Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

aprt. otoparkına hıyarın biri dadandı başka binaya gelio arabasını bizim evin önüne saklıo bende tam sıfır parkettim nah çıkar ıhahahhah bekliom herifi möt etcem hangi kümese geliosa orda eşinsin dimi yaa

kıslar öpiiim hepsinisi bir puştluk peşindeyim ıhaha
aaa ne ayıp niyekineesositososito

:roflol::roflol:anloorum haklısın zannımcaalkisalkisalkis

Hayırlı geceler...Nasılsınız ergenlerin sabırlı anneleri...
Bir iki sayfa okuyum oo sil baştan atlamışsınız bir ara gazozcu abiyi gördüm gibieyvahedigeldismile...Ne oldu niye resmi var ergenler topicinde....nedense seksenli yıllara daldım ah canımda buz gibi ankara gazoz çekti....

Bir tane misafir muhakkak oluyor :1ninca:filiz cnm yoksa bu senin ce ee yaptığın park canavar olmasınsengözlerimebaksanab

ahanda doğru deyon valla. herifin plakasını aldım zannımca yavuz hırsız misali bi amcaydı .bişi yapasa medyaya vercem.tabbii gelirmi bida bilmem ama uzun süre kimseye çatmak yokyasakkelime

Vardır bu uzaktan gözetleyenin bir hikmeti ya çıkar suyu yakındakaydirigubbakcemile3
Ehliyetinede el vursaydın ben şeyim hani müfettişim deyip olurdukötükedihüso

oy güzeller iii geceler olsun.çooooooookkkkk yorgunum yaff
benim işleim gene böle çoştu.eşimle çarşıda işim vardı.ordan izmite gittim babaml.kaydirigubbakcemilegeldimteyzeme misafir gelecek evi bilmiiler ben rehber oldum camiliye geçtim.kaydirigubbakcemileakannehireve geldim kızçemmin yardıma itiyacı varmış.ona şeetimm ama var ya aptal gibiyim.:bbo:yarın sabahda öğrencim gelcek.sempatiksalakcinni
yaff filizcim gece gece öldürdün benüü..piyasada delü çok.hep derim millet deliye hasret ben akıllıya ..sempatiksalakcinnibenide neeeeeerde bi manyak var ahanda gelür bulurakannehir
.boşver gözel bacum sen uyma onlarayerimseniben
maruflum nuri amcamı ergenleri tırstırmak için çağırdım desem inanmakaydirigubbakcemile3.valla şimdiki ergenler gazozunkralını içirir hepimizeekötükedihüso
anacım ben dökülüyoum.hade gidemde yatem bariimirmirmirmir

Merhabalar güzel insanlar...

Gününüz iyi geçer inşallah...

Bu Filiz karusu bir alem yaw Allah iyiliğini versin :roflol:
Hem güçlüyüm safinazımÇok üzgünüm çoookayağına yatıyo:roflol:
Hemde tırs dıeyvahedigeldismile :roflol::roflol:

Kıslar akşamınız hayırlı olsun...
Seyranım çok yorma kendini bitanem...Koşturmacaların sonu gelmez hayatım:umursamaz: Maruflum ne var ne yok...Emirgana uğradınmı lalelere...bizim grubumuz dün ordaydı..maalesef ben katılamadım bu sefer..boshayallersmile
Roşum canım bitanem ne ediyon nası gidiyo hayat..Yenaaaa cee deyip kaçıyon bu sıra anam ya..yüzünü gören cennetlik olcak:gitme:
Doraaaaaa sen nerelerdsin gaccak...sende yok oldun Volkan abinden berikaydirigubbakcemile3 Çiçeğim de kayıpbilmiyorumkismiletelini çaldırmıyom korkuyom:kedi:
Ben kaçar akadaşlarım...mutfak beni bekliyo..çok özledi..klava:

yani sen sormadan demişim hayatın nasıl gittini begoşum ya,
mayısta 1 yıl olcek kocişim işsiz,
genelde güçlüyüm ,fazla bunalım takılmam ama,umudumu kaybediyom arada,
öle günlerden birini yaşadım bugünde,cnm sıkık ,birazcıkta bıkık,
birinizde fazladan varsa şans verin bana,zira bizde hiç kalmadı:gitme:
ayrıcana benimde mutfakla randevum vaa,
erteleyip duriim

Hayırlı geceler....
Bego grubumuz derkenbilmiyorumkismileama laleri görmemi nekadar güzeller ben Beykoz hidivde görselin tadına varıyorum:asigim:Kızlarımla hava güzel olunca...ben anca pratisyen sosyalim ay buda benim ince ve derin yaram bir günde iki dertli çok olur ben sonra bir ara anlatırımyerimseniben
Roşum senin eşinin çalıştığı yermi kapanmıştı cnm...
Nasıl sıkılıp daraldığının anlıyorum ...İnş. en kısa sürede nasip kapıları açılsın ...Aileniz feraha ersin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…