Ergen görümce

Yok artik ciddi olamazsin. O kiz daha ergen ne demek cirkinsin o bu diye ego zedelemek. Mantik azicik

Valla ben görümceye hak verdim ne yalan söyleyeyim.13 yaş ergenliğin zirve olduğu dönem.Kendimi düşünüyorum ama aşırı sinirliydim öyle ki kimi zaman anne baba kardeş bile görmüyordu gözüm. Muhtemelen çoğumuzun öyle dönemleri vardı büyüyünce geçiyor gidiyor.O buhranın içinde evimde kaç sene yaşayacağı bile belli olmayan yenge gelse kafayı yerdim. Genç sayılır artık onun da bir özeli arkadaşları çevresi yaşantısı özel hayatı mahremi var. Ben ona karışmam etmem deseniz de öyle olmuyor işte. Siz baştan hatayi o evde yaşamaya başlayarak yapmışsiniz. Hayatınız nasıl düzelir bilmiyorum lütfen nefsinizi nefretinizi susturun. O ev görümcenizin. Siz misafirsiniz. Annesi de sevmiyo demeyin annedir o ne kadar seveceğini nasil davranacağını sizden iyi bilir.

Anne muhtemelen kızdığı zamanlar öyle diyordur, ergenlik dönemini en sakin geçiren çocuğun bile zaman zaman öfke patlamaları olur, hormonal değişiklik yaşıyorlar çünkü, biz hamile olduğumuzda nasıl herşeye sinirleniyor veya en komik reklamlara bile ağlıyorsak ergenlik dönemindeki çocukta aynı iniş-çıkışları yaşıyor, lakin biz hamileyken herkesten anlayış beklerken ergenlikteki çocuğa anlayış göstermiyoruz.

Ergenliği aşırı uçlarda yaşayan çocukların hepsi olmasa da bir kısmı ailede yeterli sevgiyi hissedemeğinden agresif oluyor, onu birey sayıp oturup konuşacak, sorunlarını dinleyecek kimseyi bulamayınca kendini anlatamadığı içinde hırçınlaşıyor.

13 yaşında biri çocuktur, yetişkin tavrı beklenemez. Kaldı ki o çocuğu dinleyelim burada kimbilir neler yaşıyor kendi iç dünyasında.

Hmm hani şu kameraya yakalanan kötü bakıcılar misali,sizde şaka versiyonu olmalısınız şuan burada?

Yo söylüyorum ben lafin gelişi de degil bazen birinin ağzının ustune cakmak isteyebilirsiniz ama cakmazsiniz bu kadar basit neye duyar kastiniz bu kadar
Lafin gelisi soylenmez ben soylemem

Lafin gelisi soylemedim diyorsaniz sizde şiddete meyilli birisi oldugunuzu kabul ediyorsunuz.
Niye bu kadar sasirdiysam ilahi ben

+1

13 yasında ve evet ergen
Sızdekı bu kin normal degıl
Kı eger gercekten annesı bıle kızı hakkında sıze gelıp evde olmadıgında daha mutluyum dıyorsa cocuk boyle davranmakta haklı

Sız onun evınde yasıyorsunuz katlanmak zorundasınız

Amaan bende konu sahıbını cıddıye alıp yorum yazdım

Konu sahıbı once sız bı buyuyunde oyle konusalım
Zıra 13 yasındakı cocuk gıbı sızde ergensınız sızıde anlayısla karsılamak gerek

Allah kayınvalıdeye yardım etsın

Şaka değil mi ???

Bende cok asabi bi tipmisim ama hala savunurum bu benden kaynakli degil bilmem kac kardeşler babamlar hepside bizde yillarca yaşamıştır benden küçük 4 kardesim var hayatımın hic bi dönemi bebeksiz geçmedi cildirmam gayet normalmis simdi bu kizda evde gelin çekiyor annesi bile sürekli bidi bidi kızını sevmedigini söylüyor napsin cocuk bunalmis artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…