Tam olarak anlayamadım, ereksiyon ilacını mı yan etkisi var diye kullanmıyor yoksa farklı bir ilacın yan etkisi ereksiyon sorunu olduğu için mi kullanmıyor?Iyi gunler hanimlar,
Esimin ereksiyon sorunu var ve kullandigi ilac in yan etkisi oldugu icin kullanmak istemiyor. Bu surecte bazen aniden sinirleniyor, sanki sorunlarin sebebi benmisim gibi beni hedef aliyor. Eskiden hic boyle degildik. Aynisini yasayanlar bana lutfen cozum veya tecrubenizi soylermisiniz?
Konu bdv ye uygun değil cinsellik diye bir bölüm var.Iyi gunler hanimlar,
Esimin ereksiyon sorunu var ve kullandigi ilac in yan etkisi oldugu icin kullanmak istemiyor. Bu surecte bazen aniden sinirleniyor, sanki sorunlarin sebebi benmisim gibi beni hedef aliyor. Eskiden hic boyle degildik. Aynisini yasayanlar bana lutfen cozum veya tecrubenizi soylermisiniz?
Pardon ereksiyon ilacin yan etkisi yaniTam olarak anlayamadım, ereksiyon ilacını mı yan etkisi var diye kullanmıyor yoksa farklı bir ilacın yan etkisi ereksiyon sorunu olduğu için mi kullanmıyor?
Hayir kullanmiyorPsikiyatri ilacı mı kullanıyor?
Ne gibi yan etkileri var .Pardon ereksiyon ilacin yan etkisi yani
Ereksiyonu okuyunca devamını adam gibi okumamişsin. Otur sıfır.Ereksiyon ilacı dediğin nedir o mavi haplarsa çok zararlı
sende sataşmaya yer arama hemen yorumunu yapmışsın işte oku geçEreksiyonu okuyunca devamını adam gibi okumamişsin. Otur sıfır.
Yo okudum ilacını almazsa kalkmadığı için sinirli oluyormuş sen beni senin gibi sallıyor falan mı sanıyorsun işine bak ağlaya ağlaya gitme sonra buralardanEreksiyonu okuyunca devamını adam gibi okumamişsin. Otur sıfır.
ilacını almazsa kalkmıyor demiyor.aldığı ilaçlar sebebiyle kalkmıyor diyor.o da böyle olduğu için ilaçlarını kullanmak istemiyormuş ama ereksiyon sorunu yaşadığı için de çok sinirleniyormuş.üff kadın derdini anlatmayı becerememiş.ben de emin değilim şimdi.Yo okudum ilacını almazsa kalkmadığı için sinirli oluyormuş sen beni senin gibi sallıyor falan mı sanıyorsun işine bak ağlaya ağlaya gitme sonra buralardanayrıca evet o ilaçlar kalp krizine bile yol açıyor bilmiyorsan sen git araştır öğren ben sana 0 bile vermiyorum çünkü kulvarimda değilsin
Mesir macununu falan bilmiyorum ama deniz kestanesi, karides gibi deniz canlıları net işe yarıyorBir de çok babaanne gibi olmayacaksam mesir macunu falan ise yarar mi acaba?
Benim geyigine deneyen partnerlerim vardi. Ereksiyon sorunlari olmamasina ragmen denemisler ve onlarda bile fark ettigini soyluyorlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?