- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.461
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın çiçeğimiki oğlanda bizde var..
bakalım bizler kimlerin kapısını çalacagız...
sende hoşgeldin cnmcıımopuyorumnanaktan
ay bu akşam sıkıntılı başladı benim yaa,
oğluşum bi yere gitçekti,bisikleti aradık yepisyeni bisiklet yok ortada,
en son dün bahçededi,çalınmış,
nese eşim dolaşmaa çıktı dışarı,bizim semtte bi çocuu binerken görmş,
neese buldum aldım bindim demş,eşimde benim deyip alıp getirdi eveguclubacismile
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın çiçeğim
ay bu akşam mevzular birbirne girdi...:roflol:dünürler,edam olmayanlar ve biiklet hırkıslarıısempatiksalakcinni
hepimiz için hayırlısı olsun çiçeem,o günlerde gelcek hayırlısylaopuyorumnanaktaniki oğlanda bizde var..
bakalım bizler kimlerin kapısını çalacagız...
aynen ölee eltiim,çooktaa fifiii..........biz onları yüreemizle yendiikkkaydirigubbakcemile5ammann eltim boş koyy...bizim kadar büyük olamadı onlar..alsanaalsanasmilekendileri kaybeder.çok ta tııınnnnnnnnnnnnnnn
çiçeğemmmm hoş gelmişin gülümmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
bencede bırakk ne ederlerse etsinler,konuşmuom,karışmıoom boşverin anlatın bakalım güzelleşelim
hade bakalım hayırlı yaşlar olsun.yeni yaşı güzellikler getirsin onainşllah..oda benim gibin koç heeAminn canım Aminn.. şimdiden bacayı sardık..
kızlar bugün büyük oğlumun doğum günü teyzeleri
hepimiz için hayırlısı olsun çiçeem,o günlerde gelcek hayırlısylaopuyorumnanaktan
hade bakalım hayırlı yaşlar olsun.yeni yaşı güzellikler getirsin onainşllah..oda benim gibin koç hee
burdayız galbaabayanssulusmilekızlar biraz daha burdamısınız.. benim 15 dk bir işim varda..
ooo doğum gününüz kutlu olsun efeniim,Aminn canım Aminn.. şimdiden bacayı sardık..
kızlar bugün büyük oğlumun doğum günü teyzeleri
ay bu akşam mevzular birbirne girdi...:roflol:dünürler,edam olmayanlar ve biiklet hırkıslarıısempatiksalakcinni
begocuma çağrı bıraktım ama mejgul galiba gacu:))
burdayız galbaabayanssulusmile
ooo doğum gününüz kutlu olsun efeniim,
nice sağlık ve başarı dolu doğum günlerini hep birlikte yaşayın inş.:Saruboceq:
hayatımızdan kesitlerr :roflol:
eh işte şöle bölee.gerçi bu aralar dahada duygusalım sanrımboshayallersmilesağol teyzesi.. sende duygusalmısın ..oğlum çok sulu göz...senağlama
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, zuzum24, filizsemizler, Dağ Çiçeğim, roşum+
zuzumm bakma öle aşağıdan gel sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?