Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

maruflucum şööleki eltimcim vakti zamanında bu halinden çook çok gezentidi,kaydirigubbakcemile
şimdilerde az durulmuş gibidi de,bugünlerde fazla gezince kendine efsane geri döndü demiş,
bende dedim ki eskiden daa gençtin,yavaştan motor bozulmaa başladı,fazla zorlamaaklinialirimsmile

roşummm gulüüüm hastayım hasta jinekologla uğraşiiim birini çıkardık ötekini taktık.bir aydır kan kaybetmekten kendimi kaybetçem,inş.bu iyi gelcek.yooosam herifimin kablolarını kestircem olcek bitçek.bide ergenusların projeleri yazılıları başladı.tam olduk anlacaaan.çok halsizim çooook.kafam kalkmıyo hafta sonu ygs dolayısyla yatılı misafirde vardı.iimmdat size mülteci olabüülüüümüm.....

kaç gel kıs filisciim,dikkat et kendine cnmcıım,çok geçmş olsun,:Saruboceq:
benim kısgardaşımda öle oldu,
hakket çok halsiz bırakıyo ondan biliim,boshayallersmile

Geçmiş olsun canım...Dikkat et kendine..

Selam hanımlar,roşum dışında uğrayan olmamış, nedenki..?

Umarım hepiniz iyisinizdir..:)

Hayırlı sabahlar ....
Roşum efsane olayına getirdiğina çıklayıcı bilgi için teşekkürlervereliniortak
Efsane kısmetsizim nerelerdesin iyisindir inş...
Filiz geçmiş olsun cnm kısa sürede iyileşirsin...
Akşam bir ara kaparsam pc yi gelirimyerimsenibenşimdilik öptüma.s.

günaydın güzellerrr
2gündür halim bi tuhaf.ne hastayım ne diğilim..canım bişii istemiiboshayallersmile
hakket doğru söylüyosun eltimcimm.efsane geri döndü emme sonu komikk oldukaydirigubbakcemile3.2-3gün full gezdim şimcide kafam sersem gibiiboshayallersmilekaydirigubbakcemile3
maruflum eltim güzel açıklamış .ben aslında çok hareketli bi insanım(kilolarıma inat)geçen senelerde gerçekten atomkarınca misali hem gezerdim,hem kendi işlerimi,hem teyzelerime yardıma giderdim.hem kızın okul işleri hemde bisürü öğrencim felan vardı.ama bu son senelerde çabuk yoruluorum daha önce yaptığım işlerin yarısnıa zor yetişiyorum.ondan sebep kendime latife yaptım efsane diye.aamma efsane çabuk söndü bu kezzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy oy filizim geçmiş olsun canımm. ne menem bişidir bu yavvv.olsan bi türlü benim gibi olmasan bi türlüü.
hade gel bakkem seni bağrumuza basalımmolumunekankayizsmile

heh işte ben didim,çok gezme eltim ,yorulursun didim,ama beni dinlemedinboshayallersmile
ii akşamlar olsunda kime olsun,lmaz:nee uğramaz oldunuz buralara,
hadi bi kısmınız arada cee deyip kaçii,
piki bu begoyla,dora bi ses edin yaf,
yaşam belirtsi görelim dimee:dilcikar:

filiz.çok geçmiş olsun...:teselli:
kan yapıcı şeyler ye.. mesela tomatessss:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…