Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Toplantımız vardı..Ordan geldim oğlumu doktora götürdüm..Sol gözünde çapaklanma ve kızarıklık oluştu..
Dün gece hiç uyumaık desem yeridir..

Neyse boğazında kızarıklık var dedi,gözü içinde damla verdi,mevsimsel alerjikmiş..

Toplantıda bizimde mat.sonucu açıklandı,sınav klasikti..ve kızım 55 almış şoka girdim tabii öğretmende hiiç beklemezdim diyo,o kadar basit hatalar yapmışki,bende baktım..

Üzüldüm tabii,kızımda çok üzüldü ağladı falan eşimde evdeydi,neyse konuştuk falan bi dahaki sınavlarda düzeltirsin diye..

genel olarak kızımı övdü buda çok hoşuma gitti..Çünkü açıklanan iki sınavındanda 100 aldı..Umarım devamı da iyi olur..

Neyse not kadar güzel ahlakda önemli..Kaliteli insan olsunlarda gerisi gelir bir şekilde..

Hayırlı günler annelerimiz...
Yena ,Kısmetsiz hakketen ne güzel aynı anda bakıyoz topicimize nasılsınız sevindim yena kızının notlarına az düşüne üzülüyorsunuz benim ergenim mat. yana hiç tasa etmez geçecek kadar not alırakannehirbir bu dersle barışamadı boshayallersmileBu sene son sbs kaydımızı yaptık.Ergenim öteden beri meslek olarak polisliği seçmek istiyordu okuldan onunda başvurusunu yaptık hayırlısı artık...

slmlar güzeller,opuyorumnanaktan
geçmş olsun dilekleriniz için çok tşk ediim,boshayallersmile
sunay ablam geçmşler olsun,inş.daa iyisindir,
ne kaa şanslı bi annesin ,bizlerede nasip olur inş.:Saruboceq:
kıs filizim sölle o senin kocişine nankörlük etmesin valla,
ne güzel ulvi bi uğraşın var,şükretmesi lazım,
ii kalpli bi eşim vaa deye,lmaz:
ergenin için üzülme bidanem,senin gibi bi annecii varken düzeltecektir eminim,boshayallersmile
yenacıım oğluşuna geçmşler olsun,tam mevsimi cnm ,
ergeninede allah zihin açıklığı versin,en kısa zamanda düzeltir inş.boshayallersmile
begoşum nasıl oldun bidanem,bi ses ver hele,olumunekankayizsmile
eltimcim geçmş olsun dileklerimi tekrar ediim burdanda,olumunekankayizsmile
maruflum inş.ergenimizin gönlüne göre olsun cnm,:Saruboceq:

benim kısçem ve oğluşumda etkilendiler ,mevsim değişikliinden ikiside keyifsiz maalesef,
aksi gibi sınavlara denk geldi yineboshayallersmile
ergenim ilk döneme göre daa bi derslere asılmaya başladı ,
rabbim hepimizin evlatlarına önce sağlık,sonada zihin açıklığı versin:Saruboceq:

günaydın bayanlar.
filizciğim üzülme canım. bu olaylar çalışmayla hal olacak şeyler.
çalışır düzeltir ergenin
yenacığım oğlununda gözüne çok geçmiş olsun canım
notlarıda türkçe zaten dikkat isteyen bir ders yavrucuğumuz un dikkati dağılınca arkası gelmiştir düzeltir inşallahhh

sunay abla çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin
kısmetsiz kedim bende seni öptüm canımmmŞeniz

maruflum inşallah ergenin istediği polislik mesleğini olur canım
roşum seninkilerede acil şifaler versin mevlam amin canım inşallah cümlemizin çocuklarına

Son düzenleme:

Canım ben 90 kilo ve üzeri topiğindeyim..

yenacığım ben daha önce 6. takımdaydım canım ve 81 le başladığım kilomdan 63 le ayrılmıştım. daha sonra pervarsızca yeme sonucu 75 kiloyu:kedi: yeniden gördüm-

tatlicadiarzu-

daha sonra baktım olamayacak yeniden eski kızlarla bir takım oluşturduk.
75 le başladığım kiloya 71 e doğru inmiş bulunmaktayım. hedef 65 bakalım inşallahhh:Saruboceq:
şu 2 gündürde 10 günlik bir diyete başladım. bugün 3. günü bakalımmmsırnaşık şey

