- Konu Sahibi ahlatagaci
-
Bu tarz birsey 6. Siniftayken buyuk oglum bizimde basimiza geldi.kiz ,oglumla yakinlasamayinca ,kizlarin eteginin alrina bakiyor demis oglum icin.ve annesi o kadar dengesiz bir kadin ki, agiz dalasi yapmistik bagir cagir rezillik yani .ha oglum sinif arkadaslari tarafindan aklandi ama o tartisma rezaletti benim icin.adim asabi veliye cikti o derece.ugrasilmaz bacim bu tiplerle. Allah yardimcin olsunHerseyi beni rahatsiz ediyor. Eski ogrencim gecen yillar boyle degildi. Simdi dibine vurmus durumda gecenin 12sinde msjlar atmalar ve biktirana kadar diretmeler.. Disaridan gelirken yoldaki adamlar bana laf atti baktilar kotu gozle beni suzduler cumleleri her biri tuhafliklar silsilesi
Adet donemine girmis bireyleri cocuktan saymiyoruz biz o yuzden butun endisemiz anlatabildim mi?
Görmezden gelin.ilgilenmeyin.dikkat çekmeye çalışıyor.eğer kararlı olursanız bu davranışı sönecek.ama pekiştirirseniz sürecekGormezden geldikce iyice icine kapaniyor dikkat cekmek icin teneffuse cikmiyor. Uyuyormus numarasi yapiyor. Agliyor. Diger arkadaslarini gonderiyor birseyi varmis da ilgilenilmesi gerekmis izlenimi veriyor.
12 yas 12 !!!!!
cocuk degil de genc kiz mi diyelim ???
bazi iklimlerde adet gorme yasi 9 a kadar bile iniyor , onlar da genc o zaman !!!!
" alin o fingirdegi kosede parmaginizi gozune soka soka uyarin , akilli olsun " gibi 0 yas alti bi akil ile verilmis bi cvp mi istiyorsunuz ?
benim gozumde cocuktur ve 4-6 sene sonra gulerek hatirlayacagi bi tavir icinde, bu kadar buyutmeyin bence.
İnanin sizinle tartismaya girecek degilim. Yasi 12 yasinda ancak ergenlige girmemis"cocuklari" da gozlemliyorum aksama kadar! Ergen diyorsam hali tavri giyimi kusami makyaji sozleri tamamina bakip da soyluyorum bunu.12 yas 12 !!!!!
cocuk degil de genc kiz mi diyelim ???
bazi iklimlerde adet gorme yasi 9 a kadar bile iniyor , onlar da genc o zaman !!!!
" alin o fingirdegi kosede parmaginizi gozune soka soka uyarin , akilli olsun " gibi 0 yas alti bi akil ile verilmis bi cvp mi istiyorsunuz ?
benim gozumde cocuktur ve 4-6 sene sonra gulerek hatirlayacagi bi tavir icinde, bu kadar buyutmeyin bence.
Eğer ''Kıyamıyorum edemiyorum zaten psikolojisi bozuk dersleri parlak değil'' derseniz ekmek teknenizden olursunuz, işinizi kaybedersiniz.Gormezden geldikce iyice icine kapaniyor dikkat cekmek icin teneffuse cikmiyor. Uyuyormus numarasi yapiyor. Agliyor. Diger arkadaslarini gonderiyor birseyi varmis da ilgilenilmesi gerekmis izlenimi veriyor.
İnanin sizinle tartismaya girecek degilim. Yasi 12 yasinda ancak ergenlige girmemis"cocuklari" da gozlemliyorum aksama kadar! Ergen diyorsam hali tavri giyimi kusami makyaji sozleri tamamina bakip da soyluyorum bunu.
İnanin sizinle tartismaya girecek degilim. Yasi 12 yasinda ancak ergenlige girmemis"cocuklari" da gozlemliyorum aksama kadar! Ergen diyorsam hali tavri giyimi kusami makyaji sozleri tamamina bakip da soyluyorum bunu.
Ya siz bu sizi suçlayan bir iki arkadaşı cidden boşverin.Uzayda yaşamak diyorum ben buna.Ortada zaten bi kıskançlık durumu yok.Sadece belliki kızda iftiraya gidicek kadar ciddi bir problem var ki buda çözülmek zorunda.Bu yüzden kızla konuşup onu kızdırmak ve başka bir yol izlemeye itmek yerine mesajları annesine gösterek söylediğim gibi '' kızmayın ilgilenin nadirde olsa çocuklarda böyle durumlar görülebilir bir pedegogla görüşün'' diyin olsun bitsin.Gerçekten bu şekildehiç kimse üzülmez.Ailesi hiç bişey bilmiyoken kız siz yada sevgiliniz kendisiyle konuştuğunda tepkisi ters teper ve bu şekilde annenin kulağına giderse işin içinden nasıl çıkacaksınız? Şakası yok.
