ergen psikolojisinden anlayanlar beri gelsin :)

Konuyu ben actigim icin mumkun mertebe her msja cvp vermeye gayret ediyorum. İse yarayan yorumlari da aklimin bir kosesine yaziyorum. Lakin cani konusmak isteyen sizsiniz belli ki anlayip dinlemeden ve okuyacak vaktiniz olmadigini da belirterek israrla yorum yaziyorsunuz. Daha eglenceli konulara yorum yazarak bu isteginizi bastirabilirsiniz. Simdi iyi geceler.

sanada canım. canın konuşmak istiyor galiba. Ben de bütün mesajların okunmadığına kızıyorum ama herkes işi gücü yok bütün mesajları okuyup duramaz. derdin neyse ilk başta söyliyceksin.
]

Konuyu ben actigim icin mumkun mertebe her msja cvp vermeye gayret ediyorum. İse yarayan yorumlari da aklimin bir kosesine yaziyorum. Lakin cani konusmak isteyen sizsiniz belli ki anlayip dinlemeden ve okuyacak vaktiniz olmadigini da belirterek israrla yorum yaziyorsunuz. Daha eglenceli konulara yorum yazarak bu isteginizi bastirabilirsiniz. Simdi iyi geceler.

Bi kere ısrarla yorum yapan sizsiniz. konuyu okuyup numarayı engelleyin yazmışız.. bu yazılana saldırma diyorsun. engellemeyi biliyoruz diye saldıran sensin. Canın sıkılmış konuşmak istiyorsun. Engellemeyi biliyorsan bunu biliyoruz yazmana da gerek yok.

Bence küçümsenmeyecek bi sorun en başta da o çocuğa üzüldüm ailesinin kesinlikle bilmesi gerekiyo bu durumu tabi ailenin tutumu da önemli ama erkek arkadaşınızın açısından düşünürsek gelen msjlari kesinlikle silmesin ne olur ne olmaz ergenler tehlikeli malesef !!!

Sahane tespitlerinize hayran kaldim gece gece. Canim skilmismis, yorum yaziyormusmusum. Konu acip kacanlara kizanlar da sizin gibiler. Cevap verenlere canin skilmis diyenler de sizin gibiler. Mahalle kavgasi ortamina donusmeden burasi size KIB diyorum ve saldirabileceginiz yeni konular bulmanizi tavsiye ediyorum.

Cok haklisiniz yorumunuza tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…