Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı günler ...Nasılsınız inş. sizler iyisinizdir. Ben bitikim...
Havanın durmadan değişmesinden midir nedir...
Bir baş ağrısı tuttu dün kurstan izin aldım bu gün sporuda çekemem:umursamaz:...dinlenirsem geçer belki...Ne enerji nede sinerjim kaldı ...Kimde varsa ,pozitifinden göndersin:sinifsinif:Uzaktan öpüm sizede bulaşmasına.s.

selam ergen annelerii
gerçekten bu hava değişimleri insanın enerjisini alıp götürüyor.sersem gibi oluyor
maruflum uzaktan öpmene gerek yok çünkü bende öylerim.
kıslar bende hepinizi öpüyorum

slm kıslar :)
hafta sonundan beri yoğundum bugün anca evdeyim ve çok işim var,
aynen dediğiniz gibi bende de enerci,sinerci hepsi düşük,
bide üstüne koşuşturmaca içinde epey bi yorgunum,
derken bide şu kül yağmuru çıktı başımıza baya bi korkuyorum ben,
çevremizdeki kimyasal tehlike azmış gibi,kendinize ve kuzularınıza dikkat edin,
rabbim korusun hepimizi:Saruboceq:

Günaydın ergen Anneleri

yuvanızdan huzur,bedeninizden sağlık hiç eksilmesin..:Saruboceq:

birazdan bebiş gelir ve benim mesai başlar.. tümm çalışanlara kolaylıklar..a.s.

selam ergen annelerii
gerçekten bu hava değişimleri insanın enerjisini alıp götürüyor.sersem gibi oluyor
maruflum uzaktan öpmene gerek yok çünkü bende öylerim.
kıslar bende hepinizi öpüyorum

sımsıcak Antalya'dan sevgimi öpücüklerimi yolluyorum.. Rabbim şifa versin..
kapı çaldı ve bebek geldi,,şimdi yanımda..
hemen mutfağa koşuyor,,mammma diye,Maşallah çok oburikscokacimcoook:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Merhaba kıslar...çok özledim sizleri..iyimisiniz?..
Çok yazmadıysanız azcık gerilere gidip okuyup döneyim ,neler yapmış benim canlarım bakiim..yerimseniben

Merhaba kıslar...çok özledim sizleri..iyimisiniz?..
Çok yazmadıysanız azcık gerilere gidip okuyup döneyim ,neler yapmış benim canlarım bakiim..yerimseniben

begocum.hoş geldin gülüm..a.s.
çağrını aldım.bende oyun kulübündeydim.. rekor kırmakla meşguldüm ve kırdımda..:lepi:
bebek şimdi uyuyor.. her an uyanabilir.. hemen çıkarsam merak etme okiş..yerimseniben

slm kızlar. çoktandır buraları ihmal ettim. ergenimle ilgili sorunlarımız vardı. bayağ bir üzdü beni.... babasıda yoktu tek başıma sorunların üstesinden gelmiye çabaladım. yeri geldi ben ağladım. yeri geldi o ağladı derken bakalım şimdilik hallettik gibi görünüyor.
bunlar büyüdükçe ben kendimi dahada kocamış hissediyorum. hem manen hem vucudennnsenağlama

canım doracım..üzme tatlı canını inan bana bunların hepsi geçecek.. zaman zaman ergemin benide çok üzüyor .ama yeterki canları sağolsun deyip geçmek zorundayız..malum ortalık kötü,,Rabbim yardımcınız olsun.Annesi oda gün gelecek seni üzdüğüne üzülecek..:teselli:

şimdi ben bişi anlamadım. bu gerçek bebekmi sanal bebekmi oluyor çiçeğim. şu cahili bir aydınlatsan diyorum:hulya:bilmiyorumkismile

tatlım ben yaklaşık 7 aydır felan gerçek bebeğe bakıyorum.komşumun oğluşu.:ecrin_bebek:.
o benimle birlikte iken pek pc açmıyorum.vizdanen rahatsız oluyorum..
onunla birlikte vakit geçirmek çok güzel.şimdi bana Annee diye sesleniyor. ben nasıl kıyarın ona..
sadece bu günlük o uyurken kk'da oyun oynadım..a.s.

