- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.261
çiçeeeem kıs gözüm kamaştı seni görünce
tünaydın kıslaar,
sonunda bahar geldi,mis gibin güneşli bi hava var burda:lepi:
dün bizde kuzi günümdedik,pek bi coştuk eğlendik,
akşamda pisi eltimler geldi oturmaa ,tüm doluduk yanesositososito
bügünde ergenim çarşı deye tutturuyo,benimde cnm istemii,netçez bilmiim yaa,boshayallersmile
sunay ablacım gitmiş galba,hayırlı yolculuklar olsun inş.
yenaa kimin yaşı kemale ermiş bi daa de bakeeemaklinialirimsmile
çiçeem sen iste yıfrım zilini bilem çaldırıp kaçarımaklinialirimsmile
hemde her biyerinden öperiz demii:jeyyar:haklısın yafrum kim yaşlı:jeyyar: öperiz kısss bis seni yenam dimi roşumyafrumopuyorumnanaktan
hıım yanlış anlamışızz galbaayerimsenibenTamam tamam kızmayın şaka yaptım şaka..:kedi:
Bakayım dedim yaranız varsa gocunursuuz muhahaha..kaydirigubbakcemile3
Bende sizi mcuksluyorum..:)
Hayırlı pazarlar....
sorma bende kaçırmışım toplanmış bütün kızlar
Çiçeğim hoşgelmişsin...Kapı ziline basıp kaçmaları ben çok yaptım şimdi pişmanım hakim bey:jeyyar:ağaç tepelerinden inmezdim ah, ah şimcik oldummu tombik hatun...
Hakikaten pek gençsiniz hatunlar resimlerinize bakıyorumda maaşallah demeden duramam neme lazım daha torun göreceğiz hepbirlikte inş...a.s.öptüm şimdilik ...
ay kızlar şuanda,sinirden başım ağrıyor.
güle eğlene.ergenimle sahile gittik,
Allah ne verdiyse evden bişiler aldım yedik içtik.
eve dönüş yolunda ,Anne arabayı ben kullancam,olmaz dedimsede.inat sıpa.verdim sakin bir yerde.
eve kapının önüne geldik park etmek isterken komşunun arabasına hafifden değdik.bizim araba kırmızı şak:1shok: diye komşunun arabasının tamponunda bizim arabanın rengi belirdidelikafadulden
geçen günde benzeri bir olay olmuş,eşim bana sölemediğini bırakmadı.:mymeka:
şimdi ben eşime ne dicem, onu düşünüyorum.kaldımmı yine arada.oyyy dertliyim oyyy..delikafadulden
keyfde kalmadı...zemuszemus
çok geçmiş olsun canım bide kıymetlidir arabaları bilmezmiyim sabah bizdede aynı konuvardı ben sana aldım kendi arabana bin dedi haspa ama başkaları kullanıyo yaaaaaa o yüzden allah yardım etsin beterinden korusun diom canımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?