- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.501
çok teşekkür ederiz.. teyzesi,,,Aşkım aldım çağrını almayada gerçekden meşguldüm o saatde,tlfnu alıp cvp bile veremedim üzüldüm..Bende şimdi çağrı yaptm sana ama...uygun vakit değil sanırım..
Nasılsnız hepiniz?Akşam güzel kaynatmışınız heralde..fazla eskilere gidip okuyamadım..zamanım da yok çok kalamıycam...
Oğlunun doğumgünü yeni yaşı hayırlı olsun çiçeğim..Koç burcu insanı zeki,çalışkan,atik yapıda olurlar..severim ben bu burçda olanları...
Dora cım senin ışığın var burdamısın tatlım..öpyrm seni...
Hepinizi öpyrm aslında...kaçıyorum...Allah a emanet olun..
Gününz dünden güzel huzurlu geçsin inşaAllah....:1hug:
Selam millet..
Hepiniz iyisiniz umarım...
Dağçiçeğim,oğluna mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum...a.s.
Hayırlı cumalar ...
Kısmetsizim geçmiş olsun.Daha kötü olma inş.
Dün biraz dinlendim ortalık sakin ergenimle babasıyla tam öğle yemeğine oturduk çorbaları bir kere hüplettik derkennnneyvahedigeldismiletel. çaldı küçük kızımın öğrt. aradı Nurdüşüm elini wc. kapısına sıkıştırmış acildeyiz diye .:bbo:gittik bir nefeste... elceğizi ezilmiş, morarmış kırık çıkık yok ...Anneciğim o haliyle bana moral veriyor ...Acımıyomuş güyaakannehir
Bu gün iyice şişi indi, rengide iyi çok şükür...Vakasız günler geçirelim inş.:Saruboceq:
kızlar nabersinizz
ben bu aralar pek bi keyifsizim.canım hiç bişii istemiyii.bide üstüne midem yanıyo.
bu havalarda kendinize dikkat edin.biraz toparlanırsam gene uğrarım.öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?