Hayırlı günler kıslar hepinize...a.s.
Topikde rahatsızlığı olan bütün dostlarıma ergenlerine rabbim acil şifalar versin,içindede bana inşaallah...:Saruboceq:
Yazlı sonuçlarına elbetde üzlmemek elde olmuyo:umursamaz:inşaallah düzeltirler henüz ilk yazılıları..bizim ortasonda olan kızçemin açıklnmadı mat..sadece türkçe oda 95 iyi şükür..iş matmtğinboshayallersmile biliyorum dökülecek:gitme:
Yıllıklar için resim çekimi olacakmış yarın harıl harıl ona hazırlık var..babada ''şu koşturmacalar için verdiğin değeri birazda derslerine versen ''diyor ama kime diyorki..
Dün elbise takı felan aldık,rahatszım diye kayınvalidmde yanlız bırakmadı...dönüşe çay molası için babaanneye girmedi, ben eve gidiyorum deyip anahtrda ondaydı çekdi gitdi..
Orda benim ,babaannenin sözünü es geçti :umursamaz:çokmu mütevazi tavırlar bekliyorum yanlışmı düşünüyorum sizce..bilmiyorumkismilebabaanne de şımartıyosun çok yüz veriyosnuz diyo..ama ne yapabilirim?geçenyıl böyle değildi bu sene herşeye baş kaldırıyo..kaynvalidemlr bir arka sokağımda,birde bana dönüp diyoki ''anne Allahaşkına hergün görmk zorundamıyz,sıkılmıyomusun''...ben rahmetli ananem dedem için canımı verirdim,halaa mutfğımda resimlri bakıp bakıp ağlarım özlemimden:çok üzgünüm:
Nasıl aşılamak gerekiyo bilmiyorum..Nisan ayında kültür merkzlrinin düzenldği anne baba seminerleri başlıyrmuş,başvru yapıcm..bakış açım değişir belki,bir ümitboshayallersmile

günaydın güzeller.
yenam oğluşuna geçmiş olsun canım.öperim kocaman
begoşum ah ah bu ergelerin aklı bi karış havada..bütün dertleri giyim kuşam.sanırım kendilerinin büyüdüğünü kabul etirme derdindeler.ananeyi yada babaneyi severler ama bizim gibi değiller.bende ananemi çok severdim bidediğini iki etmezdim.benim kızçede çok sever ananeyi ama sevgisi bi komik.bi didişiyolar ki görmen lazım.akannehirkızım böyle yapma diyorum.ama beni duyan yok..büyüdükçe oturacak heralde bişeyler..
maruflum canım hadi artık sonuna gelmişsiniz.hayırlısıyla atlatın inş.umarımherşey ergeninin gönlüne göre olur.

sunay ablacım çok geçmiş olsun.inş şimdi daha iyisindir.

kızlar Rabbime şükürler olsun bu gün kendimi daha iyi hissediyorum.

yavrularımızın sınavları başladı benim ergeniminde bu gün yazılısı var dün trafik dersinden yazılı olmuşlar.sınıfta sadece 3 kişi 75 almış bunlardan biride benim oğluşum..
sevindik.bakalım bu gün ne yapacaklar...

begocum bahsettiğim Anne Baba eğitim semirenine mutlaka git.. faydasını kesinlikle göreceksin.. ben 2 yıl önce gitmiştim.. ergenlerime bakışım tamamen değişti,
değişimlerinin sebebpleri bazen hormonlardan oluyormuş bunu biliyordum ama nedenlerini tam öğrenmiş olduk..
canlarım sizleri çok öpüyorum gününüz hep güzel geçsin...kendinize iyi eme çokk iyi bakın ,,
ufak şeyleri dert etmeyelim,çünkü hepside ufak şeyler..

Hoşgeldin Çiçeğiim...
Daha iyimisin canımcım,ne oldu bize böyle..CADIARZU
Bebiş ne kadar uslubu bari..gel terketme iyice buraları

hoş buldum bitanem..şükür daha iyiyim..ama 1 günüm 1 günümü tutmuyor..
bebiş çok uslu teyzesi.. şimdi mamasını yedirdim.. hemmen arkasından bezini doldurdu..:roflol:sen nasılsın daha iyisindir umarım mutlaka dr git ihmal etme..
Şeniz

şekerler günaaydınlaaa epsinise kocamen öpiiim begocum üzülme onlarşimdi havai düzelcek ama bende babanemi sevmem 20 yıldırda görmedim.eskiden birlikte otururkene tenkitleri iğnelemesi ıııııııy belki onadaöle geliodur. canımüzme canını kaynananada boşver yüz veriomuş pöhhh onlar bizden fazla veriolar yüzü kısçemin öğr.ders vermeyi kabul etti. inşallah başarcez kıslar kendinizi sevindirin bugün üzmeyin emi opuyorumnanaktan

yaa bu arada şu tüp ligasyonu hakkında bilgisi olan varmı düşünüyom yaptırmayı.12 gün kan kaybetmekten bıktım vücudum hep yorgun uykum var hep nolur kısslar yardımcı olun bu konuda şu kardeşinize(acındırık oldu biraz)

oleyy.kızlar her gün bir sloganımız olsunmu.
bu günkü ,kendinizi sevindirin.üzmeyin.
ufak şeyleri dert etmeyelim,çünkü hepside ufak şeyler

filizsemizler.netden baktım.sende icele istersen.
benim arkadaşım yaptırdı.3 ay önce.şimdilik memnun.ama iyi bir dr git derim..ve kararında hayırlısı olsun inş.

mrb güzel anneler nasılsınız çiçeğim seni görmek çok güzel nasıl oldun inş biraz iyi olmuşsundur
begoşom sıkma canını şimdi gençler sevmedikleriyle zaman geçirmek istemiyor istediğin kadar uğraş onlar bizim gibi değiller
yena oğluşuna geçmiş olsun kızının notları düzelir üzülme maşallah oğr ahlakını övmüş o da çok önemli canım
dora san nasılsın ben daha iyiyim canım
kısmetlim roşum filizim hepinizi öpüyorum hepinize çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…