- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.481
hıım ergenlerin topici deye korkmuştur aklinialirimsmilekısssss bak zuzummm zumladı kendini başka topiciğe:sm_cool:aklını aldındelikafadulden
hıım iiii olumunekankayizsmileroşu buudayım yavvum
görünmen yetti eltim yafaklinialirimsmileaaaa niyekine ama bebişiiimmmmmakannehir ben ne didimki onaaaaklinialirimsmile
ıhahaha sen bişey demedin zaten bizi beğenmedi zannumca
kıslar ben kaçsem küsemisinis baaaaa?
olur mu öle şee şikerimopuyorumnanaktankıslar ben kaçsem küsemisinis baaaaa?
nereye bebek :1shok:daha karpuz kesicektik..cokacimcoook
halsisim bebeeeem onun için öptum kocaman kocaman sizleri
filizciğimle beraber hepiciğinizide öperim yafrularrrr
bende ufak ufak kaçarr
begocuma çağrı bıraktım ama mejgul galiba gacu:))
maruflu çok teşekkür ederim.a.s.Hayırlı akşamlar...
aman kızlar gene topic sayfalarca uçmuşsempatiksalakcinni 1 gün bilem değil girmediğim.... hepsinide okudum ama tavuğuda yakmadım inşkaydirigubbakcemile3....
Dağçiçeğim oğluşunun yeni yaşı hayırlı olsun eşimde koç opuyorumnanaktan..
Roşum bisikleti kaybettiğiniz gibi bulmanız çok güzel....Bu istanbulda çok zor hele eskiden oturduğum yerde ooo...
Filizim ,halsizim demişsin bu gün nasılsın ?domatesde olur pekmezde artı çinko ağırlıklı vitamin...
Kısmetsizim dün spordan geldim şu saat oldu ancak kendimdeyim yaptığım hafifletilmiş fitnesskaydirigubbakcemile3tartıya çıkarttlar2 kg vermişim yağ kütlesinden buda bir şeydir:lepi:
bu kadar uzun yazdım okuma sırası sizdeaklinialirimsmile BEGO,YENA,DORA herbirinizi öptüm a.s.
cancağzlarım daaa iiiim.laf aramızda ergenciklerimle 2 dane ekmek yidiiik.eyvah kine eyvah dikkat etmek lazım yooosam tüm K lar bize karşıkaydirigubbakcemile3 tedbir bizden takdir allahtanmış.kıslar valla kuştu :kedi: derkene dişte gitti.nolcem yafu ben büüle açayımj bi oynak havada kendime geliiim.valla dişede kuşada baktıııdım. yamuk yerim kalmadıboshayallersmile ben diom bisim herife ''beni sen bozdun kullanım klavuzunu okumadan kullandın,üretici deil kullanıcı hatasıyım!! diiimi ama zemuszemus kocemen öptüm sisi .kendinizi sevin anacım Baaaaaaaaaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?