aynen bende çocukları çok severim..ama doğur demekle olmaz bu işler ,kendisi bilmiyormu RTEnin sanki..millet birbirine düşsündeDimi yaBen Osmanlı hanedanından olsam değil 3, 7-8 tane yapardım şahsen Para çok sıkıntı yok
Bunlar bizden bizden ,Eki Görüntüle 1329057
Eki Görüntüle 1329058
Eki Görüntüle 1329059
bu arkadaşlar genetik olarak gerçek osmanlı torunları, onlar biliyor mu acaba, hiç biliyormuş gibi bi tipleri yok, neyse sayemizde ana dillerini öğrensinler onlarda
http://onedio.com/haber/gercek-osmanli-torunlari-392434
hiç AKP nin hayalindeki osmanlı gibi değiller bence
valla ben de ingiliz kraliyet ailesi mensubu sandım bunları meğer osmanlı soyundanlarmış
Vuuuuu buna bayıldımmKendini iyice padisah sanmaya basladi ,sonra ki cumlesi " Osmanlica ogrenmeyenlerin kafasi tez vurula" olmasinda
aynen bende çocukları çok severim..ama doğur demekle olmaz bu işler ,kendisi bilmiyormu RTEnin sanki..millet birbirine düşsünde
Şu an aynısını yazıyodum cevabınızı gördümwhat dedin gülüm
kesinlikle,şu an geçinmek çok zorlaştı..eğtimde ve diğer herşeyde çok pahlı..çok çocuk yapmak dar gelirliysen akıl karı değil..Tok açın halinden anlamazmış. Umrunda olsa bizi bu hallere düşürmezdi. Eskiden bir emekli ikramiyesiyle ev alınırmış şimdi bırak ev almayı millet tek çocuğu yapmaya korkuyor bakabilir miyim acaba diye.
Yoksa biz aslında ingiliz miyiz?
ne tohumuyuz belli olmadımıYoksa biz aslında ingiliz miyiz?
yok yav safkanlar böyle heralde türkiyede böyle tiplere rastlanmıyor pek.
Şu an aynısını yazıyodum cevabınızı gördümKalp kalbe karşıymış
Evet vat didin gülüm?
ne tohumuyuz belli olmadımıosmanlımı?,ingilizmi?,bizansmı?
yok yav safkanlar böyle heralde türkiyede böyle tiplere rastlanmıyor pek.
bunu biz biliyoruz ama halkın geneli bilmiyorki..RTE de halkın büyük bir bölümünün bunu bilmediğini biliyor sorun burda?Yihhuu demekki osmanlıca öğrenmeye istediğimiz karşı çıkabiliriz
bunu biz biliyoruz ama halkın geneli bilmiyorki..RTE de halkın büyük bir bölümünün bunu bilmediğini biliyor sorun burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?