Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

kısssss bak zuzummm zumladı kendini başka topiciğe:sm_cool:aklını aldındelikafadulden
hıım ergenlerin topici deye korkmuştur aklinialirimsmile
roşu buudayım yavvum
hıım iiii olumunekankayizsmile
aaaa niyekine ama bebişiiimmmmmakannehir ben ne didimki onaaaaklinialirimsmile
görünmen yetti eltim yafaklinialirimsmile
ıhahaha sen bişey demedin zaten bizi beğenmedi zannumca

hadeee bee,kim beenmiimişzemuszemus

begocuma çağrı bıraktım ama mejgul galiba gacu:))

Aşkım aldım çağrını almayada gerçekden meşguldüm o saatde,tlfnu alıp cvp bile veremedim üzüldüm..Bende şimdi çağrı yaptm sana ama...uygun vakit değil sanırım..

Nasılsnız hepiniz?Akşam güzel kaynatmışınız heralde..fazla eskilere gidip okuyamadım..zamanım da yok çok kalamıycam...
Oğlunun doğumgünü yeni yaşı hayırlı olsun çiçeğim..Koç burcu insanı zeki,çalışkan,atik yapıda olurlar..severim ben bu burçda olanları...
Dora cım senin ışığın var burdamısın tatlım..öpyrm seni...
Hepinizi öpyrm aslında...kaçıyorum...Allah a emanet olun..
Gününz dünden güzel huzurlu geçsin inşaAllah....:1hug:

Hayırlı akşamlar...
aman kızlar gene topic sayfalarca uçmuşsempatiksalakcinni 1 gün bilem değil girmediğim.... hepsinide okudum ama tavuğuda yakmadım inşkaydirigubbakcemile3....
Dağçiçeğim oğluşunun yeni yaşı hayırlı olsun eşimde koç opuyorumnanaktan..
Roşum bisikleti kaybettiğiniz gibi bulmanız çok güzel....Bu istanbulda çok zor hele eskiden oturduğum yerde ooo...
Filizim ,halsizim demişsin bu gün nasılsın ?domatesde olur pekmezde artı çinko ağırlıklı vitamin...
Kısmetsizim dün spordan geldim şu saat oldu ancak kendimdeyim yaptığım hafifletilmiş fitnesskaydirigubbakcemile3tartıya çıkarttlar2 kg vermişim yağ kütlesinden buda bir şeydir:lepi:
bu kadar uzun yazdım okuma sırası sizdeaklinialirimsmile BEGO,YENA,DORA herbirinizi öptüm a.s.

cancağzlarım daaa iiiim.laf aramızda ergenciklerimle 2 dane ekmek yidiiik.eyvah kine eyvah dikkat etmek lazım yooosam tüm K lar bize karşıkaydirigubbakcemile3 tedbir bizden takdir allahtanmış.kıslar valla kuştu :kedi: derkene dişte gitti.nolcem yafu ben büüle açayımj bi oynak havada kendime geliiim.valla dişede kuşada baktıııdım. yamuk yerim kalmadıboshayallersmile ben diom bisim herife ''beni sen bozdun kullanım klavuzunu okumadan kullandın,üretici deil kullanıcı hatasıyım!! diiimi ama zemuszemus kocemen öptüm sisi .kendinizi sevin anacım Baaaaaaaaaay

maruflu çok teşekkür ederim.a.s.
kilo vermene sevindim,anlaşılan azimli bir hatunsun,hihoyyyt

filiz.sende benim gibi nerdeyse bir oturuşta 1 ekmek yiyenlerdensin..:roflol: bende guatr var.ne yesem yakıyorum..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…