Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Roşum sende hoşgeldin anam...sevincim kursağımda kaldı be elektrikden..
Ceceli de var volkanda..Allahdan geldi..oğlanda smakdavna bakıyodu üzülmüştü çocuğum...
Setran kıs Allah iyilğini versin...ne güldüm ha..saçlarını nası savurdu nası:roflol:hakkeden tilbe zate uçuk karu...normal değül....

yav bende kaçiim benim edam koltukta uyuyo.çocuk gibin.yatıriyim yerine..bende çok kötüfena reglim.belim tutuldu sandalyede..artık dinlenme zamanı deyi fücudumm ..hepiciğiniziiii kocemen kocemen öpereeemm

tilbee manyak hatunnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mırrrnavım tadlı pisim iiimisin bakem
yok anacum bu satte devreler karişii bendeekafamçokkarıştı
pisicim bakma üle korkuom
korkma yıfrımmmm bişii yapmıcemm öpcem sadeceee:jeyyar::jeyyar:
la gidecem deyimgidemiim bi türlüüü

Hoşgelmişen Filiz gurban...nasısan iyisenmi?...hihoyyytben şekilde görüldğü gibi anam....Tv kanallar da karıştı bu gece..hepsi üst üste..meleklr korusun hanımn çiftlği çakıştı..şimdi beyaz show,volkan,samanyolu dizi...oooo niye böyle yapıolarki..bazende hiç bişi olmuyo...
Profilime foto yükledim Yena görmk istyodu..silicem bakmk istrsniz bakabilüsünüza.s

kıslar hkket bu sefer kaçıyorum.çünküm hakket yorgunum.6ayda bir regl olunca insan böle manyak olluyoo.
hade hepinizi tekrar öperemmmmŞeniz

yav bende kaçiim benim edam koltukta uyuyo.çocuk gibin.yatıriyim yerine..bende çok kötüfena reglim.belim tutuldu sandalyede..artık dinlenme zamanı deyi fücudumm ..hepiciğiniziiii kocemen kocemen öpereeemm
Benimde yaklaşıyo Seyranım,ufak ufak başağrıları nüksetmeye başladı,hap aldım bi saat önce,sancı girip çıkıyo...amaaan buda ayrı bir dert be kardeşim..olsan dert olmasan da dert tabii..

kıss begom napıon canım,roşum yavrum sen nssın kuzum
istediin kaa öpebilüsün ,duu bende seni öpem,Şeniz
çook şükür iyiyim şikercim,sende iisin galba,tv pc saa kalmışyerimseniben

pisicim bakma üle korkuom
yook bee bişicik yapamaz korkmaa,
pambık kalbisi vaadır onunolumunekankayizsmile
de get yat ,dinlen çıbık iyileş,zira sen bize daa çook lazımsınkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
hemmencik bakem
olmazsan bıyıkları burcan oluncada pişikten ölcez
aynen öle ama eltimin işi daa zor:gitme:

Son düzenleme:
Benimde yaklaşıyo Seyranım,ufak ufak başağrıları nüksetmeye başladı,hap aldım bi saat önce,sancı girip çıkıyo...amaaan buda ayrı bir dert be kardeşim..olsan dert olmasan da dert tabii..
saada çok geçmş olsun,maalesef dert begom,benide çok sarsıyo,daa yeni atlattım bnedeguclubacismile
kısslar benim ampüller nasii yaniii

ne ampülü kıs baccım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…