Erdoğan: Aslan yattığı yerden belli olur, ‘Ak Saray’ın maliyeti 1 milyar dolar

nasıl yaa misafirler saraydamı agırlanıcak bak bunu kacırmısım. otel mı orası yahu..
nedenkinee RTE Amerıkaya gdince beyaz saraydamı yatıp kalkıyor

nasıl yaa misafirler saraydamı agırlanıcak bak bunu kacırmısım. otel mı orası yahu..
nedenkinee RTE Amerıkaya gdince beyaz saraydamı yatıp kalkıyor
böyle düşünenler var işte

genel olrak yazicam malum cogunluktasiniz ve tek tek cevap yetistiremiyorum
cogunuzda birsey sordugunuzda benden yada benim gibi düsünen arkadaslardan cevap bekliyorsunuz buda malum.

saraydan bahsedenlerin savaronadan haberi yok sanirim?
halk o zaman refahtan catliyordu galiba kimse tepki göstermedigine göre...
ha diyeceksiniz ki kendinemi aldi kendisi göcünce millete kaldi e o zaman sarayda erdoganin malimi? yoksa göcüp gidince millete kalmayacak mi ? evet halk girip oturmayacak ama savaronaya halktan kac kisi girmis onuda söyleyin bi zahmet??

erdoganin hayata gecirdigi projeler calintiymis. komik olmayin ya.
patentini alsalardi o zaman. halk icin yararli birsey yaparken daha önce birisi bunu düsünmüsmü eger düsünmüsse yapmayalim yoksa calinti derler diye bir düsünce mi olur??

ders kitaplarinin bedava olmasinada kulp bulmussunuz.
yapmasa bunu bile yapmadi diyeceksiniz yapincada bir tek bunu yapti zaten hem o proje cem uzanindi hatta yapmasi gereken seyi yapti diye aferin mi diyelim diyorsunuz. gercekten komik oluyor kendinizi yaptiklarini begenmemeye sartlandirdiginiz icin bir bahane buluyorsunuz bir yerden.

egitim sistemi mükemmel degil evet buna katiliyorum ama suda birr gercekki (genel anlamda konusuyorum yine)
erdogan döneminde yapilan uni ler olmasaydi simdi iki kelam ettikten sonra seviyeden dem vurup alttan alttan ben uni mezunuyum diye bagiranlar uni mezunu bile olamazdi.

istanbulda trafikten dert yananlar tüp gecit marmaray ücüncü köprüye karsi cikiyor ne bekliyorlar anlamiyorum birden bir mucizenin gerceklesip arac sayisinda yüzde 50 lik bir düsüs mü bekliyorlar??

yine söylüyorum begenmemeye sartlanmissiniz o yüzden iyide olsa kötüde olsa yaptiklari olaya objektif bakmiyorsunuz
buda böyle eften püften bahaneler bulmaniza yol aciyor...

:)) vallahi su yorumunuzu okurken gulumsedim.sirf altta kalmamak adina esmerpapatya hanimefendinin soyledigi ispatli seylerin ezikligiyle verilmis bir cevap oldugu besbelli:)) sizin verdiginiz cumlelerlde ne var ki ilahi yahu iste boyle yapip insanlari sogutuyorsunuz boyle yapmayiniz.yigidi oldur hakkini ver misali bir cevabiniz yoksa en azindan susunuz!

sanirim grup cogunluk psikolojisinin gucuyle farkli dusunenlere yer vermiyorlar burada benimde yorum yapasim kacti.halbuki buarada konusabilmk icin farkli gorusler kaynak olmali ama bu insanlar bir tuhaf yahu
evlere ev telefonu kimin zamanında geldi allh için takdir ediyorsan rahmetli özalıda takdir et,ikinci köprüyü kim yaptı,evimizde su ,telefon yoktu..30 sene önce istanbul anadolu hissarının üstü ya,kim getirdi suyu,telefonu,tankerler her gün gelip birer kova su dağıtıyordu..mahallede bir kişinin evinde telefon vardı..
işçilerin haklarını kim verdi ecevit sayesinde hayatımız kurtuldu,sadaka vermedi gelecek verdi!işçi çocuklarına..bu zamana kadar hiç bir şey yapılmadı rte geldi yaptı sanki!

