.doktor neyse ama ben diger personelim erkek olmasini istemiyorum.
Sonra yeni dogan unitesi 25 haftadan sonraki dogumlarda bebek bakabilek duzeyfe.bunun ne kadar onemli oldugunu basinixa gelmeden bilemezsiniz.belkide hastane seciminde bir numara olmali.

Muayene suanda 50 tl
Normal dogum 600 tl ( bir gece yatis,anne bebek ilk kontrol dahil)
Sezeryan fogum 1000 tl ( zorunlu sezeryan tabi,2 gece yatis anne bebej ilk kontrol dahil)
Nst : 20 tl

Ayse hanim hicbir tahlil icin hastanede yaptir demedi.saglik ocaginda yada badka hastanelerde yaptirdim.bilgilendirmelerini hep yapti sadece ayrintili usg de mutlsks istiyorum fedi.onuda istedigimiz yerde yaptirdik.

Tabi olumsuzluklarda var.hastanenin randevu olayini ben kavrayamadim .randevulu gitmek nasip olmsdi hic.biraz sira oluyor.ozellikle ayse hanimda.birde hicbir doktor gece kalmiyor.fakat gececi calisan doktorlari v.24 daat dokktor olmasi bence guven verici.

Ama bu hafta brbek hareketleri az diye bayram gunu gittik zarif yilmaz oradaydi.gececi doktorlardan biri.oldukca guzel ilgilendi.normal dogumcu doktor o bayan kesinlikle sonuna kadar zorluyor.geceye kalirsam onunla dogum yapacak olmak beni korkutmadi sevdim o doktoeuda.ama dedigim gibi ben doktoryn donanimi iyi oldun isini iyi yapsin ona bakiyorum.sicak kanli olmasi beni ilgilendirmiyor.zarif hanim icin suratsiz diyor mesela cok kisi.beni surati ilgilendirmiyor

En az 7-8 tane tanidigimdsn referansla gktmistim ve cok memnun kaldim. Bilgiler guncel kalsin diye yazmak istedim.

meski
ayşe hanımdan genel anlamda memnunum. normal dogfum yapmayı çok istedim. bazı şeyleri biraz acele yaptı diye düşünüyorum şimdi. sezeryanda anestezici erkek ameliyathanede çok erkek personel var. epidural 250 tl. bunu sana tam ameliyata gircegin anda soyluyor. oldu bittiye geliyor. küvez var evet ama çok gelişmiş degil galiba benim oglumda kuvezde kaldı. biraz daha düzelmezse çakmaga sevkederiz demişler... randevuyuda ayın son gunu 11 de sonra alıyorsun. ozaman daha rahat.. sezeryanda başarılı bir doktor. hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. elininde hafif oldugunu düşünüyorum keşke normal dogum yapabılseydim... inşallah saglıkla kavuşursun bebegine...

Çakmak Erdem hastanesine iğne olmaya gittim bir defa aman Allahım o nasıl bir hemşireydi.
Devlete gitsem o kadar azar yemezdim.
Şikayet ettiğim halde kimse bana ne döndü, ne olayı sordu soruştu yazıklar olsun.
Şimdi hamileyim evime çok yakın olmasına rağmen asla orada doğum yapmam.
ssk dan beter hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…