Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Geçmiş olsun maruflucum..Sizin alerjik astımmı,yenimi teşhis kondu.??

çiçeğim çok sağolasın canım...sende kendini özletenlerrdensin bak...:)

Bilerek çoklu alıntı yapmadım sayfa ilerlesin diye...

Yaptığım fedakarlığı görüyosunuz diimi.:roflol:.

Canlarım benim.. her kk'yı açtığımda,neşeli güzel şeyler paylaşmak ümidi ile açıyoruz hepimiz eminimki,,

Ama okuduklarım beni fazlasıyla üzdü,
önce roşumun yorumunu okudum,yavrusuna üzlmesine hak verdim,Anne Babalar olarak az emek vermiyoruz,şu yoklukta,
daha sonrada Sunay ablamın yorumunu okuyunca,her şeyi unuttum.Rabbim sağlığımıza şükür dedim..
roşum bak güzelim aslında nelere üzülüyormuşuz,,:teselli:

Sunay ablacım,her iki hastanızada çok çok geçmişler olsun,inşaAllah biran önce çaresi bulunur,Rabbim şu mübarek 3 aylar hürmetine acil şifalar versin..
ufak yavrumuzun hastalığına benzer geçen yıl benim arkadaşımda yakalandı,tüm vücudu pul pul derileri döküldü,tamamen psikolojik dendi,tedavisini oldu,şimdi iyi şükür,,
kaynınızın oğlunun rahatsızlığı kulaktaki sıvı kaybı ,yada kulaktaki kristallerden olabilir oda değilse.tamamen psikolojik diyecekler ,çünkü bende'de aynı sıkıntı var 3 yıldır..
benimkisi baş dönmesi denge kaybı,miğde bulantısı,
en sonunda psikatriye gideceğim söylendi.2 yıldır tepresyon ilaçları kullanıyorum..çok şükür Rabbime iyiyim..ama artık ilaçlarımı bırakmak istiyorum..
rabbim tüm hastalarına ,dardaki kullarına şifalar versin sonrada bana..:Saruboceq:

canım gözümden kaçmış özür dilerim..
yavrumuza acil şifalar dilerim.
inşaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrum:teselli:

Tatlım senin şikayetinin aynısını bir arkadaşım yaşıyordu,ona konulan teşhis yanlış hatırlamıyorsam ''vertigo'' dendi. Arkadaşımda sürekli ilaç kullanıcak...

Sanada geçmiş olsun,Allah hayırlı şifalar versin...

Çok teşekkür ederim..
evet canım.. o bölümede gittim yani vertigo bölümüne.. oda geğilmiş..o bölümdeki hastaları gördüm..Allah yardımcıları olsun..
arkadaşım dr demesine göre çağımızın hastalığı olmuş bu baş dönmesi...

canlarım günaydın ilginize çok tşk ederim dualarınız çok iyi geldi bana
çiçeğim sanada çok geçmiş olsun allah şifasını versin inş bizim de iyi sonuç çıkar biz psikolojik çıkarsa sevineceğiz hiç iyi değil inş sonuçlar iyi çıkar çok üzülüyoruz eşim perişan
yena canım benim tşk ederim hepiniz çok duyarlısınız çok öpüyorum hepinizi sizi üzmemek için yazmıyordum ama sizlerle paylaşmak iyi geldi
hasta olan herkese allah şifasını versin allah dert verip derman aratmasın öpüyorum hepinizi ergenlerinizi de tabiki allah evlatlarımızı bize bağışlasın çok çok öpüyorum

Hayırlı günler...
Dertlerimizi pazara koysak herkes koşar yine kendi derdini satın alırmış...
Sunayabla inş. çaresiz dert değildir bir an önce şifasına kavuşur küçük melek...
Yena benim ergenimin şükür astımı yok ama gribin etkisi ile ciğerlerinide üşütmüş öksürürken rahatlaması için verildi...
Dağçiçeğim sanada acil şifalar canım ...
Roşum üzme tatlı canını....Limonları limonata yapmaya devam canım:1hug:a.s.

Son düzenleme:
:1hug::1hug:Amin ablacım..

maruflum ne kadar güzel bir söz.. Dertlerimizi pazara koysak herkes kendi derdine koşar.. çok haklısın..Rabbim dermansız dert vermesin...

