- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
- 103
- Konu Sahibi ahlatagaci
-
evet 12 yaşında kız çocuğu sevgilinizi elinizden alacak içinden çıkılmıcak bi durum yok mesajlarına ya cevap vermesin yada güzel cevap versin sorumu soruyor soruya cevap versin sohbet etmek istiyorsa bi şekilde başından savsın zaten çocuk gidecektir çocuk diyorum bakın ergen değil o henüz
Derslerle alakali degil ya oylesine atilmis msjlar cvp vermiyor biktirana kadar atiyor surekli soru soruyor. Seni seviyorum vs vs bi dunya sey. Ofise geldiginde surekli siirler yazmalar saatlerce dalip gitmeler tavirlar edalar tam ilgilenme modunda yani. İftira konusundan korkuyorum ben de. Anne cocuguna cok duskun ve birsey olsa ilkin onu kollar. Gecen bir ogretmen arkadasa da ben wcye giriyorum sakin iceri girmeyin demis. O da sasirmis ne sacmaliyor diye bana sordu. Onemsememesini soyledim. Yani normal degil hareketleriMumkun oldugunca cevap vermesin.. Ilerde iftira falan olur Allah korusun.. en küçük şeyde milli eğitim de aile de polis de öğretmeni suçlu görecektir. Riske atmaya değmez. Hadi soru sorar dersle alakali neyse nbr nslsn sorularina girmesin.
Herseyi beni rahatsiz ediyor. Eski ogrencim gecen yillar boyle degildi. Simdi dibine vurmus durumda gecenin 12sinde msjlar atmalar ve biktirana kadar diretmeler.. Disaridan gelirken yoldaki adamlar bana laf atti baktilar kotu gozle beni suzduler cumleleri her biri tuhafliklar silsilesibazı çocukler erken gelişiyor neyse peki ne yapmak istiyorsunuz nasıl mesajlar atıyor mesela sizi rahatsız eden ne saati mi mesajın içeriğimi
Bakin lutfen konuyu dikkatli okuyun. Ogrenciyi ve annesini kirmadan diye belirtmisim degil mi? Haftanin her gunu gelen bir ogrenci ve nosunun engellendigini farkedebilecek kapasitede.numara engelleme özelliği yokmu sevgilinin telefonunda ordan numarasını engelleyin çocuğun
Haklisiniz korkulacak birsey degil ama cidden davranislari normal degil saplanti gibi. Benim korkum su orada burada konusur ya da ne bileyim olmamis bir seyi oldu gibi aktarir tek korkum bu. Neticede orasi bir kurum ve karsisindakiler de ogretmen. Yoksa komsu cocugu olsa ben de guler gecerim.hiç bişey yapmayın numaranızı değiştirin bırakın çocukta kendi dünyasında takılsın hayal kursun yapsın bişeyler işte yapacak bişey yok korkacakta bişey yok kim 12 yaşındayken birine aşık olmadı burda bunu inkar edebilen var mı o zaman telefon yoktu facebook yoktu olsaydı bizde aynısını yapacaktık o normal davranmıyorsa siz normal davranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?