- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.381
aaa ne ayıp niyekineesositosositokıslar öpiiim hepsinisi bir puştluk peşindeyim ıhaha
aprt. otoparkına hıyarın biri dadandı başka binaya gelio arabasını bizim evin önüne saklıo bende tam sıfır parkettim nah çıkar ıhahahhah bekliom herifi möt etcem hangi kümese geliosa orda eşinsin dimi yaa
Bir tane misafir muhakkak oluyor :1ninca:filiz cnm yoksa bu senin ce ee yaptığın park canavar olmasınsengözlerimebaksanab
Anlat bakem derdini Bego ablana ni oldu kim üzdü seni:teselli:ii akşamlar kıslarolumunekankayizsmile
azcık tadım kaçık gibi bu aaşam,sizler nörüyonus bakemyerimseniben
Kıslar akşamınız hayırlı olsun...
Seyranım çok yorma kendini bitanem...Koşturmacaların sonu gelmez hayatım:umursamaz: Maruflum ne var ne yok...Emirgana uğradınmı lalelere...bizim grubumuz dün ordaydı..maalesef ben katılamadım bu sefer..boshayallersmile
Roşum canım bitanem ne ediyon nası gidiyo hayat..Yenaaaa cee deyip kaçıyon bu sıra anam ya..yüzünü gören cennetlik olcak:gitme:
Doraaaaaa sen nerelerdsin gaccak...sende yok oldun Volkan abinden berikaydirigubbakcemile3 Çiçeğim de kayıpbilmiyorumkismiletelini çaldırmıyom korkuyom:kedi:
Ben kaçar akadaşlarım...mutfak beni bekliyo..çok özledi..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?