Erdem Hastanesi'nde Doğum

Ben gidiyorum cikti m E muyum Guler yuzlu hastası ile konusurken gozune bakan bir bayan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bende açıklamalarından ve ilgilenmesinden menunum ama hastana bana uzak bu sebeple alternatif arıyorum.Normal doğuma yönelten bi doktor gibi geldi bana benim için iyi bir özellik.Umarım doğumun çok güzel geçer.

Arkadaşlar ben 6+6 haftalık hamileyim ve ilk kontrolüme Çakmak Erdem hastanesinde Emel Türkoğluna gittim ilk izlenim iyi. Emel hn genellikle tüp bebek tedavisi yapıyor. Tüp bebeklerde sezeryan doğum olduğu için emel hn diğer gebeliklere de sezeryan doğumumu tercih eder acaba kafam karıştı şimdi. Emel Türkoğluun normal doğum yaptırdığı kimse varmı duyduğunuz bildiğiniz. yada sizi normal doğuma yönlendiriyor mu?

Arkadaşlar bundan yaklaşık 6 ay önce Erdem Hastanesi'nde doğum yaptım.. yapmaz olsaydım.. bi defa eğer sancınız gece gelirse asla kendi doktorunuzu çağırmıyorlar.. Çamlıca Erdem'de Zarif diye işbilmez bir gece doktoru var.. eline düşmüşseniz yandınız demektir.. Benim suyum evde geldi hastaneye gittiğimiz de 2 cm açılma vardı tam 5 saat sunni sancı verdiler.. beş saatin sonunda halen 2 cm açılma vardı.. bana boş yere o kadar sancı çektirdikten sonra sezaryene aldılar.. Bebeğimin kalp atılşarı iki defa durdu bu süre zarfında.. Dosyamı inceleme zahmetinde bile bulunmadan aaa sizin bebeğiniz tüp bebek miydi? neden söylemediniz? daha hassas davranırdık diye saçma bir savunma yaptılar.. sanki diğer normal yolla hamile kalanlar değersizmiş gibi!! ben de öyle bir travma yarattı ki bu hastane bir daha çocuk yapmayı bile düşünmüyorum sayelerinde.. asla asla tavsiye etmiyorum.. 300-500 artık neyse fazla verin daha iyi bir hastaneye gidin.

Çamlıca Erdem Hastanesinde 10 gün önce (22 ağustos) yeni doğum yapan "Ayşe Esra Muharremoğlu Görgülü" doğum esnasında enfeksiyon kapmış ve önce yeni doğan bebeği sonra kendisi vefat etmiştir. Doğumu gerçekleştiren Zarif Yılmaz.
http://www.cekmekoyhaber.com.tr/Hab..._olayini_turkiye_konusuyor_/2043#.VeN3IMmDPqA
Zarif Yılmaz Çamlıca erdem de nöbetçi doktor. ben de bir kere ona denk geldim. Hem beni hem de 6 yaşındaki kızımı üzmüştü. Eğer doktor ihmali söz konusuyla biran önce görevden alınır ve gerekli işlemler başlatılır inş.

Arkadaşlar ben 35 haftalık hamileyim. 4. Ayımdan sonra Çamlıca Erdem Hastanesi Şükran Akalına gittim. Tabsiye üzerine Oraya devam ettim. Bu zamana kadar ilaç vermedi. Ben sorduysam verdi. Normalde devid 3 e benim 4. Aydan sonra başlamam gerekiyomuş. Yeni aile hekimim geçen ay kullanıyomusun dedi hayır doktorum yazmadı dedim. Bana devid 3 yazdı. Şükran Hanıma sordum evet kullan o ilacı dedi. Be 8. Ayımdan spnra ilacı kullanmaya başladım. Kısacası Kendi kendimin doktoru oldum. Hiç memnun kalmadım ve yeni aklım başıma geldi. Şuan 3-4 hafta kaldı doğumuma ve ben doktor arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…