Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

filizim canım benim bende iyiyim yorgunum birazcık sabah erken kalkılacak yolculuk var malum onun için erken uyumam lazım hoşçakalın hepinizi öpüyorum hiç giremeyebilirim inş girebilirsem yazarım size öpüyorum

Selam tümm ergen Annelerine...
kzlar maşallahınız var...
oku oku bitiremedim...
muhabbetiniz bol olsun...
cuma gecesi volkiyi bende izlemek istedim ama çok uykum geldi ve cup yatağa koştum.

eyvah son dakika haberi..benim ufak ergen geldi ve dediği aynen şu kalk hadi kalk..
kovulmadan ben ufaktan kaçayım..
bu gün geçde kalktım işler beni bekliyor.
dün hava çok güzeldi kırlarda gezdik.
düğün ve evlilik fuarını gezdik eşimle..
çok güzel şeyler var..ama pahalı bizi aşar ..
hepinizi çok öpüyorum..
daha sonra görüşürüz...:a015:

Efenim mutlu pazarlar diliyorum...

Kızımın dersane sınavı vardı,eşim ve oğlum bırakmaya gittiler..bende buraya koştum..:))

yoğun cuma gecesinden sonra durulmuş burası..E tabii yaş kemale erince,tekrarlanması yorucu oluyor sanırım..kaydirigubbakcemile3

tünaydın kıslaar,
sonunda bahar geldi,mis gibin güneşli bi hava var burda:lepi:
dün bizde kuzi günümdedik,pek bi coştuk eğlendik,
akşamda pisi eltimler geldi oturmaa ,tüm doluduk yanesositososito
bügünde ergenim çarşı deye tutturuyo,benimde cnm istemii,netçez bilmiim yaa,boshayallersmile
sunay ablacım gitmiş galba,hayırlı yolculuklar olsun inş.
yenaa kimin yaşı kemale ermiş bi daa de bakeeemaklinialirimsmile
çiçeem sen iste yıfrım zilini bilem çaldırıp kaçarımaklinialirimsmile

haklısın yafrum kim yaşlı:jeyyar: öperiz kısss bis seni yenam dimi roşumyafrumopuyorumnanaktan

Tamam tamam kızmayın şaka yaptım şaka..:kedi:

Bakayım dedim yaranız varsa gocunursuuz muhahaha..kaydirigubbakcemile3

Bende sizi mcuksluyorum..:)

haklısın yafrum kim yaşlı:jeyyar: öperiz kısss bis seni yenam dimi roşumyafrumopuyorumnanaktan
hemde her biyerinden öperiz demii:jeyyar:
Tamam tamam kızmayın şaka yaptım şaka..:kedi:

Bakayım dedim yaranız varsa gocunursuuz muhahaha..kaydirigubbakcemile3

Bende sizi mcuksluyorum..:)
hıım yanlış anlamışızz galbaayerimseniben

tüh yaaa yine yakalayamadım sizi...kafamçokkarıştı
kızlar ergenimle baş başa sahilde gezinti yapacağız.
evde baş başa fazla konuşma ortamı, demeyim ama vaktimiz olmuyor derslerden felan yani,,
roşum sen gel zilimize bas kaç.eskiden çocukken basar kaçarmıydınız.. ben yapamadım...çok tırsardım nedense...:roflol:

sunay ablacım iyi haberlerinizi bekliyoruz.
roşum,kısmetsizkedim,begocum,mafrulum,filizcim,doracım,YENAcımŞenizŞenizŞeniz

Hayırlı pazarlar....
sorma bende kaçırmışım toplanmış bütün kızlar
Çiçeğim hoşgelmişsin...Kapı ziline basıp kaçmaları ben çok yaptım şimdi pişmanım hakim bey:jeyyar:ağaç tepelerinden inmezdim ah, ah şimcik oldummu tombik hatun...
Hakikaten pek gençsiniz hatunlar resimlerinize bakıyorumda maaşallah demeden duramam neme lazım daha torun göreceğiz hepbirlikte inş...a.s.öptüm şimdilik ...

sende hoş geldin gülüm...
ama ben çıkmalıyım.. malum ergenime söz verdim beni bekliyor..
zaten vaz geçmek için bahaneler arıyor...

ay kızlar şuanda,sinirden başım ağrıyor.
güle eğlene.ergenimle sahile gittik,
Allah ne verdiyse evden bişiler aldım yedik içtik.
eve dönüş yolunda ,Anne arabayı ben kullancam,olmaz dedimsede.inat sıpa.verdim sakin bir yerde.
eve kapının önüne geldik park etmek isterken komşunun arabasına hafifden değdik.bizim araba kırmızı şak:1shok: diye komşunun arabasının tamponunda bizim arabanın rengi belirdidelikafadulden
geçen günde benzeri bir olay olmuş,eşim bana sölemediğini bırakmadı.:mymeka:
şimdi ben eşime ne dicem, onu düşünüyorum.kaldımmı yine arada.oyyy dertliyim oyyy..delikafadulden
keyfde kalmadı...zemuszemus

çok geçmiş olsun canım bide kıymetlidir arabaları bilmezmiyim sabah bizdede aynı konuvardı ben sana aldım kendi arabana bin dedi haspa ama başkaları kullanıyo yaaaaaa o yüzden allah yardım etsin beterinden korusun diom canımolumunekankayizsmile

sağol arkadaşım.ama başım çok ağrıyor..
haklısın Allah beterinden korusun...
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…