Erdoğan: Aslan yattığı yerden belli olur, ‘Ak Saray’ın maliyeti 1 milyar dolar

sana sormak istediğim bir soru var bu arada peygamberimizin ümmeti rte allah allah diyor birde cumhurbaşkanı olarak tarafsızım diyor,400 milletvekili diyor,tarafsızmı sence mübarek cuma günü söyle bakalım
ben peygamber ümmeti olarak cevap verirsem sen ne olacaksin farkindamisin??

akpliler neden öfkeli neden sorgulamiyor konusundaki son mesajimi oku bir zahmet sorunun cevabini orda verdim tekrar yorma beni :)

akpliler neden öfkeli neden sorgulamiyor konusundaki son mesajimi oku bir zahmet sorunun cevabini orda verdim tekrar yorma beni :)
alıntılada okuyalım arkadaşım..

başörtülü kamulara sebestlik çalıp çırpmanın,yandaşçılığın,ayrımcılık ve kayırıcılığın günahını kapatmaz,peygamberimizin ümmeti olarak yazıyorum!

Ya dışardan ne olduğu belli olmayan patates ithal etmeye başladık haberiniz var mı gündemi takip ediyor musunuz? İki aydır beşe alınıyodu demekki kabul ediyorsunuz o zaman pahalk idi. Hem biz tarım ülkesiyiz ya patates de çoğu toprakta iklimde yetişen bişey ne demek ithal etmek. Ya patates te buğdayda bile dışa bağımlı olduk hala konuşuluna bak. Valla eğitim şart

bundan bahsediyordum
alıntılada okuyalım arkadaşım..

striptiz sen sus ta biraz bilgisi olanlar konuşsun. sitede boş konuşanlar sıralamasında inan başı çekersin. mesaj sayını artırmak için bu kadarda zırvalanmazki. diline dolamışsın din peygamber kul hakkı bunu yapanları eleştiriyorsun ağzından düşmüyor.

arkadas kirilmasin gücenmesin diye böyle yazmiyordum elimden geldigince cevapliyordum sorularini ama biraz kabada olsa tercüman olmussun düsüncelerime :) ama arkadasin adini bilerek striptiz yazman gercekten cok ayip olmus...

Bu ne çirkin bir uslup. Striptiz ne demek. Boş konuşan sizsiniz şu an. Üyelere saldırmak yerine konuya yorum yaparsanız boş konuşma hastalığından kurtulmuş olursunuz. Kibliyorum sizi bu mesajınızdan dolayı.

Hayırdır kim hasta, yoksa birkaçınız bir yerlere mi gidiyorsunuz?
Uğurlama ve el sallama işi herzamanki gibi benden.

Az daha zorlarsanız arkanızdan su dökmeye geleceğim

Konyanin ilcesindeyim ama konydada durum ayni babam kac hafta once diyordu patates 2 5 diye annemin aldigi salataliklarda bi kokulu katir catir kitir benimkilerden guzeldi ..
Bazi seyler bazi donemlerde pahali oluyorgecici bir durum burdan hukumete yuklenmek manasiz..
Tabi şuda var onceden karsinizda sizi dinleyen boyle muhatap olacaginiz catir catir dovusceniz bir iktidar olmadi simdi boyle bi ne oldum oldunuz bol keseden yerli yersiz elestiriyosunuz sray da saray diye..
Benim cocuklugum ecevit zamanina denk gelir ne muz yedik muzu birak okulda simit alack param yoktu o turum turum simit kokusu burnumdan gitmiyor..annem babam gidi gidyla ev yaptirdi kac seneeler pek cok seyden mahrum buyuduk..ama simdi babamin evinde eti de sutude eksik degil cok sukur tek maasla hem babanemlere hem bize bakti bakiyor..ve su anda tek maasla cok rahat geciniyor ..

Ankaranın göbeğindeyim.
Kendi evimde oturuyorum , kendi arabama sahibim , kredi vs borcum yok , tek cocugum var , çalışıyorum gelirim fena değil , eşim kendi işini yapıyor fena değil çok şükür..

ama sizin kadar duacı olamıyorum nedense ? belki birilerinin garip hareketlerinden dolayı sureklı dalgalanan ve cıkan dolar yuzunden sürekli iflas korkusuyla yarınımızı düşünüyoruz çünkü hammaddeyi dolar bazında alıyor o şekilde borçlanıyoruz. Çalıştığım şirketim Atatürkçü olduğu ve iktidara hiçbişekilde yaklaşmadığı için uzun sayılabilecek bir süre için yurtdışı işlerimiz engellendi , k.pederim alevi olduğu için çekmediği kalmadı emekliliğe zorlandı,,
Kızımın okula başlamasıyla değişen eğitim sistemi adaptasyon sıkıntısı yaşattı 1 senem helak oldu , çocuğum mahvoldu..

