Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Günaydın kızlar,
sabah şerifleriniz hayırlı olsun,
yuvanızdan huzur ,bereket ,hiç eksilmesin,
ergenlerinizle güzelmi güzel günler geçirin,
benim ergenim az önce okula gitti,
nedense bu aralar çok geç kalkmaya başladı
dünde geç kaldı babası bıraktı okula,
gün içinde yoruluyor belliki,
hepiciklerinizi öpüyorum..Şeniz

çiçeeem saada günaydın olsun üzülme datlım havalardan olabilüüüü.benimki meb.dbs gitti okullar tatil burda ergen adayı erkeeem evde ergencim kızım okulda bende uğradım bakıp kaçiiim.bu arada akşamleyin kaynım sevgilisini getirçek tanışmaya sona biz gitcez görmeye.uyh terladım gidem hazırlık yapem öptüm sizi ve ergenlerinizi fıstıklar

Hayırlı günler ....
Nasılsınız anneler...Bu gün hava çok güzel ama evde işim çok ...her yer gözüme kirli gözüküyor sıraile halletcem...
Filiz demek elti adayı ile tanışceksin tatlı başlar inş.
Bir ara yoklarım gene nasıl olsa pc bendeşakkıdı

Selam millet..

Hepiniz iyisiniz umarım...

Dağçiçeğim,oğluna mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum...
a.s.

çok teşekkür ederiz.. teyzesi,,,
canım tel çağrını aldım,eşime kahvaltı hazırlıyordum...a.s.

Selam millet..

Hepiniz iyisiniz umarım...

Dağçiçeğim,oğluna mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum...
a.s.

yenacım çok teşekkür ediyorum...a.s.

günaydın dostlar,cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun,:Saruboceq:
acelem var,geçmişi okuyamadım,sona bakıp,laf yetiştirrim sizeaklinialirimsmile
işlerim çok,dünde evde yoktum,şimci biraz çalışıp,sona akraba günüme gitçem,bayanssulusmile
hadin gününüz dünden güzel ossun,hepiciinizi öperimopuyorumnanaktan

kızlar nabersinizz
ben bu aralar pek bi keyifsizim.canım hiç bişii istemiyii.bide üstüne midem yanıyo.
bu havalarda kendinize dikkat edin.biraz toparlanırsam gene uğrarım.öptüm hepiniziii

Hayırlı cumalar ...
Kısmetsizim geçmiş olsun.Daha kötü olma inş.
Dün biraz dinlendim ortalık sakin ergenimle babasıyla tam öğle yemeğine oturduk çorbaları bir kere hüplettik derkennnneyvahedigeldismiletel. çaldı küçük kızımın öğrt. aradı Nurdüşüm elini wc. kapısına sıkıştırmış acildeyiz diye .:bbo:gittik bir nefeste... elceğizi ezilmiş, morarmış kırık çıkık yok ...Anneciğim o haliyle bana moral veriyor ...Acımıyomuş güyaakannehir
Bu gün iyice şişi indi, rengide iyi çok şükür...Vakasız günler geçirelim inş.:Saruboceq:

maruflum çok geçmş olsun cnm,küçük kazalar büyük belaları defeder derler,
rabbim beterinden korusun evlatlarımızı:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun...
Allah beterinden korusun..

kızlar nabersinizz
ben bu aralar pek bi keyifsizim.canım hiç bişii istemiyii.bide üstüne midem yanıyo.
bu havalarda kendinize dikkat edin.biraz toparlanırsam gene uğrarım.öptüm hepiniziii

Aynen canım bizde öyleyis..

Oğlum tam iyileşti derken öksürük başladı,meğer alerjikmiş,bu mevsimde alerji ilacı kullanıcaz hep..Çünkü bir toparlanamadı yavrum...
Bugün daha iyi artık,sıfır iştah tabii o ayrı bir mevzuu..
Artık iyi olsun diyorumda bi şekilde iştahıda düzelir..

Bugünde ben nasıl kötüyüm,elimi kaldıracak halim yok..Boğazımda ateş var sanki,yutkunmaya korkuyorum...

Kendinize çok iyi bakın,iyi tatiller...

selam millet
ben bugün daha iyiceyim.sanırım bu tuhaflıklarımın suçlusu reglim.yeni düzene başladığım içün böölle tuhaf bişi oldum yani.
maruflum sizede çok geçmiş olsun.kızçenide çok öpüyorm.allah beterinden saklasın..
yenacım önce avatraına bayıldım.oğluşunada geçmiş olsun caım.inşllah kısa zamanda iştahıda yerine gelir.gerçi yanlış hatırlamıyosam bu alerji hapları iştah açıyo.
begoşum nerdesin kıs özlettin kendini.
filzicim naptınız gelin adayınızla .görişme nasılgeçti..
çiçeğem canım sende ne var neyok .bu aralar açıkladığım sebeplerden fazla uğryamadım.
doraaaa kaçak seni nerelerdesin yahuuuuuuuuu
hade kızlar ben kaçar şincilik.sonaa gene uğrarımmm

Hayırlı hafta sonları...
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim...
yena oğlunada geçmiş olsun...Umarım ilaçların faydası olur...
Bu halsizlik,bitmişlik bendede ziyadesiyle var....
Suçu kime atsam ,eşim hep evde en iyisi ona atayım gitsinnaniknanik
Kısmetsizim herkesler kaççak... geldiklerinde yazarlar nedenini artık öptüm sizleri

pisiciiim gelünle danıştık.şeker bişiiii az önce yemek yedik beraber şimçik giitiler dadlum. epsinizi kocaman öpiyrum benim herif süülenio yarın görüşürük kıslarr

kısmetsizkedim,şimdi nasılsın canım daha iyisindir umarım.bu havalara dikkat diyor uzmanlar,
maruflum,kuzucuğuna geçmiş olsun.. şimdi parmagı nasıl daha iyidir umarım.
yenacım,kuzucuguna çok geçmiş olsun,sende dikkat et hasta olmayalım,,
filizcim ,demekki yeni elticinle tanıştın ,hadi hayırlısı bakalım...umarım her şey güzel gider...

roşum,begacum,murgizin annesi ablacım,doracım.ve tümm arkedeşler.. öpüyorum sizi..
Şeniz

Günaydın güzel anneler...

Hepinize güzeeel ve sağlıklı bir hafta diliyorum..a.s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…