- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
canım hoşgelmişssin.a.s..valla ergen konusunda ben pek bi dertliyim.biliyoru gececek ama.Canlarım nasılsınız,pek uğrayamaz oldum ama ergenimle sorunlarım oluyor,olmaz mı?:mymeka:
İnşallah sizinkiler daha sıkıntısızdır,bu arada yarım günlük işe girdim:dance:
Fazla giremiyorum ne yazıki,ikizimi ve hepinizi kocaman öpüyorum:1hug:
Fırsat buldukça buralardayıma.s
tatlım hoşgeldin..a.s.valla hep söylüyorum biz bu dönemi biraz sancılı geçiiriyoruz.allah hepimize kolaylık versin..:Saruboceq:günaydın arkadaşar bir kaç kez yazdım
ama daha sonra uğrayamdım
benimde bu ayın 22 sinde oğlum 13 yaşina girecek bende pek anlaştğımı söyleyemiyeceğim
oğlum bu yıl daha bi ağresif oldu onu dilinden anlamaya çalişiyorum fakat dediğim dedik diyo
inşallah düzelir çok üzülüyorum iki yaşindaki kızım var bağırmam onuda etkılıyo.
yane sorun bitmiyo Allah hepimizin yardımcsı olsun inşallah sevgiler.
selam ergen anneleri
bu gün misafirlerim vardı giremedim net'e,,
d@ğ çiçeği,frezya hoş geldiniz tekrar..
D@Ğ Çiçeği,işin hayırlı olsun.
ergeninle sorunlarını umarım en iyi şekilde atlatırsın..
FREZYA,maruflu arkadaşımın'da dediği gibi yolun başındasınız.. umarım en güzel şekilde ergenlik yıllarını geçirir ve atlatır.
arkadaşlar ergen deyince.benim aklıma sürekli muziplikleri ve akla gelmeyecek lafları ve şakaları geliyor..
evet zor dönemleri ama ,işin eğlenceli tarafından ve keyfli tarafından bakalım derim..
güzel bir akşam diliyorum hepinizi öpüyorum..
canım hoşgelmişssin.a.s..valla ergen konusunda ben pek bi dertliyim.biliyoru gececek ama...daha sık uğra bekleriz..:teytey:
tatlım hoşgeldin..a.s.valla hep söylüyorum biz bu dönemi biraz sancılı geçiiriyoruz.allah hepimize kolaylık versin..:Saruboceq:
maruflum canım geçmiş olsun.a.s..umarım rahat ve kolay biçimde atlatırsınız..
dağ çiçeğim umarım bundan sonraki dönemleri daha rahat geçiririz..
sunay ablam evine geldin mi..özletme kendini..CADIARZU
kendinize ve ergenlerinize iyyi bakınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?