- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.041
filizsemizler.netden baktım.sende icele istersen.
benim arkadaşım yaptırdı.3 ay önce.şimdilik memnun.ama iyi bir dr git derim..ve kararında hayırlısı olsun inş.
a ben atlamışım sanırsammbilmiyorumkismilemaruflum canım başın sağolsun.Amcaları vefat etmiş canım...
Ergenler için söyledklrinde de haklısın canım..çoksağol,rabbim yardımcmız olsn
çiçeğem canım seni iyi görmek bizide çok mutlu etti.kendine dikkat et olarmı..canlarım sizleri çok öpüyorum gününüz hep güzel geçsin...kendinize iyi eme çokk iyi bakın ,,
ufak şeyleri dert etmeyelim,çünkü hepside ufak şeyler..
Hayırlı cumalar annelerimiz....
Bu gün dünden de güzel ,bereketli geçsin inş.
Başsağlığı dileklerinize çok teşekkür ederim...
Herkimin ne sıkıntısı var ise bu mübarek cumanın hatrına üzerinden kaldırsın Allah(c.c)inş.a.s.
günaydın güzeelller
maruflum çiçeğim günaydın,nasılsınız bakkem
atla süpürgeye gel kuşumsunay ablacım,roşum,kısmetsiz kedim hepinize çok teşekkür ediyorum.. bende sizlerle olmaktan büyük keyf ve haz alıyorum.
kısmetsizkedim.kıskandım yani.ne güzel buluşuyorsunuz..
muhabbetiniz bol olsun.Şeniz
evet bende ona bakıyorum.Üstün Dökmeni bende çok seviyorumkaydirigubbakcemile5abbow herkesler burdaymış...:lepi::lepi:
kızlar kanal d, gelin kaynana ilişkilerini işliyorler. kaçırmayın derim...
Hayırlı cumalar annelerimiz....
Bu gün dünden de güzel ,bereketli geçsin inş.
Başsağlığı dileklerinize çok teşekkür ederim...
Herkimin ne sıkıntısı var ise bu mübarek cumanın hatrına üzerinden kaldırsın Allah(c.c)inş.a.s.
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar,Şeniz
Rabbim tüm dilek ve Dualarınızı kabul etsin..(AMİN)
maruflum ,çiçeğim allah dualarınızı kabul olanlardan eylesin.rabbim gönlünüzdekini versin
yenam alerji deyip geçmemek lazım.iyi yapmışsın önlemini erken almakla.ya kıslar benimde 2-3 gündür midem acayip kötü.yanıyo.
bugün sakaryalı kk arkidişlerim geliyo.onunu için birascık yoğunum .bi selam atıp kaçıcaktım ama sizi görünce kaldım
maruflum ,çiçeğim allah dualarınızı kabul olanlardan eylesin.rabbim gönlünüzdekini versin
yenam alerji deyip geçmemek lazım.iyi yapmışsın önlemini erken almakla.ya kıslar benimde 2-3 gündür midem acayip kötü.yanıyo.
bugün sakaryalı kk arkidişlerim geliyo.onunu için birascık yoğunum .bi selam atıp kaçıcaktım ama sizi görünce kaldım
Üstün dökmene bende bayılıyorum..atla süpürgeye gel kuşumbeklerim.gerçekten ne güzel olurduboshayallersmile
evet bende ona bakıyorum.Üstün Dökmeni bende çok seviyorumkaydirigubbakcemile5
aminn hepinizin cuması mübarek olsun hanımlar.
dağ çiçeğim yuvana hoş geldin tatlım. artık köşene oturabilirsin ev sahibi olarak.Şeniz
tanıştığıma çok memnun oldumŞeniz
Üstün dökmene bende bayılıyorum..
hoş buldum DORAcım.burası hepimizin yuvası.sanki aynı çatı altında hepbirlikte yaşıyor gibiyiz.dertlşiyor.sorunlarımızı bu çatı altında paylaşıyor.ve yine olması gerektiği gibi herşey bu çatı altında kalıyor.dışarı çıkmıyor.bende seni tanıdığıma çok memnun oldum..gülüm..
benim ergenimin notları gelmeye başladı.
sadece türkçeden düşük almış gerisi güzel. aslında ona göre düşük...
yoksa bana göre normal bir not.aklinialirimsmile 85 yanii
2 hafta sonrada moral olsun diye çanakkaleye götürüyor okul öğretmenleri.
sbs öncesi bir gezdirelim dediler bizde onay verdik.
çok şükür bu aralar iyi bir gidiştımız varhihoyyyt:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?