- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.401
yani sen sormadan demişim hayatın nasıl gittini begoşum ya,
mayısta 1 yıl olcek kocişim işsiz,
genelde güçlüyüm ,fazla bunalım takılmam ama,umudumu kaybediyom arada,
öle günlerden birini yaşadım bugünde,cnm sıkık ,birazcıkta bıkık,
birinizde fazladan varsa şans verin bana,zira bizde hiç kalmadı:gitme:
ayrıcana benimde mutfakla randevum vaa,
erteleyip duriim
amiin maruflum,allah razı olsun:Saruboceq:Hayırlı geceler....
Roşum senin eşinin çalıştığı yermi kapanmıştı cnm...
Nasıl sıkılıp daraldığının anlıyorum ...ınş. en kısa sürede nasip kapıları açılsın ...Aileniz feraha ersin:Saruboceq:
amin yenacıım ,allah razı olsun,
Canım benim,ne kadar zor olduğunu bilirim..KAdının neysede erkeğin işsiz olması çok zor..
Kızım daha 2 yaşındayken,aynı anda işten çıkarılmıştık..Uzuuun bir süre iş bulamamıştı,herkes bir şekilde yaşıyor olumsuzluk..
Allah sağlıkla sınamasın bizi..ınşallah yakın bir zamanda gönlünüze göre biri işiniz olur..
Hayırlı günler....
Nasılsınız gönüller nasıl helede ergenler...
Yena cnm bende daha ne özlü sözler var kaydirigubbakcemile3istediğinizde yazarım konu olsun yeterki....
Ergenim iki gündür sessizleşti ,fırtına öncesi hallerine benziyor ...bakalım neye gebe bu durgunluk:1shok:...
yani sen sormadan demişim hayatın nasıl gittini begoşum ya,
mayısta 1 yıl olcek kocişim işsiz,
genelde güçlüyüm ,fazla bunalım takılmam ama,umudumu kaybediyom arada,
öle günlerden birini yaşadım bugünde,cnm sıkık ,birazcıkta bıkık,
birinizde fazladan varsa şans verin bana,zira bizde hiç kalmadı:gitme:
ayrıcana benimde mutfakla randevum vaa,
erteleyip duriim
Kıslar akşamınız hayırlı olsun...
Seyranım çok yorma kendini bitanem...Koşturmacaların sonu gelmez hayatım:umursamaz: Maruflum ne var ne yok...Emirgana uğradınmı lalelere...bizim grubumuz dün ordaydı..maalesef ben katılamadım bu sefer..boshayallersmile
Roşum canım bitanem ne ediyon nası gidiyo hayat..Yenaaaa cee deyip kaçıyon bu sıra anam ya..yüzünü gören cennetlik olcak:gitme:
Doraaaaaa sen nerelerdsin gaccak...sende yok oldun Volkan abinden berikaydirigubbakcemile3 Çiçeğim de kayıpbilmiyorumkismiletelini çaldırmıyom korkuyom:kedi:
Ben kaçar akadaşlarım...mutfak beni bekliyo..çok özledi..klava:
amin begocuum inş.geç olsun güç olmasın diyoruz bizdeboshayallersmileRoşum,dün gece cvp yzamadım, benimkisi çok açım diye kapıdan girince apar topar kapatdım pc yi.....İşsizlik başlı başına bir sorun oof of..Bizim kendi işimiz oldğu halde (aile etrafı,kaynatam vs..)bi kaç senedr gel git ler yaşadık..kapatma evresi felan..
Her iki taraf içinde zor döngü..Rabbim ferah kapılar hayırlı kapılar açsın inşaAllah canım üzme kendini..Görümcem iç mimar 28 yşnda nereye başvursa eli boş dönüyor:umursamaz:hava değşimlrİNİ sorma hiç..benide hasta ediyor..
Benimde canım ergenime sıkkın daha sonra uğrarsam yazarım..kafamı toplayamıyorum şimdi..Maruflu ben yazın hep beykozdayım(alibahadır köyü bilirmsin?)
Hidivr kasrına gelmşdim grup olarak,türbe ziyaretlri felan yapıp yemek için oraya girmştik...çok güzel çook..
Ergenin inşaallah utandırır seni annesi..hiç bişey çıkmaz..
Bugün matematik yazılsı oldulr,bakalım iyi geçti dedi de görücez..bu rahatlık öldürüyo beni..bide yazmdığım konuya taktım kafamı başım ağrıyo ağır ağır...
görşrz sonra..:a015:
mrb be3n anca girebildim fırsat bulamıyorum geçmişte yazdıklarınızı okuyamadım
torunum çok yaramaz çok uğraşıyoruz bir saniye bile durmuyor hiç yorulmuyor bizi çok özlemiş ben olmazsam uyumuyor inş hepiniz iyisinizdir kızımın interneti çok yavaş yüklemesi o kadar yavaşki anlatamam bu arada kızımın kayınvalidesi çok kötü iyiki gelmişiz ben fırsat buldukça girerim hepinizi öpüyorum
mrb be3n anca girebildim fırsat bulamıyorum geçmişte yazdıklarınızı okuyamadım
torunum çok yaramaz çok uğraşıyoruz bir saniye bile durmuyor hiç yorulmuyor bizi çok özlemiş ben olmazsam uyumuyor inş hepiniz iyisinizdir kızımın interneti çok yavaş yüklemesi o kadar yavaşki anlatamam bu arada kızımın kayınvalidesi çok kötü iyiki gelmişiz ben fırsat buldukça girerim hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?