Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Canım benim,ne kadar zor olduğunu bilirim..KAdının neysede erkeğin işsiz olması çok zor..

Kızım daha 2 yaşındayken,aynı anda işten çıkarılmıştık..Uzuuun bir süre iş bulamamıştı,herkes bir şekilde yaşıyor olumsuzluk..

Allah sağlıkla sınamasın bizi..İnşallah yakın bir zamanda gönlünüze göre biri işiniz olur..

bego'cum bu sıralar yazamııyorum nedense,sanırım havmada değilim,diğer tarafada fazla takılmıyorum..

maruflu,''pratisyen sosyal'' tuttum bu sözü..:)))

Hepinize selam ediyorum ve mucuksluyorum..:)

Hayırlı günler....
Nasılsınız gönüller nasıl helede ergenler...
Yena cnm bende daha ne özlü sözler var kaydirigubbakcemile3istediğinizde yazarım konu olsun yeterki....
Ergenim iki gündür sessizleşti ,fırtına öncesi hallerine benziyor ...bakalım neye gebe bu durgunluk:1shok:...

amiin maruflum,allah razı olsun:Saruboceq:
benim ruh halim hava durumunlada değişii biliyonuz mu
bahar geldi deye sıkıntılara rağmen pek bi coşmuştum,
kışın kasveti geri döndü ya içimede çöktü zaar,:a015:
hep derim sağlık olsun yeter ,gerisi düzelir elbet bir gün beaboshayallersmile
amin yenacıım ,allah razı olsun,
dediğin gibi rabbim cümlemizi sağlıkla sınamasın:Saruboceq:

bencede cnm,zırhını eline alıp bekle,
her bişee hazır ol,zira bizdede sessizliklerin arkası ii gelmiyoolumunekankayizsmile

Roşum,dün gece cvp yzamadım, benimkisi çok açım diye kapıdan girince apar topar kapatdım pc yi.....İşsizlik başlı başına bir sorun oof of..Bizim kendi işimiz oldğu halde (aile etrafı,kaynatam vs..)bi kaç senedr gel git ler yaşadık..kapatma evresi felan..
Her iki taraf içinde zor döngü..Rabbim ferah kapılar hayırlı kapılar açsın inşaAllah canım üzme kendini..Görümcem iç mimar 28 yşnda nereye başvursa eli boş dönüyor:umursamaz:hava değşimlrİNİ sorma hiç..benide hasta ediyor..
Benimde canım ergenime sıkkın daha sonra uğrarsam yazarım..kafamı toplayamıyorum şimdi..Maruflu ben yazın hep beykozdayım(alibahadır köyü bilirmsin?)
Hidivr kasrına gelmşdim grup olarak,türbe ziyaretlri felan yapıp yemek için oraya girmştik...çok güzel çook..
Ergenin inşaallah utandırır seni annesi..hiç bişey çıkmaz..
Bugün matematik yazılsı oldulr,bakalım iyi geçti dedi de görücez..bu rahatlık öldürüyo beni..bide yazmdığım konuya taktım kafamı başım ağrıyo ağır ağır...
görşrz sonra..:a015:

slm kızlar netimin arızalarından giremiyorum
geçmişi okuyamadım ama net gitmezse okuyacağımmmmkötükedihüsokötükedihüso

beğocuğum çok sağol canımmm. volkandan beri benim nette bir problem var. ara ara geliyor.
ama ben yazamadan gidiyor her nedenseeee:1hug:

cümleden hayırlı cumalar.
cumanız mübarek olsun tüm dualarınız kabül olsun. allaha çevrilmiş elleriniz boş çevrilmesin inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb be3n anca girebildim fırsat bulamıyorum geçmişte yazdıklarınızı okuyamadım
torunum çok yaramaz çok uğraşıyoruz bir saniye bile durmuyor hiç yorulmuyor bizi çok özlemiş ben olmazsam uyumuyor inş hepiniz iyisinizdir kızımın interneti çok yavaş yüklemesi o kadar yavaşki anlatamam bu arada kızımın kayınvalidesi çok kötü iyiki gelmişiz ben fırsat buldukça girerim hepinizi öpüyorum

amin begocuum inş.geç olsun güç olmasın diyoruz bizdeboshayallersmile
bikaç gündür farancitim azdı keyfim yok benimde,
hayırlısıyla yaz gelsede kurtulsak hastalıklardan artık,
aynen o rahat ergenden bizdede mevcut,her sınavı ii geçiyo soruncada,
bekleyip göriciiz bakalımboshayallersmile

ay ablacım tatlı yorgunluğa yakalanmışsın,kolay gelsin sana,en haraketli zamanıdır şimdi dünürüne geçmş olsun tekrardan,acil şifalar dilerim:Saruboceq:

tünaydın hepinize kıslar,güneşli bi hafta sonuna uyandık ama hiiç keefim yok,
farancitim bütün ficudumu etkiliyo ,neese hepimizin hafta sonu güzel olsun deyim bareolumunekankayizsmile

ayy ne tatlıdır onun yaramazlıkları şimdi. çok geçmiş olsun sunay abala. inşallah tezzamanda kalkar kayınvalidesi....:Saruboceq:

bürün sınava girecek ergenlere bende başarılar diliyorummmm:Saruboceq:
inşallah herkez hak ettiğini alır hakkettiği yerlere yerleşir....
hepinizede çok güzel unutamaıyacağınız bir pazar tatili diliyorum.
benim ergenim bugünde yok. ablalarda kalacak. orda daha iyi çalışıyorum diyor. bizde artık kararına saygı duyuyoruzzz

iyi geceler ergen anneleriiii
ben 2gündür seyyah pozisyonundayım.dün sabah ankaraya yola çıktık.dönüşte izmit yapıp 10 gibin adapazarı semalarına vardım.
bugünde günüm sebebiyle tekrardan izmitteydimm.öğlen 12de evden çıktım,aşkam 8di eve geldiğim.kaydirigubbakcemile3eltim kıs efsane(gezenti ben:roflol:) geri dönüyor sanırım:roflol::roflol:
sunay ablam dikkat edin kendinize.torununuda çook çook öpüyorumm.
haket ya yarın sınava girecek olan ergenlerin hepsine başarılar.allah emeklerini zayi etmesin inşallahh:Saruboceq:

tünaydın millet,ii pazarlar ossun hepicinize,
gençlerin sınavı ii geçmiştir inş.haklarında hayırlı olur inş.
eltim tekrar ediim,efsaneye söle dikkat olsun,zira eskisi gibi genç ve dipçik gibi deel,ben çok ii biliimaklinialirimsmile

Hayırlı pazarlar....
Tüm sınavzedeler başarıyla geçmiştir inş...
roşum ,kısmetsizim neyki kızlar bu efsane, mefsane felan ben Fransız kaldım bilmiyorumkismile
Yarın sabahtan akşama kadar yokum....her pazar hafata başının yemeğini şimdiden hazır ediyorum zira eve geldiğimde parmağımı oynatcak halim kalmıyor...Börek,çörek,salata, malata..nasılda çoğaltıyorum yaptıklarımıkaydirigubbakcemile3
görüşümek üzere öptüm kızlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…