- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.901
Hayırlı sabahlar....
Dağçiçeğim canım uzunca yazabilmişsin buda demekki pcyi ele geçirebilmişsin:jeyyar:...
Tatile çıkanlar çoğunlukta anladığım afiyet olsun ne diyelim...
Bego canım Behlül kaçar derken olmamıştı ...hakikat sakalda fiyaskoydu piyes bebeleri gibikaydirigubbakcemile3
Ergenim biraz iyi astım spreyi kullanıyor geçici olarakboshayallersmiledilekleriniz için teşekkürler...Maruflu kaçaröpüyoruma.s.
abowww ben yokken neler olmuş neler...
öncelikle.kısmetsizkedim..kızımızın yaşdığı olaya üzüldüm.. bende okuldaki kızlardan tırsardım gurup olur beni köşeye sıkıştırırlardı..ayy ne korkardım.şimdi olsaa,saçlarını başlarını yolarım.....
yenacım ,yavrucuğunun doğum gününü kutlarım nice senelere inş.. sağlıkla...
bogoşummm. beni merak eden arkidişim... nasılsın...aile bireylerini yaşadığı küslük olmasa keşke ama oluyor.. bilmemki neyi paylaşamıyoruz...
maruflum.sunay ablacım,filizcik..doracım.(tatilde galiba)roşum nerdesin..öpüyorum hepinizi..
canlarım benim.. yavrularınızın karnelerini geçde olsa kutluyorum.. Rabbim zihin açıklığı versin...
Bilerek çoklu alıntı yapmadım sayfa ilerlesin diye...
Yaptığım fedakarlığı görüyosunuz diimi.:roflol:.
Hayırlı sabahlar....
Dağçiçeğim canım uzunca yazabilmişsin buda demekki pcyi ele geçirebilmişsin:jeyyar:...
Tatile çıkanlar çoğunlukta anladığım afiyet olsun ne diyelim...
Bego canım Behlül kaçar derken olmamıştı ...hakikat sakalda fiyaskoydu piyes bebeleri gibikaydirigubbakcemile3
Ergenim biraz iyi astım spreyi kullanıyor geçici olarakboshayallersmiledilekleriniz için teşekkürler...Maruflu kaçaröpüyoruma.s.
Canlarım benim.. her kk'yı açtığımda,neşeli güzel şeyler paylaşmak ümidi ile açıyoruz hepimiz eminimki,,
Ama okuduklarım beni fazlasıyla üzdü,
önce roşumun yorumunu okudum,yavrusuna üzlmesine hak verdim,Anne Babalar olarak az emek vermiyoruz,şu yoklukta,
daha sonrada Sunay ablamın yorumunu okuyunca,her şeyi unuttum.Rabbim sağlığımıza şükür dedim..
roşum bak güzelim aslında nelere üzülüyormuşuz,,:teselli:
Sunay ablacım,her iki hastanızada çok çok geçmişler olsun,inşaAllah biran önce çaresi bulunur,Rabbim şu mübarek 3 aylar hürmetine acil şifalar versin..
ufak yavrumuzun hastalığına benzer geçen yıl benim arkadaşımda yakalandı,tüm vücudu pul pul derileri döküldü,tamamen psikolojik dendi,tedavisini oldu,şimdi iyi şükür,,
kaynınızın oğlunun rahatsızlığı kulaktaki sıvı kaybı ,yada kulaktaki kristallerden olabilir oda değilse.tamamen psikolojik diyecekler ,çünkü bende'de aynı sıkıntı var 3 yıldır..
benimkisi baş dönmesi denge kaybı,miğde bulantısı,
en sonunda psikatriye gideceğim söylendi.2 yıldır tepresyon ilaçları kullanıyorum..çok şükür Rabbime iyiyim..ama artık ilaçlarımı bırakmak istiyorum..
rabbim tüm hastalarına ,dardaki kullarına şifalar versin sonrada bana..:Saruboceq:
Tatlım senin şikayetinin aynısını bir arkadaşım yaşıyordu,ona konulan teşhis yanlış hatırlamıyorsam ''vertigo'' dendi. Arkadaşımda sürekli ilaç kullanıcak...
Sanada geçmiş olsun,Allah hayırlı şifalar versin...
:1hug::1hug:Amin ablacım..canlarım günaydın ilginize çok tşk ederim dualarınız çok iyi geldi bana
çiçeğim sanada çok geçmiş olsun allah şifasını versin inş bizim de iyi sonuç çıkar biz psikolojik çıkarsa sevineceğiz hiç iyi değil inş sonuçlar iyi çıkar çok üzülüyoruz eşim perişan
yena canım benim tşk ederim hepiniz çok duyarlısınız çok öpüyorum hepinizi sizi üzmemek için yazmıyordum ama sizlerle paylaşmak iyi geldi
hasta olan herkese allah şifasını versin allah dert verip derman aratmasın öpüyorum hepinizi ergenlerinizi de tabiki allah evlatlarımızı bize bağışlasın çok çok öpüyorum
Hayırlı günler...
Dertlerimizi pazara koysak herkes koşar yine kendi derdini satın alırmış...
Sunayabla inş. çaresiz dert değildir bir an önce şifasına kavuşur küçük melek...
Yena benim ergenimin şükür astımı yok ama gribin etkisi ile ciğerlerinide üşütmüş öksürürken rahatlaması için verildi...
Dağçiçeğim sanada acil şifalar canım ...
Roşum üzme tatlı canını....Limonları limonata yapmaya devam canım:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?