Hanimefendi yapmayin lutfen. Oyle bir niyetim olsa kalkip buraya konu acmak yerine coktan msj atar, konusur ya da annesine soylerdim. Uygun bir dille ne yapabilirim onu ogrenmeye calisiyorum.siz bu sorunu normal yollardan çözmek istediğinize eminmisiniz yoksa o kız çocuğunun saçını başını yolmak mı isitiyorsunuz afrikada 10 yaşında adet görülmeye başlıyo 10 yaşındaki çocuğa genç ergen olarak bakabilirmisiniz önce siz bu ayırıma varın 5 yaşından itibaren birey birey diye çocuk yetiştiriliyor özgüven adı altında herşeyi yapma hakkı tanınıyor bunu aileler eğitimciler herkes yapıyor ondan sonra neden böyle oldu ONLAR DAHA ÇOCUKTUR efendim bir çocuğa yapma demeyle etme demeyle sert uyarmayla dayakla birşeyden vazgeçiremessiniz
12 yaşında adet kanaması gören birisi genç kızlığa adımını atmıştır ve ergenliğe geçiş yapmaya başlamıştır, bilimsel olarak bu böyledir.evet mini etek giyiyor ruj sürüyor kesin ergen geçen konu vardı komşumun çocuğu zamanla ilgili bir cevap vermiş burda bir arkadaşa o çocuk ne oluyor sizin gözünüzde gözlemlemeyle olmaz bu işler yada yanlış gözle bakıyorsunuz çocuklara
Öğrenci kız.Ergen mi ? 12 yasindaki bir insan henüz çocuktur. Ki bu cocuk bir erkek. Ona ergen dememiz icin cok erken. Onunla yüz yüze konusup mesaj atmamasi gerektigini söyleyin. Onunla oturup konuşun evet . Aksi takdirde ailesiyle konusmak zorunda kalacaginizi ama buna gerek olmadigini onun akli basinda bir genc olduğunu soyleyin ona.
Yahu anlatamiyor muyum ben diyorum. Diger cocuklarla kiyaslama yaptigimda aradaki farki bariz gorebiliyorum. Yasitlarindan farki olmasinin birkac sebebi var anne babasinin durumu tek cocuk olusu ve ergenlige erken girmesi. Bunu anlatmaya calisiyorum. Siz niye saldirma geregi hissediyorsunuz cidden anlam veremedim. Oneriniz varsa dinlerim yoksa lutfen germeyelim birbirimizi rica ederimevet mini etek giyiyor ruj sürüyor kesin ergen geçen konu vardı komşumun çocuğu zamanla ilgili bir cevap vermiş burda bir arkadaşa o çocuk ne oluyor sizin gözünüzde gözlemlemeyle olmaz bu işler yada yanlış gözle bakıyorsunuz çocuklara
Evet canm çocuk daha neler kuruyor kimbilir kafasında valla hiç birimizin aklına gelmiycek şeyleri düşünüyor olabilir. İşte bunun için dikkatli ve hazırlıklı davranmak lazım. Anlattığın olayda kadın gene tanıyormuş canm senin söylediklerine göre kızın annesi pek anlicak gibi durmuyo galiba konuşsan da..Cidden bir tanidigimizin basina geldi. Yine bu yaslarda bir ufaklik baya baya kendini asik saniyor bir abisine, abisi de mulayim bir tip. Pek de orali olmuyor gulup geciyor. Sonra annesine gidip anne sen yokken ..... Abi beni kucagina oturtup optu demis. Kadin da bu sahsi taniyor ve yapma ihtimali olmayacagina emin oldugu icin orali olmuyor. Kucuk bir sorun gibi gorunse de cidden cozulmesi zor benim icin
Hanimefendi yapmayin lutfen. Oyle bir niyetim olsa kalkip buraya konu acmak yerine coktan msj atar, konusur ya da annesine soylerdim. Uygun bir dille ne yapabilirim onu ogrenmeye calisiyorum.
Eğitimci olmayanlar anlayamaaaz :)Yahu anlatamiyor muyum ben diyorum. Diger cocuklarla kiyaslama yaptigimda aradaki farki bariz gorebiliyorum. Yasitlarindan farki olmasinin birkac sebebi var anne babasinin durumu tek cocuk olusu ve ergenlige erken girmesi. Bunu anlatmaya calisiyorum. Siz niye saldirma geregi hissediyorsunuz cidden anlam veremedim. Oneriniz varsa dinlerim yoksa lutfen germeyelim birbirimizi rica ederim
Hanimefendi konuyu dogru duzgun okumadan ne diye gardinizi alip gelirsiniz anlamam ki! Er meydani degil burasi zira herkes saldiriya hazir asker edasiyla yaklasiyor mevzuya. Kiz cocugu kizzzz!Ergen mi ? 12 yasindaki bir insan henüz çocuktur. Ki bu cocuk bir erkek. Ona ergen dememiz icin cok erken. Onunla yüz yüze konusup mesaj atmamasi gerektigini söyleyin. Onunla oturup konuşun evet . Aksi takdirde ailesiyle konusmak zorunda kalacaginizi ama buna gerek olmadigini onun akli basinda bir genc olduğunu soyleyin ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?