rte delik ayakkabı ile okula gidiyor ve yoksul bir ailenin evladıyken oğluna nasıl gemi alabiliyor acaba hiç merak edip araştırdınızmı?

zamanında ecevitin hanımıyla pahalı bir ayakkabı mağazasından ayakkabı alması hanımına ve kendisine haber yapılmıştıda gatibimize gitmişti ecevitçi olduğumuz halde!

Yazdiklariniz iyice komedi olmaya basladi. Gerci yadirgamiyorum, bu zamanda artik devlet eliyle calma, cirpma, kanunsuz yapi insa etme, kacak binalar, ormanlarin kesilerek yokedilip ustlerine kacak binalar yapilmasi, rant ugruna para babalarina peskes cekilmesi oyle siradanlasti ki... Artik bunlara alistirilan halka o kadar normal geliyor ki..Bu yuzden Ataturk'e kendi ricaci bile olmadan, kanuni yollarla hukumet tarafindan alinmis Savaronayi, ormanin ortasina kac defa durdurulma emri geldigi halde zorla, agaclari keserek. halkin ormani yokedilerek, ve de milyarlarca dolar harcanarak tuvaletine kadar altin kaplatilmis kacak bir sarayla karsilastirabiliyorsunuz...
Calma cirpma yolsuzluk o kadar normallestirilmis ki proje calinti olsa bugune dek calinanlar yaninda devede kulak kaliyor, tinmiyorsunuz bile.. Ne de guzel alistirildiniz kanunsuzluga, calip cirpmanin mubah olduguna.. Pes....
Sozun bittigi yerdeyiz..

dünyalığını yapmış tepemizde olduğu süreçte nesini beğeneyim,bizim gençlerimiz için kpss ölüm kalım meselesi iken akp li vekiller sınavsız soktu soyunu sopunu el insaf hangi müslümanlıkta var peygamberimizin ümmeti!

çalmadık çırpmadık devletin malı deniz yemeyen domuzmu dedik neden ezik olalım ezik olması gerekenler kükrerken!

ben rahmetli özalida rahmetli ecevitide kendi görüsüme göre hakli buldugum yerde savunurum haksiz buldugum yerde elestiririm.
siz bunu anlamiyorsunuz iste
cogu zaman genel anlamda dönemler hakkinda yaziliyor ve bende genel anlamda cevap veriyorum ama senin yazdigin gibi detaya girilince acik acik yazabiliyorum.
ben kimseye burda cogunun yaptigi gibi sartlanmis bir sekilde kin beslemiyorum!
kimseyide körü körüne desteklemiyorum! bunu bir anlasaniz sorun kalmayacak aramizda zaten.

sevdiğim politikacılar rahmetli özal ve ecevit,sizin rte den başka birini meth ettiğinizi görmedim..rte gibi tarafsızsınız tebrikler

Bugun pazar alisverisi yaptim.
Fiyatlar:
Patates 2 50
Domates 2
Salatalik 1 hatta 75 kurusa aldim
Yenidunya 3
Sogan 1
Elma 1 50
Maydonoz 1 kabak patlican 1 50
Herkes bi guzel aliyor kimse acligindan olmuyor ee burasida turkiye simdi uzuleceksiniz ama ucuz diye..

amin cümlemizin
sana sormak istediğim bir soru var bu arada peygamberimizin ümmeti rte allah allah diyor birde cumhurbaşkanı olarak tarafsızım diyor,400 milletvekili diyor,tarafsızmı sence mübarek cuma günü söyle bakalım

nerede oturuyorsunuz..dün babamla konuştum istanbulda patates 5,domates7 tl 5tl,salatalık 2..3 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…