- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Ewet kocalar gitsin kendini bayanlara beğendrsin:))öyle bi program olasun:)))))yanlız son yılların en saçma yarışması tv 8 de şuan, hani kadınların kocalarının istediği gibi olmak için didindiği program, bu kadar kadınları aşağılayan bi program olamaz
Ona bi rast geldim jennifer anistona benzesin karim diyodu kendi de bir yakisikli ki sormayanlız son yılların en saçma yarışması tv 8 de şuan, hani kadınların kocalarının istediği gibi olmak için didindiği program, bu kadar kadınları aşağılayan bi program olamaz
resmen aşağılıyorlar kadınları ya.biri karım adriana limaya benzesin istiyorum dedi şok oldum kadının da gıkı çıkmıyor cuma günü de o bayanlar diğerlerinin eşlerinin beğenisine sunuluyor.içim şişti resmenyanlız son yılların en saçma yarışması tv 8 de şuan, hani kadınların kocalarının istediği gibi olmak için didindiği program, bu kadar kadınları aşağılayan bi program olamaz
resmen aşağılıyorlar kadınları ya.biri karım adriana limaya benzesin istiyorum dedi şok oldum kadının da gıkı çıkmıyor cuma günü de o bayanlar diğerlerinin eşlerinin beğenisine sunuluyor.içim şişti resmen
Seda sayan ve taklitleri gibi kadını aşağılayan gerizekalı durumuna sokanlardan da temizleyin ekranları. Geçen gün bir şey okudum başka bir seda denen kadın var ya hani şu çok zayıflayan birden "kadının geçmişi erkeğin geleceği" diye bir laf etmiş. Sinirlerim tepeme çıktı. Sen kimsin ya. Sana ne kadının geçmişinden. Sen kendi geçmişine bak önce. Ya ciddi temizlik şart ekranlara. Bence üniversite yüksek lisans şartı getirilsin üniversite kısıtı falan konsun. Mülakata soksunlar insanları tvye çıkmadan önce.
yanlız son yılların en saçma yarışması tv 8 de şuan, hani kadınların kocalarının istediği gibi olmak için didindiği program, bu kadar kadınları aşağılayan bi program olamaz
Ewet kocalar gitsin kendini bayanlara beğendrsin:))öyle bi program olasun:)))))
O inanılmaz bişey yaa. Ona ben de çok sinirlendim. Geçen gün anneannem izliyordu, bi gördüm... Kadınlar değişip kendilerini kocalarına beğendirmeye çalışıyorlar falan, dedim bu ne ya?! Şu adamlara bak! Şu adamların tiplerine bak...Ona bi rast geldim jennifer anistona benzesin karim diyodu kendi de bir yakisikli ki sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?