gelelim muhteşem iktidarına..
dogru benımle catır catır kavga eden bır lider ben hiç görmedim.. bana küfür eden bir başbakan görmedim , dinimle dalga geçen bir bakan görmedim , a.... koyan bir bürokrat hiç görmedim demekki sizler gördünüz alışkınsınız ..
İçanadolunun içlerine gidildikce patates diyarları karsına cıkardı. kapının önünde geniş saksıda bile yetiştirebildiğin patatesini ben marketten 4-5 tl ye alırken baban 2 5 e alıyor!!
konyayı sever onlar , konyalılarda onları sever belkı kıyak gecmiştir konyaya sizinki..

1. Bir de şu yüzğ kızarmadan Atatürk'ü ve savanora yı örnek verenlere diyecek bişey bulamıyorum. Atatürk ü anlatmaya gerek yok herkes biliyor. Sadece şunu desem yeter istese cumhuriyeti getirmez ölene kadar tek adam olabilir aman sonra da Türk halkına noluyosa olsun diyebilirdi. Ama o en yakın Arkadaşları ile ters düşerek vs istediğini yaptı. Atatürk ile bu adam karşulaştırılamaz bile. İkisi çok farklı çünkü. Hakaret gibi bişey bu Ataya. Adam gençliğe hitabesinde her şeyi söylemiş aynen de çıkıyoty. Nasıl öngörülü bir insan ama anlamadç

kendi ricaci bile olmadan hükümet tarafindan alinmis öylemi?
halk acliktan kirilirken böyle birsey yapmalari ve bunun kabul edilmeside cok normal zaten, ??
kendine müslüman olmak bu olsa gerek...
isinize gelince halkin ne durumda olduguna bile deginmeden hediye edilmisti diyebiliyorsunuz sanki o parayla millete hayirli isler yapilamazmis gibi ve ne alani nede hediye edeni elestiremiyorsunuz! söz asil burda bitiyor...

derler derlerr

boşuna çeneni yormuşsun arkadaşş.

Nerede oturuyorsunuz? Fatihteyim 2.50 patates asla bulamazsin. Kizartmaliklar 5 lira. 3.5 tan asagi domates yok. Bu fiyatlar cok dusuk . Nerdeyseniz oraya tasinayim bari yariya yariya fark var

Evet, oyle.. Kendi 1938 yilinda siroz idi ve o yil doktoru deniz havasi onerdigi icin bu milletin hukumeti tarafindan seve seve alindi. Tayyip gibi yirtik carik edebiyatindan milletin sirtinda katrilyoner olmus bir basbakanin emri ile degil, halkina Kurtulus savasini kazanmakta onderlik etmis ve bagimsiz Turkiye Cumhuriyetini kurmus, devrimler yapmis, savastan sonra da bugun hala kullanilan yollarin ve demiryollarinin buyuk bir cogunlugunu ilk on senede yapmis, fabrikalar kurmus, okullar acmis,bankalar kurmus, havayolu sirketinden maden tetkik aramya kadar bir cok kurumu Turkiyeye kazandirmis, dehasi ulke sinirlarini asip dunya milletlerine malolmus dahi bir devlet adami, bir buyuk askeri deha, bir baskomutana halkinin kisa kalan omrunde dunya liderlerini de agirladigi bir hediyesidir Savarona. 1938 de halk acliktan kirilmiyordu, 15 yildir Ataturk'un yonettigi bir Turkiyeden bahsediyoruz, Tayyip'in degil.. Ki o zamanlar butun dunyanin da icinde bulundugu Buhran yillarindan bahsediyoruz..

Haa.. lafi gelmisken.. Onun kurdugu kurumlarin, bankalarin(Ziraat), fabrikalarin hemen hemen hepsi Tayyip zamaninda satilmistir, bu arada borclar da azalacagina uc katina cikmistir, uste de bu millet onu altin tuvaletli saraylara tasimistir. Kim kendine musluman???????

bunu bende cok düsünüyorum ama tutamiyorum iste kendimi :)
birseyi kirk kere söyleyince olurmus ya hani :) belki kirkinci sefer yazdigimda anlarlar... umut dünyasi..
Ama canım boşuna umut ediyosun.. anlamıyorlarkii.. ve sence anlicak gibilermi...???takmışlar kafayı patatese. ve şu an 2 500 ama istediğin kadar yaz anlamazlar.. haharet yapma boşuna kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…