aaa olur mu,kendindense ve de yandaşsa herşey mübahtır50 kg esrarla yakalanan yeğenine de terbiyesiz deyip cezai müeyyidesinin uygulanması için bu kadar ısrarcı olmuş muydu acaba?
-Her içki içen alkoliktir.aaa olur mu,kendindense ve de yandaşsa herşey mübahtır
tam da bu aklıma gelmişti,aynı programı izlemişiz-Her içki içen alkoliktir.
-İçki içip size oy veren?
-O alkolik değildir.
Yok o icici icici . Ayrica akpye oy verdigi icin icse de esrarkes degil. Akpye oy veriyorsan icsen de alkolik olmayacagin gibi.50 kg esrarla yakalanan yeğenine de terbiyesiz deyip cezai müeyyidesinin uygulanması için bu kadar ısrarcı olmuş muydu acaba?
Onun için Kanunları iyi ezberlemeliyiz kanunlar halk için var:)Bunundu dimi yegeni 50 kilo esrarla yakalanip iciciyim diye serbest birakilan ahahahah Adalet bu ulkede sadece kendi cevresi disindakilere var.Onlar koruma altinda cunku onlar tayyibin akrabasi.Kula hakki islemiyor onlara.
Ben suna takildim, tamam ben de sigara icmem, insanlarin kendisini goz gore gore zehirlemesi de hosuma gitmiyor, fakat Cumhurbaskanini gorduler diye niye sigara icmeyi kessin ki insanlarSigara icerken babasina yakalanan ergenler gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?