- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 333
ben peygamber ümmeti olarak cevap verirsem sen ne olacaksin farkindamisin??sana sormak istediğim bir soru var bu arada peygamberimizin ümmeti rte allah allah diyor birde cumhurbaşkanı olarak tarafsızım diyor,400 milletvekili diyor,tarafsızmı sence mübarek cuma günü söyle bakalım
alıntılada okuyalım arkadaşım..ben peygamber ümmeti olarak cevap verirsem sen ne olacaksin farkindamisin??
akpliler neden öfkeli neden sorgulamiyor konusundaki son mesajimi oku bir zahmet sorunun cevabini orda verdim tekrar yorma beni :)
başörtülü kamulara sebestlik çalıp çırpmanın,yandaşçılığın,ayrımcılık ve kayırıcılığın günahını kapatmaz,peygamberimizin ümmeti olarak yazıyorum!ben peygamber ümmeti olarak cevap verirsem sen ne olacaksin farkindamisin??
akpliler neden öfkeli neden sorgulamiyor konusundaki son mesajimi oku bir zahmet sorunun cevabini orda verdim tekrar yorma beni :)
Ya dışardan ne olduğu belli olmayan patates ithal etmeye başladık haberiniz var mı gündemi takip ediyor musunuz? İki aydır beşe alınıyodu demekki kabul ediyorsunuz o zaman pahalk idi. Hem biz tarım ülkesiyiz ya patates de çoğu toprakta iklimde yetişen bişey ne demek ithal etmek. Ya patates te buğdayda bile dışa bağımlı olduk hala konuşuluna bak. Valla eğitim şartefid post: 40871046 .!.:Bugun pazar alisverisi yaptim.
Fiyatlar:
Patates 2 50
Domates 2
Salatalik 1 hatta 75 kurusa aldim
Yenidunya 3
Sogan 1
Elma 1 50
Maydonoz 1 kabak patlican 1 50
Herkes bi guzel aliyor kimse acligindan olmuyor ee burasida turkiye simdi uzuleceksiniz ama ucuz diye..
bundan bahsediyordumiyide hani düsürtlük istiyordunuz?
adam acik acik demedimi ben cumhurbaskani secilirsem tarafsiz olamam ben milletin tarafindayim diye??
e kendiside zamani gelince baskan olmak istiyor, bunun icinde akpnin 400 ü bulup meseleyi referanduma götürmesi gerekiyor. burda dürüst olmayan kim ?
ayrica erdogan secimle cumhurbaskani olmus bir isim öyle tepeden inmedi birileri gibi
onu secenler belli hitab ettigi kitle belli ne tarafsizligindan bahsediyorsunuz??
simdi onu secmeyenler ne olacak diyeceksiniz o zamanda cok sevilen demokrasinin cilvesi diyebilirim ancak...
cünkü daha önce size sorulmuyordu bile simdi ise en azindan cogunlugun sectigi birisi cumhurbaskani olabiliyor...
alıntılada okuyalım arkadaşım..
arkadas kirilmasin gücenmesin diye böyle yazmiyordum elimden geldigince cevapliyordum sorularini ama biraz kabada olsa tercüman olmussun düsüncelerime :) ama arkadasin adini bilerek striptiz yazman gercekten cok ayip olmus...striptiz sen sus ta biraz bilgisi olanlar konuşsun. sitede boş konuşanlar sıralamasında inan başı çekersin. mesaj sayını artırmak için bu kadarda zırvalanmazki. diline dolamışsın din peygamber kul hakkı bunu yapanları eleştiriyorsun ağzından düşmüyor.
striptiz sen sus ta biraz bilgisi olanlar konuşsun. sitede boş konuşanlar sıralamasında inan başı çekersin. mesaj sayını artırmak için bu kadarda zırvalanmazki. diline dolamışsın din peygamber kul hakkı bunu yapanları eleştiriyorsun ağzından düşmüyor.
şoktayım. patagonyayamı taşınsak. sudan ucuzmuş vallanerede oturuyorsunuz..dün babamla konuştum istanbulda patates 5,domates7 tl 5tl,salatalık 2..3 tl
Konyanin ilcesindeyim ama konydada durum ayni babam kac hafta once diyordu patates 2 5 diye annemin aldigi salataliklarda bi kokulu katir catir kitir benimkilerden guzeldi ..