zaten can alan nokta burda oluyor çiçeğim. özür diliyor beni üzdüğününde farkına varıyor. o özür dileyip boynuma sarılınca bende başlıyorum ağlamaya......
o benden ben ondan duygusalız:gitme:
artık şu günlerde şöle bir çözüm bulduk. belki güleceksiniz ama mektupla
kızım bana mektup yaz dedim. bende sana cevap yazayım dedim. içini bana mektupla döküyor. bende ona karşılık yazıyorum. ve karar aldık. bu mektupları saklayıp güleceğimiz günlerde gelecek diyeeyerimseniben
çokta hoşuna gitti benim ergenin bu çözüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:kedi::roflol::roflol::roflol: ayy oyundu bebekti deyince sanal bebek sandım çiçeğim. allah sana kolaylık versin. ne güzel yeni bir bebek büyütmek. ama doğurmadan :roflol::roflol:

Hoşbuldum çiçeğim..ışığını görünce teline ondan çağrı yaptım...Estağfirullah canım çıksanda senin bebiş var tabii..Çok özledim sizleri..Ve dönüşüm muhteşem oldu bak..kımızı kımızı döndümturkbayragi ay içim açılsın biraz..karalardan sıkıldım bunaldım artık bea...
Çok ilerlememişsiniz ne o..2,3 syf tamamCADIARZU
Havaların verdiği değişiklik var sanırım herkesin üzerinde..geçer inşaallah..
Şu anda doktorlrda kanal d de yaşlanmayı durduran mucize önerileri anlatıyo..Dikkate almak gerek..bizler bu kafayla 50 sine çıkmıycaz sanırım:umursamaz: Görüşmeyeli ben neler yaptımCADIARZUCADIARZUBahar temzlğini bitirdim çok şükür,o ayrı hadi onu geçtimde...kızkardeşimin üzüntüsü bizi mahvetdi..Evini ayın birinde boşaltması gerekiyo,satılık ev arıyoruz ona..haftasonu geldi bnde kaldı..bir yaşnda bebişi var elinde..benim kızlar ona baktı,pazar günü hep aradık durduk..kendi imkanlrı ölçüsünde bulabilmesi çok zor..Eşinin ailesi sorumsuz ve oğullrını aşağlyan rencide eden yapıda insanlar..yaptıkları işde bir..para kaynatan çıkacak yani..yani mevzular çok uzun..yazılacak gibi değil..
Ailende birinin huzurszlğu hepimizi böyle huzursz ediyor işte..Annem her tlf açışımda ağlıyo..babam rastgelse''kızım kafam artık balon gibi oldu hergün aynı aynı...Bize bişey olsa bilgen ortada kalıcak vs..deyip duruyo..onlara teselli morel veriyorum ama çok üzülüyorum..Şeker hastsı kalp hastası insanlr..korkuyorum arada annem fenalaşıyo evde..:çok üzgünüm:
Gereksizdi yazmam belki kusura bakmayın..çok karmakarışık durumdayım..
Hepinizi kucaklar çooooook öperim benim canım arkadaşlarım

doracım çok güzel bir fikir mektup yazarak duygularınızı anlatmanız.. bizde bazen oğlumdan böyle bişi isteriz,bizden beklentilerin babasını ve beni nasıl gördüğü ve görmek istediği gibi daha sonrada bunun üzerine haftada bir tartışırız..
:kedi::roflol::roflol::roflol: ayy oyundu bebekti deyince sanal bebek sandım çiçeğim. allah sana kolaylık versin. ne güzel yeni bir bebek büyütmek. ama doğurmadan :roflol::roflol:

evet bende var 2 oğlan birde bu oldu ettimi sana 3.:roflol:

Hayırlı günler ....
Bende aççam bayrağı o kadar daraldım yani....:tomato:
Bego yaz cnm çekinme ben yazarsam sayfalar taşarkaydirigubbakcemile3
Ergenimden yna derdim yok şükür ...bu aralar yarışmalara katılıp derece almakla meşgul kuzum...Bulunduğumuz ilçede 2. geldi veleybol dada takım olarak iddalılar...Başarılı oldukça,daha azimli ve mutlu gördüm ergenimi buda sevindiriyor bizi...öptüm kızlar a.s.

begocum.yaşadığınız sıkıntılar.hemen hemen çoğumuzda zaman zaman oluyor.nedense sakin ve saygı içinde halledemiyoruz.aynen seninde dediğin gibi.illaki birileri çıkıp karıştırıyor.Anneciğine ve Babacığına sabır diliyorum.umarın her şey iyi olur.. sende kendini çok üzme emi sevdiklerine yani bize lazımsın
bende seni öpüyorumm..:1hug:

hayırlı günler canım...
ben herzaman şunu derim ,arada bir delirmiş numarası yapmak lazım..delikafadulden birazda bizi anlasınlar demi ama..
ergenimizi candan kutluyorum..
başarılarının devamı inş.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…