- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.001
iyi geceler kıslar.
yav bu akşam (çokşükür k)i küçükçaplı bir facia atlattık.bitişik aptnın çatısında yangın çıktı.tabii bizim çatılar bitişik.binalarda doğal gaz var.evlerden nasıl çıkacağımızı şaşırdık.çoluk çocuk aptala döndük.anca 2saat sonra söndürebildiler.çok şükür allahıma sadece çatının ve çekme katın yanmasıyla atlattık.evlerimize girdik ama bende uyku hayal..sabahı edecm heralde..halaetrafı kokluyorum gaz kokusu yada duman kokusu varmı diye..
kısslar dökülüyom başım ağrıyo ergenim mat. yazılısından 43aldı yani bir oooooooooffffffffffff:bbo: ilaç aldım yatimmm en iiisi
selamlar bugün hiç iyi değilim oğluşum sabah giderken baktı bademciklerim şişmiş antibiyotik başlattı inş ilerlemez arayıp soruyor nöbetçi aklı bende kaldı sabaha göre daha iyiyim
filizim üzülme canım bir sonraki sınavda çalışıp düzeltir inş sıkma canını annesi kızlar hepinizi öpüyorum gidip biraz uzanayım öpüyorum hepinizi canlarım
oy üzülme canım ya.inş.düzeltir.yıpratma kendini:teselli:kısslar dökülüyom başım ağrıyo ergenim mat. yazılısından 43aldı yani bir oooooooooffffffffffff:bbo: ilaç aldım yatimmm en iiisi
ablacım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.insanın çocuğunun doktor olması ne güzel bişi ya..bak anacığına ne güzelsahip çıkıyo.allahım bizede o günleri göstersin.selamlar bugün hiç iyi değilim oğluşum sabah giderken baktı bademciklerim şişmiş antibiyotik başlattı inş ilerlemez arayıp soruyor nöbetçi aklı bende kaldı sabaha göre daha iyiyim
filizim üzülme canım bir sonraki sınavda çalışıp düzeltir inş sıkma canını annesi kızlar hepinizi öpüyorum gidip biraz uzanayım öpüyorum hepinizi canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?