Bazi seyler bazi donemlerde pahali oluyorgecici bir durum burdan hukumete yuklenmek manasiz..
Tabi şuda var onceden karsinizda sizi dinleyen boyle muhatap olacaginiz catir catir dovusceniz bir iktidar olmadi simdi boyle bi ne oldum oldunuz bol keseden yerli yersiz elestiriyosunuz sray da saray diye..
Benim cocuklugum ecevit zamanina denk gelir ne muz yedik muzu birak okulda simit alack param yoktu o turum turum simit kokusu burnumdan gitmiyor..annem babam gidi gidyla ev yaptirdi kac seneeler pek cok seyden mahrum buyuduk..ama simdi babamin evinde eti de sutude eksik degil cok sukur tek maasla hem babanemlere hem bize bakti bakiyor..ve su anda tek maasla cok rahat geciniyor ..
kendi ricaci bile olmadan hükümet tarafindan alinmis öylemi?Yazdiklariniz iyice komedi olmaya basladi. Gerci yadirgamiyorum, bu zamanda artik devlet eliyle calma, cirpma, kanunsuz yapi insa etme, kacak binalar, ormanlarin kesilerek yokedilip ustlerine kacak binalar yapilmasi, rant ugruna para babalarina peskes cekilmesi oyle siradanlasti ki... Artik bunlara alistirilan halka o kadar normal geliyor ki..Bu yuzden Ataturk'e kendi ricaci bile olmadan, kanuni yollarla hukumet tarafindan alinmis Savaronayi, ormanin ortasina kac defa durdurulma emri geldigi halde zorla, agaclari keserek. halkin ormani yokedilerek, ve de milyarlarca dolar harcanarak tuvaletine kadar altin kaplatilmis kacak bir sarayla karsilastirabiliyorsunuz...
Calma cirpma yolsuzluk o kadar normallestirilmis ki proje calinti olsa bugune dek calinanlar yaninda devede kulak kaliyor, tinmiyorsunuz bile..Ne de guzel alistirildiniz kanunsuzluga, calip cirpmanin mubah olduguna.. Pes....
Sozun bittigi yerdeyiz..
derler derlerrBu sarayin gereksiz olduğunu dusunen arkadaşları anlamıyorum ya . Dis ülkeler den gelen elcileri baskanlsri vs vs lerini nerde karsilayalim . 1000liraya bir ofis tutup orda agirlayalim demi haklisinz cok hakli .
Baska ulkelerin başkanlarının saraylarina bakin önce ya tabikide bu adamin hakki . Helal erdogan sana aynen böyle devam .
Bugün Erdoğan, yarın başka fani olacak. Kalıcı olan sadece Allah’tır. Bunu böyle bilmemiz lazım.)
Simdi bu sozunede bisey derler dedim demisler bilene
boşuna çeneni yormuşsun arkadaşş.genel olrak yazicam malum cogunluktasiniz ve tek tek cevap yetistiremiyorum
cogunuzda birsey sordugunuzda benden yada benim gibi düsünen arkadaslardan cevap bekliyorsunuz buda malum.
saraydan bahsedenlerin savaronadan haberi yok sanirim?
halk o zaman refahtan catliyordu galiba kimse tepki göstermedigine göre...
ha diyeceksiniz ki kendinemi aldi kendisi göcünce millete kaldi e o zaman sarayda erdoganin malimi? yoksa göcüp gidince millete kalmayacak mi ? evet halk girip oturmayacak ama savaronaya halktan kac kisi girmis onuda söyleyin bi zahmet??
erdoganin hayata gecirdigi projeler calintiymis. komik olmayin ya.
patentini alsalardi o zaman. halk icin yararli birsey yaparken daha önce birisi bunu düsünmüsmü eger düsünmüsse yapmayalim yoksa calinti derler diye bir düsünce mi olur??
ders kitaplarinin bedava olmasinada kulp bulmussunuz.
