- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
Sen hiç birşey yapamazsın hayallere kapılma. Sen de onun gibi ergen olup onu surekli tersleyeceksin, biliyorum dediğinde sorularla bilmedigini ortaya çıkarıp bozacaksin, cahilsin, yalancısın, tembelsin, hatta çirkinsin, sismansin vs ile etiketliyip ozguvenini zedeleyeceksin. Bu da bir ise yaramaz ama en azından nefretin soğur
Valla ben görümceye hak verdim ne yalan söyleyeyim.13 yaş ergenliğin zirve olduğu dönem.Kendimi düşünüyorum ama aşırı sinirliydim öyle ki kimi zaman anne baba kardeş bile görmüyordu gözüm. Muhtemelen çoğumuzun öyle dönemleri vardı büyüyünce geçiyor gidiyor.O buhranın içinde evimde kaç sene yaşayacağı bile belli olmayan yenge gelse kafayı yerdim. Genç sayılır artık onun da bir özeli arkadaşları çevresi yaşantısı özel hayatı mahremi var. Ben ona karışmam etmem deseniz de öyle olmuyor işte. Siz baştan hatayi o evde yaşamaya başlayarak yapmışsiniz. Hayatınız nasıl düzelir bilmiyorum lütfen nefsinizi nefretinizi susturun. O ev görümcenizin. Siz misafirsiniz. Annesi de sevmiyo demeyin annedir o ne kadar seveceğini nasil davranacağını sizden iyi bilir.
Hmm hani şu kameraya yakalanan kötü bakıcılar misali,sizde şaka versiyonu olmalısınız şuan burada?Sizi çok iyi anlıyorum en iyisi dövmek ama şiddete karşıyız tabiki. Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım yoksa ergenliği katlanılacak gibi durmuyor. Bazıları o yaşlarını çok berbat bi şekilde geçiriyor işte o da size denk gelmiş. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan verebiliyorsanız haçlık verin arkadaşlarıyla gezmeye gitsin. Yoksa işiniz çok zor. 18 e kadar ergenlikten çıkmaz bu tipler, hiç konuşmamak insan yerine koymamak en iyisi. Yoksa adamı ruh hastası ederler.
Yo söylüyorum ben lafin gelişi de degil bazen birinin ağzının ustune cakmak isteyebilirsiniz ama cakmazsiniz bu kadar basit neye duyar kastiniz bu kadarYok artik.şiddete hayir derken söz gelişi bile söylenmez bu.
Lafin gelisi soylenmez ben soylememYo söylüyorum ben lafin gelişi de degil bazen birinin ağzının ustune cakmak isteyebilirsiniz ama cakmazsiniz bu kadar basit neye duyar kastiniz bu kadar
Olur mu canım o zaman streslerini kimden nasıl çıkartacaklar?Hanımlar sakin sakin, polemik vb olmadan.
+1Internetten biraz ergenlik donemi ile ilgili arastirma yapmani tasiye ederim belki gorumcenin neden oyle davrandigini anlarsin. Kendini dusun bi kere 13 yasinda nasildin ?
Daha 13 yaşinda kisiligi oturmamıs cocuk daha yani bu sekilde yaklasırsan iyi olmaz. Hosuna gitmiyorsa olabildigince muhattap olmamaya bak.
Yazdiklarindan anladigim kadariyla sen de ondan fazla buyuk sayilmazsin ?
Sizi çok iyi anlıyorum en iyisi dövmek ama şiddete karşıyız tabiki. Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım yoksa ergenliği katlanılacak gibi durmuyor. Bazıları o yaşlarını çok berbat bi şekilde geçiriyor işte o da size denk gelmiş. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan verebiliyorsanız haçlık verin arkadaşlarıyla gezmeye gitsin. Yoksa işiniz çok zor. 18 e kadar ergenlikten çıkmaz bu tipler, hiç konuşmamak insan yerine koymamak en iyisi. Yoksa adamı ruh hastası ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?