Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Tamam inşaallah Filizim...kıs ben ışığını kastediyon sandım...resmi yeni farketdim..çok doğal görünüyosun çok hoş olmuş..
Roşuuuuuum seyrdiyonmu kıs ceceliyi...şimdiiiii uzaklardasın gönül hicranlaa dolduuuuu.....diye çığrıyo volkan abiin...

Thank you very much canım:roflol:
Senden bekliyoz şindik...
Uykunuz geldimi hatunlar...Dora seyrederken uyumuştur,uzanınca ben dakkada giderim...topikde misafir de varmış gördnzmü...3 kayıtlı bir msafir

he yaa begom misafirlerimiz bizi gözetliyodu,:1ninca:
siz beni gördünüz şikerciim,başka zaman şettirrizyerimseniben
kocişim köpeeni gezdirmekten geldi,
ben ufaktan kaçiim,ii geceler,çook öpiiim siziŞeniz

Hayırlı sabahlar...
ben gece erken terkettim topici 7 sayfa birden ilerlemiş rekora gitmiş :bbo:gece yatmadınız tabi gündüzde kalkmadınız yok sizin kaynananız anlaşılan aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bu sabah 10 aydır ilk defa tekim herkesleri bir yerlere gönderdim...:lepi:
Arada bir yalnız kalmalıyım yoksa kaydirigubbakcemile2İşlerin ucundan tutmaya başlayım ....öptüm hepinizi kocamana.s.

slm kızlar.
ne çok çene yapmışınız yaa oku oku bitmediiidelikafadulden

benim net ara ara gelip gidiyor.
hepinize harika bir hafta sonu diliyorum. bir arada ben resim koyacağım. benide özendirdinizzzsırnaşık şey

sizi afacan anneler döktürmüşsünüz bakıyorum..

filiz avatardaki hoş hatun sensin muhtemelen...çok genç ve zarifsin maaşallah..

iyi haftasonları diliyorum hepinize..)

ne kaaaa güsel olur valla yena kıssss hoş hatun görmemişin benceleyn aynaya bakıver hele:jeyyar:

valla gulüm doğru demişin bende çamşır suyu şetttimde onun içi mola verdim bakiiim dediydim.bu arada hakket bende kaynnnna yok yavrum sizlere ömür arada dolaşmaya gidiiim amme yatıya kal deycek diye durmuyom fazla:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…