yapmasa bunu bile yapmadi diyeceksiniz yapincada bir tek bunu yapti zaten hem o proje cem uzanindi hatta yapmasi gereken seyi yapti diye aferin mi diyelim diyorsunuz. gercekten komik oluyor kendinizi yaptiklarini begenmemeye sartlandirdiginiz icin bir bahane buluyorsunuz bir yerden.
egitim sistemi mükemmel degil evet buna katiliyorum ama suda birr gercekki (genel anlamda konusuyorum yine)
erdogan döneminde yapilan uni ler olmasaydi simdi iki kelam ettikten sonra seviyeden dem vurup alttan alttan ben uni mezunuyum diye bagiranlar uni mezunu bile olamazdi.
istanbulda trafikten dert yananlar tüp gecit marmaray ücüncü köprüye karsi cikiyor ne bekliyorlar anlamiyorum birden bir mucizenin gerceklesip arac sayisinda yüzde 50 lik bir düsüs mü bekliyorlar??
yine söylüyorum begenmemeye sartlanmissiniz o yüzden iyide olsa kötüde olsa yaptiklari olaya objektif bakmiyorsunuz
buda böyle eften püften bahaneler bulmaniza yol aciyor...
bunu bende cok düsünüyorum ama tutamiyorum iste kendimi :)boşuna çeneni yormuşsun arkadaşş.
Nerede oturuyorsunuz? Fatihteyim 2.50 patates asla bulamazsin. Kizartmaliklar 5 lira. 3.5 tan asagi domates yok. Bu fiyatlar cok dusuk . Nerdeyseniz oraya tasinayim bari yariya yariya fark varBugun pazar alisverisi yaptim.
Fiyatlar:
Patates 2 50
Domates 2
Salatalik 1 hatta 75 kurusa aldim
Yenidunya 3
Sogan 1
Elma 1 50
Maydonoz 1 kabak patlican 1 50
Herkes bi guzel aliyor kimse acligindan olmuyor ee burasida turkiye simdi uzuleceksiniz ama ucuz diye..
Evet, oyle.. Kendi 1938 yilinda siroz idi ve o yil doktoru deniz havasi onerdigi icin bu milletin hukumeti tarafindan seve seve alindi. Tayyip gibi yirtik carik edebiyatindan milletin sirtinda katrilyoner olmus bir basbakanin emri ile degil, halkina Kurtulus savasini kazanmakta onderlik etmis ve bagimsiz Turkiye Cumhuriyetini kurmus, devrimler yapmis, savastan sonra da bugun hala kullanilan yollarin ve demiryollarinin buyuk bir cogunlugunu ilk on senede yapmis, fabrikalar kurmus, okullar acmis,bankalar kurmus, havayolu sirketinden maden tetkik aramya kadar bir cok kurumu Turkiyeye kazandirmis, dehasi ulke sinirlarini asip dunya milletlerine malolmus dahi bir devlet adami, bir buyuk askeri deha, bir baskomutana halkinin kisa kalan omrunde dunya liderlerini de agirladigi bir hediyesidir Savarona. 1938 de halk acliktan kirilmiyordu, 15 yildir Ataturk'un yonettigi bir Turkiyeden bahsediyoruz, Tayyip'in degil.. Ki o zamanlar butun dunyanin da icinde bulundugu Buhran yillarindan bahsediyoruz..kendi ricaci bile olmadan hükümet tarafindan alinmis öylemi?
halk acliktan kirilirken böyle birsey yapmalari ve bunun kabul edilmeside cok normal zaten, ??
kendine müslüman olmak bu olsa gerek...
isinize gelince halkin ne durumda olduguna bile deginmeden hediye edilmisti diyebiliyorsunuz sanki o parayla millete hayirli isler yapilamazmis gibi ve ne alani nede hediye edeni elestiremiyorsunuz! söz asil burda bitiyor...
Ama canım boşuna umut ediyosun.. anlamıyorlarkii.. ve sence anlicak gibilermi...???takmışlar kafayı patatese. ve şu an 2 500 ama istediğin kadar yaz anlamazlar.. haharet yapma boşuna kendinebunu bende cok düsünüyorum ama tutamiyorum iste kendimi :)
birseyi kirk kere söyleyince olurmus ya hani :) belki kirkinci sefer yazdigimda anlarlar... umut dünyasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?