Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

aamiin,allah kavuştursun yavruşuna çiçeğim ,
benim ergenim kısımda 17 mayısta çanakkale gezisine gidecek ,
şimdiden sıkıntı basıyo,yanında ben olamıcam deye,
maalesef ki artık büyüyolar ve biz olmadan da bişeler yapmak istiyolar...

amin allah hepimzin evlatlarını bütün kötülüklerden korusun bizleri çok yorup üzselerde rabbim onlara herşeyin en güzelini nasip etsin onların mutluluğu bizlerin mutluluğu:Saruboceq:

selam bayanlar..
bende bir ergen annesiyim.birini atlattım.şimdi oğluşumla uğraşıyorum.13 yaşında ki oğluşumla benzer sorunlar yaşıyoruz.allah hepimize kolaylık vere....

cnm hoşgeldın aramıza allah bağişlasın evladını.

canısı slm ya sorma bende bazan dönem ödevlerınde yardımcı oluyorum am sonrda pişman olyorum keni sorumluluğun bilmesi gerek ama nerde artık ders yap demekten yoruldum .
tek düşüncem sebese sınavı artık nasıl geçer bilmiyom ALLAH yavrularımıza zıhın açklğı versin inşallah:Saruboceq:

cnm bak ne güzel oğluşunun dersler güzel demekkı o da bu gezıye gönderiliyo

ALLAH kavuştursun cnm bend e senin erğenını öpyorum:teselli:

günaydın fedakar ve cefakar erğen annelerıne

hepinize çok mutlu bir gün diliyorum.

hepinize mucuk mucukkkkkkkkkk

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,inanın dün ergenim sayesine sıkıntılı bi gün geçirdim ama şu an hepsini unutmuş durumdayım, çok üzgünüm...
tüm türkiyemin başı sağolsun,şehitlerimizin mekanı cennet olsun...
rabbim cümlemize evlat acısı yaşatmasın.

Günaydın annelerimiz....
Rabbim ne dertler veriyorki bazıları söylenmiyor bile şehitlerimize rahmet annelerine de sabır diliyoruz ki çok acı bir durum....
Onlarki şehadet şerbeti içti ....
hainleri toprak bile kabul etmesin inş.kötükedihüso

günaydın çileşkeş ergen anneleri...
anne olmadan anneliğin değeri anlaşılmıyo denir ama.ergen annesi olmadan anlaşılmıyomuş..
çok şükür ki evlatlarımız yanımızda sağlıklı..allah şehit annelerine sabır versin.gerçekten çok çok zor..
neyse kızlar benim misafirim gelecek onun için kaçıyorum.hepinizi öpüyorummm

AMİİİİİİİİİİİİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı cumalar ergen annelerimiz...
Rabbim hepimizin temennilerinin kabul bulduğu bir hafta sonu nasip etsin inş.
Hepinizi ve tüm ergenleri kucaklayıp grip den sonra öpücem:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…