Hayırlı sabahlar....
Dağçiçeğim nasılsın ergen annelerimizi bende merak ettim...
Ergenimi izci kampına yolculadık gerçi kamp bize bir kaç durak yakın... sbs sonucuna göre gireceği okulunda zorlu sınavları var... Çok gergindi belki kamp iyi gelir aslında bilemiyorum bu dönemlerde ne yapmalıyız...Ablasınada hiç benzemiyor...Dinlenmekten ,sakin, sessiz çalışmaktan hiç hazetmez hasta iken bile bu durum böyle yani beş parmağın ,beşi bir değil bu kızımlada farklı ergenlik yaşıyoruzbilmiyorumkismile

Gecenin 3'ünde hayırlı geceler dilerim canlarım...
Hayret şaşırdım doğrusu topiği bu kadar ilerlemiş görünce:1shok:
Sunay ablacım çok üzüntü duydum okurken,rabbim şifa versin bu mübarek aylarda..bebeğin babasıda ayrı üzüntü gerçkden..Bende vertigo diye geçirirken içimden,Yenacım yazmış sağolsun..Arkadaşım da var vertigo rahatszlığı,şu sıralar bayılma noktasına geldi hat safhada...inşaallah hayırlı sonuçlr alınsın,rabbim gençlğine acısın...:Saruboceq:
Roşum özledim seni canım hoşgeldin..hakkaten bak Sunay ablnın yazdklrını okuduysan...ee daha sana nediyim anacım..herşey düzelir bir şekilde ,yoluna girer..sağlık sıhhat yerinde olsun..çok şükür mevlaya diyelim canım..Allah hakkımızda herşeyin en hayırlısını bilir,yeterki tevekkül edelim diimi canım..hiç takma kafana çok öpyrm seni...Hepimiz kendi kabuğumzda kendi yükümüzü sırtlıyoruz...imtahan dünyasıboshayallersmileMaruflu'nun yazdğı söz ne güzelmiş..doğru herkes kendi derdini satın alıra.s
Maruflum bebeğimede acil şifalar inşaallah.. bir yağmur bir güneş arası ortada kaldık, nasıl hasta olunmasın ki canım..
Saat 10 dn sonra bahçede toplanıyoruz komşularla iki buçuk,üç serin serin oturyorz..hatda bu akşam fazla serin dondum şuanda anca ısınıyorum...
Kocaman öpyrm hepinizi.. Bego kaçar Allaha emanetsiniz:a015:

günaydınlar nasılsınız maruflu bego canım benim ikinize de çok tşk ederim bkalım hyırlısıyla ne olacak bizde merakla bekliyoruz inş herşey yoluna girer
bende bir yandan kızımla torunumun gelmesini bekliyorum pazartesi geliyorlar çok özlüyoruz torun çok tatlı oluyor allah sağlıklarını bozmasın inş sağslim gelsinler inş roşum,kısmetlim,yenam,çiçeğim,filizim ,begom,maruflu,ismini unuttuğum varsa affetsinler sizlerive ergenlerinizi çok öpüyorum

Hayırlı sabahlar...
seslendik Bego ile Sunay abla duymuş düşe kalka ilerliyor topiğimiz
Sunayabla gözünaydın ne zordur yollarını beklemek sevdiklerinin inş. kazasız belasız ulaşırlar size...
Bego sabahıda serin İstanbulun şemsiye alıp çıksa yağmurdan tık yok almasak ıslak ....a dönüyozsempatiksalakcinni

Hayırlı cumalar...
Ergen annelerimiz cumamız hayır ve bereket getirsin inş...
Dertlerimizi süpürüp alsın ferahlık versin...
Bu gün Yuşa(as) ve ailemin kabirlerini ziyaret edeceğim kısmetse....
Orada sizler içinde, aklımdaki herkes için dua edeceğim öptüma.s.

Günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar...

maruflucum duaların için allah razı olsun canım...

Ben gecelerin kadını Bergen nasılsınız hayırlı geceler canlarım...
Komşularımın ikisi bugün yazlıklrına gitdiler..bu gece o yüzden bahçe sefamız olmadı..pek ıssız heryerboshayallersmileben buralardayım henüz..
Sunay ablacım hayırlısı ile kavuşursun canım sevdiklrine,için kıpır kıpırdır şimdi tahmin edebiliyorum seni...
Maruflum Allah razı olsun senden arkadaşım,dualarımız müşterek canıma.s
Yuşa hz. ziyarete çok geldim ben,çok güzel yer olarakda...Rabbim kabul etsin inşaallah ziyaretini, dualarını...
Yena cım seninde, hepinizin cuması mübarek olsun..
Sunay ablacım,Maruflum,Yena cım kocamaan öpyrm sizleriopuyorumnanaktan
Diğerlerine hiçbişey demiycem..o kaçaklara:umursamaz:hadi bakalım hodri meydan:dilcikar:şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…