Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

kızlar günaydınnnnnnnn
dağ çiçeğim rabbim oğluşuna uzun sağlıklı mutlu günler göstersin.ne güzel ya size imreniyorum.bizimkilerde bukadar büyüyecekler mi aceba...daha doğrusu akılları büyüecek mi..kaydirigubbakcemile3

Günaydın ergen annelerimiz ..
Ne güzel haberler bunlar böyleçok mutlu oldum.kaydirigubbakcemile5
dağçiçeğim oğluşunuzun doğum gününü kutlarım nice uzun bereketli ömür diliyorum..Sınavlarını da alttan dersleri kalmadan vermelerini inş.
Murgizinannesi ablam çok sevindim bir ay sonrada çok güzel sonuç alırsınız inş.
Kısmetsizkedim bak bu gün ne zaman büyüyecek dediğin ergenin, daha dün bebişti demi; merak etme zaman çabuk akıyor en güzel günlerimiz bunlar, anı değerlendirip sıkca vakit geçirmeliyiz evlatlarımızla:1hug:
Güne çok güzel başladım, dilerim hergüne böyle başlarız hep birlikte öpüyorum hepinizi ve ergenlerinizi de.:icecream::1hug:a.s.:asigim:

tünaaydın güzel anneler a.s.sizleri merak ediyorum ama kocişim yine pc yi esir aldı bu hafta gündüz evde ,gece girip bakıyorum hiç kimselee kalmıyo burada...
kısmetsi eltim son günlerde çok sıkıldı onun sıkıntıları için yazdığınız yorumlardan bende nasibimi alıyorum,bende de aynı model olduğundan ,çok tşk ederim...
murgizin annesi ablacım çok sevindim hakkınızda herşey gönlünüzce olsun, hayırlısı olsun inş.bizlerde stersliyiz şu haziranı hayırlısıyla atlatalım dualarınızda bizlerede yer açın olur mu?
çiçeğim oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun,daha uzuun yıllar hep birlikte sağlık ve mutlulukla dolu doğum günleri geçirirsiniz inş.
maruflu ablacım cuma günüyle ilgili verdiğin bilgi için çok saolasın ,allah razı olsun...
çok konuştum dimii,neysem gününz ve haftanız güzel geçsin hepinizi öptüümŞeniz

Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
oğlumun doğum gününü kutladınız..
kısmetsizkedim..inan bana o kadar çabuk büyüyorlarki,,göz açıp kapayana kadar nerdeyse.
tabi bu arada eşim ve bende yaşlanıyoruz haliyle ,ama şimdi hiç oralara uğramıyoruz...
hepinizi çok öpüyorum..

Canlarım nasılsınız,pek uğrayamaz oldum ama ergenimle sorunlarım oluyor,olmaz mı?:mymeka:
ınşallah sizinkiler daha sıkıntısızdır,bu arada yarım günlük işe girdim:dance:
Fazla giremiyorum ne yazıki,ikizimi ve hepinizi kocaman öpüyorum:1hug:
Fırsat buldukça buralardayıma.s

günaydın arkadaşar bir kaç kez yazdım
ama daha sonra uğrayamdım
benimde bu ayın 22 sinde oğlum 13 yaşina girecek bende pek anlaştğımı söyleyemiyeceğim
oğlum bu yıl daha bi ağresif oldu onu dilinden anlamaya çalişiyorum fakat dediğim dedik diyo
inşallah düzelir çok üzülüyorum iki yaşindaki kızım var bağırmam onuda etkılıyo.
yane sorun bitmiyo Allah hepimizin yardımcsı olsun inşallah sevgiler.

Gününüz hayırlı olsun ergen anneleri..
Freyza hoşgeldin onüç yaş ergenliğin başladığı yaş inş. fazla sancılı atlatmazsınız.
Benim ergenimin süt dişleri ile hala başı belada önleride birbirine binmiş malum baya bir sorunu var...
sanırım önümüzdeki haftayı dişci de geçireceğiz tel takılcak çirkin mi görünürüm derdi de varkaydirigubbakcemile3
herkesleri kucak dolusu sevgiler:1hug:a.s.

selam ergen anneleri
bu gün misafirlerim vardı giremedim net'e,,
d@ğ çiçeği,frezya hoş geldiniz tekrar..
D@Ğ Çiçeği,işin hayırlı olsun.
ergeninle sorunlarını umarım en iyi şekilde atlatırsın..
FREZYA,maruflu arkadaşımın'da dediği gibi yolun başındasınız.. umarım en güzel şekilde ergenlik yıllarını geçirir ve atlatır.
arkadaşlar ergen deyince.benim aklıma sürekli muziplikleri ve akla gelmeyecek lafları ve şakaları geliyor..
evet zor dönemleri ama ,işin eğlenceli tarafından ve keyfli tarafından bakalım derim..
güzel bir akşam diliyorum hepinizi öpüyorum..

canım hoşgelmişssin.a.s..valla ergen konusunda ben pek bi dertliyim.biliyoru gececek ama...daha sık uğra bekleriz..:teytey:
tatlım hoşgeldin..a.s.valla hep söylüyorum biz bu dönemi biraz sancılı geçiiriyoruz.allah hepimize kolaylık versin..:Saruboceq:
maruflum canım geçmiş olsun.a.s..umarım rahat ve kolay biçimde atlatırsınız..
dağ çiçeğim umarım bundan sonraki dönemleri daha rahat geçiririz..
sunay ablam evine geldin mi..özletme kendini..CADIARZU
kendinize ve ergenlerinize iyyi bakınŞeniz

hoşbulduk inşallah cnm yoksa neyapacağim bilmiyorum çok zor.a.s.

hoşbulduk cnm amın cnma.s.Şeniz

günaaydıın güzel anneler,gününüz güzel geçsin,kahvaltınız hazır efem,afiyet ossun...cokacimcoook
frezyacım sende hoşgelmişin bidanem...

selam arkadaşlar nasılsınız ben dün evime döndüm ayrılmak zor oldu ama mecburen ayrılmak zorundayız oğlumun sınavını sorarsanız izmirde istediği bölümlerden birine girecek gibi bakalım 1 ay sonra belli oluyor kısmet artık o elinden geleni yaptı aslında sonuç çok kötü değil diyor ben size sonuçları bildiririm sizler ergenlerinizle neler yapıyorsunuz inş sorun yoktur öpüyorum

Hayırlı geceler annelerimiz, murgizinannesi ablam hoşgeldin evine...
bir ay sonra alacağınız sonuçlar da umarım yüzünüzde çiçekler açtırır..
Kızlar ben de şu an da tek sorunperformans ödevleri yığıldı ergenim kendininki yetmiyormuş gibi grubunu da bize getirdi..
milimetrik ölçüler de türk bayrağımızı yapıyoruzkaydirigubbakcemile5yıldız için tavan daki süsleri ölçü aldık süper oldu.görseniz nasıl seviniyorlar bunu da atlattık diyorlar.

mrb marufluçok tşk sizin çocuklar daha başarılı olurlar inş sana kolay gelsin anne olmak zor vesselam allah onlara sağlık versin

günaydın ergen anneleri .....
bildiğiniz gibi bikaç zamandır moralim çok bozuktu.ergenimle sorunlar yaşıyoduk..hani bi söz vardır bir musibet bin nsaihattan evladır diye..bizde bu sözün doğruluğunu test edip onayladık..neyse bazı sorunları yoluna koymaya başladık sanırım.inşallah dahada iyi olur.hepinize desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum.dualarınız eksik etmeyin..
ama annelik gerçekten zor zannaat(mış)....
hepinize haırlı cumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…