Merhaba arkadaşlar
bende çamlıca erdem hastanesi ayşegül ünal a gidiyorum 2 arkadaşımda onda doğum yaptı gerçekten çok memnunlar inş bende onda doğumumu yapıcam çok pozitif bir kadın psikolog gibi sesinin tonu bile rahatlatıyor insanı şimdilik memnunum adalet hanım fazilet hanm da onlarda gercekten çok iyi doktorlarmış
evet canım, ben de gittiğimden beri çok memnunum Adalet hanımdan. sakin, anlayışlı, güleryüzlü.. ama şimdi doğum yaklaştıkça korkularım da arttı :) kız kardeşin de mi adalet hanımda yaptı doğumunu ve odalarından, ebelerden memnun kaldı mı? bir de epidural normal düşünüyorum artık, çamlıca erdemde epidural yaptıran tanıdığın var mı?
merhabalar, ben de çamlıca erdem hastanesine gittim ama doktorumu değiştirmek istiyorum.. dr ayşegül ünal'a muayene olduğumda biz uyuşamadık bana negatif geldi biraz..(hatta çıkışta ağladım salya sümük :) hormonlar işte) aynı hastanede önerebileceğiniz başka sıcak, ilgili bir dr var mıdır acaba?
merhabalar, ben de çamlıca erdem hastanesine gittim ama doktorumu değiştirmek istiyorum.. dr ayşegül ünal'a muayene olduğumda biz uyuşamadık bana negatif geldi biraz..(hatta çıkışta ağladım salya sümük :) hormonlar işte) aynı hastanede önerebileceğiniz başka sıcak, ilgili bir dr var mıdır acaba?
Cnm ben de geçen ay gitmeye başladım adalet hnma ilgili birine benziyor ama aklımda emel hanım da var o da çakmakta çalışıyor..Benim de sonlar yaklaştıkça kafam iyice karışıyor heyecandan..Drları denemek istiyorum ama çok da zamanım kalmadı 35. haftadayım artık...Bu kdr kurcalamak da iyi değil gibi geliyor ama napimm korkular arttı zaman daraldıkça..Allah hepimiz için en doğru seçimi nasip eder inş bizlere...
cevaplarınız için çok teşekkürler hanımlar.. artık bir sonraki ay için ayşe katrancı hnm demişsiniz onunla bir görüşeyimadalet hnm için gerçekten de sezeryan yanlısı diye bir söylenti var ve ben de normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse.. hayırlısı olsun bakalım :))
Merhaba Yaasemn bende çamlıca erdem hastanesi ayşe hanıma gitmeyi düşünüyorum.. sen gittin mi acaba kontrole nasıldı, memnun kaldın mı acaba? bir de asıl önemlisi hastanenin koşullarını merak ediyorum. doğum sonrasında bakım nasıl acaba, odalar iyi mi bunları da araştırmak lazım(
Merhaba Yaasemn bende çamlıca erdem hastanesi ayşe hanıma gitmeyi düşünüyorum.. sen gittin mi acaba kontrole nasıldı, memnun kaldın mı acaba? bir de asıl önemlisi hastanenin koşullarını merak ediyorum. doğum sonrasında bakım nasıl acaba, odalar iyi mi bunları da araştırmak lazım(
ben ocakta ayşe hanımla epidural sezeryan oldum. 40-4te 3900 bir oglum oldu. once suni denendi. sancı falan hisetmedim. bebek sıkıntıya girince sezeryana alındım. bazen acaba çok ugraşılmadımı diye düöünüyorum rahıme açıcı ilaç falan varmış başka yerlerde okuduklarımdan oyle bişeyler yapılmadı. sadece sancı takıldı doktor açıklık saglamak için su falan patlatıldı. zaten 3900 nasıl çıkarırdım bilmiyorum ama normal olsun diye ugraşmıştım. genel olarak hastane temiz . ayşe hanımın eli çok hafif güler yüzlü ilgili. çok kolay toparlandım. besmelesiz ultrosan aletini eline almaz. o yüzden güvenmek istedim. inşallah normal dogum yapabileceken sezeryan olmamışımdır. telefona msj falan atmıştım hemen cevap vermşiti. o konudada sıkıntı olmadı. telefonla randevu alınca çok beklenmıyor. hepinize kolay dogumlar...
kızlar Yasemin Hanıma giden, doğum yapan varmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?