Erdoğan: Osmanlıca, isteseniz de istemesiniz de öğrenilecek.

Dimi ya Ben Osmanlı hanedanından olsam değil 3, 7-8 tane yapardım şahsen Para çok sıkıntı yok
aynen bende çocukları çok severim..ama doğur demekle olmaz bu işler ,kendisi bilmiyormu RTEnin sanki..millet birbirine düşsünde

aynen bende çocukları çok severim..ama doğur demekle olmaz bu işler ,kendisi bilmiyormu RTEnin sanki..millet birbirine düşsünde

Tok açın halinden anlamazmış. Umrunda olsa bizi bu hallere düşürmezdi. Eskiden bir emekli ikramiyesiyle ev alınırmış şimdi bırak ev almayı millet tek çocuğu yapmaya korkuyor bakabilir miyim acaba diye.

Tok açın halinden anlamazmış. Umrunda olsa bizi bu hallere düşürmezdi. Eskiden bir emekli ikramiyesiyle ev alınırmış şimdi bırak ev almayı millet tek çocuğu yapmaya korkuyor bakabilir miyim acaba diye.
kesinlikle,şu an geçinmek çok zorlaştı..eğtimde ve diğer herşeyde çok pahlı..çok çocuk yapmak dar gelirliysen akıl karı değil..

Yihhuu demekki osmanlıca öğrenmeye istediğimiz karşı çıkabiliriz
bunu biz biliyoruz ama halkın geneli bilmiyorki..RTE de halkın büyük bir bölümünün bunu bilmediğini biliyor sorun burda?

bunu biz biliyoruz ama halkın geneli bilmiyorki..RTE de halkın büyük bir bölümünün bunu bilmediğini biliyor sorun burda?

Türkçe, kürtçe bitti şimdi de osmanlıca çıktı iyice tahrif ettiler dilimizi. Bir milleti ayakta tutan ortak dilidir, kültürüdür. Vallahi istedikleri kadar ders koysunlar. İstedikleri şekilde yönlendirme yapsınlar. Bizim genlerimize ne karışmış olursa olsun baskın genimizin Türk geni olduğu gerçeğini unutuyor rte. Biz her defasında küllerinden doğmuş bir milletiz. Elbet özümüze döneceğiz.

Hayır anlamadığım niye hep bizi üvey evlat gibi görüyo...Sayelerinde 5 yasında okula baslayan yeğenimin bana söylediklerini aynen yazıyorum: biliyomusun gecen gün, xxx altına işedi sırasının altı hep çiş oldu,öğretmen üstünü değiştirdi,ben hiç altıma yapmıyorum tek uykum geliyo (7 bucukta ders baslıyoda) Önce çişlerini öğrenselerdi keşkem şimdi bide osmanlıca...Ablam delirecek ..Zorunlu ders,zorla ders,ha gayret..Allah bize yardım etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…