- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.221
tilbee manyak hatunnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Roşum sende hoşgeldin anam...sevincim kursağımda kaldı be elektrikden..
Ceceli de var volkanda..Allahdan geldi..oğlanda smakdavna bakıyodu üzülmüştü çocuğum...
Setran kıs Allah iyilğini versin...ne güldüm ha..saçlarını nası savurdu nası:roflol:hakkeden tilbe zate uçuk karu...normal değül....
yok anacum bu satte devreler karişii bendeekafamçokkarıştımırrrnavım tadlı pisim iiimisin bakem
korkma yıfrımmmm bişii yapmıcemm öpcem sadeceee:jeyyar::jeyyar:pisicim bakma üle korkuom
Benimde yaklaşıyo Seyranım,ufak ufak başağrıları nüksetmeye başladı,hap aldım bi saat önce,sancı girip çıkıyo...amaaan buda ayrı bir dert be kardeşim..olsan dert olmasan da dert tabii..yav bende kaçiim benim edam koltukta uyuyo.çocuk gibin.yatıriyim yerine..bende çok kötüfena reglim.belim tutuldu sandalyede..artık dinlenme zamanı deyi fücudumm ..hepiciğiniziiii kocemen kocemen öpereeemm
istediin kaa öpebilüsün ,duu bende seni öpem,Şenizkıss begom napıon canım,roşum yavrum sen nssın kuzum
yook bee bişicik yapamaz korkmaa,pisicim bakma üle korkuom
de get yat ,dinlen çıbık iyileş,zira sen bize daa çook lazımsınkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmileyav bende kaçiim benim edam koltukta uyuyo.çocuk gibin.yatıriyim yerine..bende çok kötüfena reglim.belim tutuldu sandalyede..artık dinlenme zamanı deyi fücudumm ..hepiciğiniziiii kocemen kocemen öpereeemm
hemmencik bakemHoşgelmişen Filiz gurban...nasısan iyisenmi?...hihoyyytben şekilde görüldğü gibi anam....Tv kanallar da karıştı bu gece..hepsi üst üste..meleklr korusun hanımn çiftlği çakıştı..şimdi beyaz show,volkan,samanyolu dizi...oooo niye böyle yapıolarki..bazende hiç bişi olmuyo...
Profilime foto yükledim Yena görmk istyodu..silicem bakmk istrsniz bakabilüsünüza.s
aynen öle ama eltimin işi daa zor:gitme:olmazsan bıyıkları burcan oluncada pişikten ölcez
Parlıyo valla Filiz....gözüm kamaştı kıs..kısslar benim ampüller nasii yaniii
saada çok geçmş olsun,maalesef dert begom,benide çok sarsıyo,daa yeni atlattım bnedeguclubacismileBenimde yaklaşıyo Seyranım,ufak ufak başağrıları nüksetmeye başladı,hap aldım bi saat önce,sancı girip çıkıyo...amaaan buda ayrı bir dert be kardeşim..olsan dert olmasan da dert tabii..
kısslar benim ampüller nasii yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?