- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.061
tutmayın beni
bebek uyandı...
selam hepinize hayırlı cumalar nasılsınız yena canım kıyamam midesini üşütmüş herhalde şimdi nasıl okula gittimi
çiçeğim nasılsın
kısmetlim buluşma fotoları isteriz dora canım sen nasılsın
filizim roşum maruflu hepinizi öpüyorum
sağolun ben daha iyiyim ilginize tşk ederim
günaydın kıslar,
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inş.:Saruboceq:
yenacıım çok geçmşler ossun cnm,
ne güzel sabah sobbeti yapmışsınız,olumunekankayizsmile
gününüz güzel geçsinŞeniz
çok geçmiş olsun canım. nane limon da iti gelir bulantıya.Günaydın,hayırlı cumalar arkadaşlar..
Kızım gece bir mide bulantısı ile uyandı..Banyoya yetişemeden ortalığı batırdı..
Ranzanın üst katında uyuyor düşünün odanın halini..Birde balkondan bakar gibi aşağıya sarkmış...:))) Gülermisin ağlarmısın..
Gece yarısı ben iki saat falan temizlik yaptım..Perde dahil..Bu sıralar düzelemedik bir türlü hayırlısı bakalım..
allahım korusun evlatlarımızı,bütün gün dışardalar ona emanet olsunlar:Saruboceq:
begocuum sakaryalı dostlarla buluşmamız pek bi keyiflidi yine,
mantı yapmadım pıstıkım ama ,profitrol yaptım en hakikisinden,cokacimcoook
saçını güle güle kullanolumunekankayizsmile
bende sonunda istediim rengi buldum pek memnunum saç rengimden yafuuzemuszemus
hepinizi teek tek öpem,opuyorumnanaktanyarın bizi görceksiniz kısmetse,
ii uykular ossunmirmirmirmir
iyi akşamlar kızlar. benim ergen akşam akşam sinirlerimi zıplattıklava:
akşam okul çıkışı dersanede ÖDS için geri gidiyor(özel ders sınavı)akşam 9 dada ordan çıkıyor.
biz ona çıkınca bizi çaldır gelir alırız diyoruz.
ve nitekim çaldırmasını beklemeden almaya gittik.
yarım saate yakın araba içinde çıkmasını bekledik ne gelen var ne giden.
artık içeri girip sorduğumuzda öğrenci kalmadı yarımm saat oldu çıkalı deyince eve nasıl geldim bilmiyorum
birde eve baktım evin ışıkları yanmıyor
allahım benim el ayak tutuştumu hemen evin telini aradık yeni kapıdan girmiş
cep telini düşürmüş ve bizi arayamamış. ben nasıl sinirlendimm. hiç mi arkadaşın yok öğretmenin yok bizi arayacak dedim.
gelince bayağ bir fırçaladımkötükedihüso
allahım yaaa.
aklıma neler neler geldi.... korktuğumuza eletmesin yarabbimmmm
Dora'cım okurken kendimi koydum da yerine bende tırlatırdım heralde...Allah korusun yarabbim...:Saruboceq:
Hanımlar ne var ne yok nasılsınız?Dorayı okuyunca lappadak daldımyerimseniben
Yenam çoook geçmiş olsun..son zamanlrda gerçekden yıprandın hastalıklardan gülüm ya..Kızını bu sornlrından dolayı dr göstermednmi?hani sürekli yediği vakit istifra oluyosa yani ihmal etmemek gerek..
Beni sormmşsun;kan şuruplrna devam..nabız atışlrım yüksek halaa..kendimi çok dinlemiyorum 2 gndür,kızın mezuniyet resim çekimlri,kuaför derken koşturmclra dalınca yakınmadım,üstüne üstlük valla bnde otrdum röflemi tazeletdim o bahaneyle,iyi oldu..Filiz sağol cnm,merak etdim o senin dediğin ne oluyo acep,kansızlık içinse bende şey etdirsem ya...kaydirigubbakcemile5
Seyrancım nası geçti muhabbetiniz Allah bozmasın ne güzel..
Roşum yapmışdır mantıları dimi Roşuuuuumm aklinialirimsmileyardımcın var nasısa sizedemi üzüleyim be ya..kaydirigubbakcemile3Çiçeğim buralrda olmana seviniyorum..Sunay ablacım çok teşekkür ederim,sen nasıl oldun..bu hava değişimlri hasta yapıyor..etrafda grip salgını kol geziyo..
Ergenlere Allah akıl fikiiir versin diyerek sözlrimi noktalıyormboshayallersmile
Çok öpyrm..güzel haftasonlarınız olsun inşaallah
yenacım geçm. olsun.doracım allah kötüyü yazmasın tahmin ediorum aklına gelenleri.begocum doğum kontr.yöntemi tüplerin bağlanması spiral sayesinde kansızlıktan gitcem.sunay ablam,roşum,çiçeem öpiiim epsinisi tadlılar
iyi geceler tatlı hatunlar,gece gece kaçamak yapayım dedim kimseler yok.zemuszemus
sunay ablacım daha iyim şükür.sağolasın.a.s.
yenacım.yavruna çok geçmiş olsun.inş şimdi gaha iyidir.benim 2 oğlum var teyzesi.17 ve 20 yaşında.komşumun 1 yaşındaki bebeğine bakıyorum.yaklaşık 7 aydır..çok sevimli kerata..
doracım.begocumun dediği gibi sanki senin yaşadığını bende yaşadım.. be ergenler çok yüreklerimizi ağzımıza getiriyorlar..:mymeka:
begocuk.dip boyanmı geldi şekerim...:roflol:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?