Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaaydıın kk nın en güzel anneleri,
eltimlen peşpeşe geziyoz ,güne güzel başlayın diye ,
hepimizin günü bi öncekinden daha güzel olsun...

Canım,benimkide 8 yaşına kadar uyudu :1hug:ama dediğin gibi şimdi değil odaya almak,üstüne bi şey alacağı zaman alışverişe bile yalnız gitmek istiyor.a.sa.s

aynen canım ayneeennnkaydirigubbakcemile5.....şimdi beni istemiyor yanındaÇok üzgünüm çoook

anaokuluna bırakırken elimden sımsıkı tutmuş, sesi titreyerek gözleri dolmuş bir halde"ama anneciğim ben senden seni çok özlediğim için ayrılmak isteniyorum" diyen bebişim nerde diye az ağlamadımsenağlama

Hayırlı günler ergen annelerimiz...
Murgizinannesi çok sevindim,darısı bizim evlatlarımızın başına inş
Hastanıza da acil şifalar diliyorum..
Sağlıcakla kalın :1hug:a.s.

maruflu desteğiniz için çok teşekkür canım benim..
inş.sıkıntılar buhar olur uçar...:teselli:
hepimiz için..

murgizinannesi..canım benim çok tşekkür ediyorum hoşbulum..
yiğenine çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inş..

canlarım sizlerle hemen paylaşmak istedim bugün çok mutluyum oğlum uzmanlık sınavından çok iyi puan almış çok güzel bir duygu sizlerle paylaşmak istedim:teytey::lepi:hihoyyyt

çok güzel bir haber bu tebrik ediyorum.. inş devamı gelir..

canlarım mrb hepinize tek tek tşk ederim darısı sizin ergenlerinize dünden beri havalara uçuyorum çok çalıştı çok yoruldu içim yanıyordu onu öyle görünce ama allaha çok şükür semeresini aldı inş sizin çocuklarınızda yüzünüzü güldürür tüm içtrnliğimle tşk darısı sizlere:1hug:

Frezya Çok tŞk ederİm canım darısı senİn oĞluna İnŞ daha İyİ yerlerde okusun ÖpÜyorum

ablacım inşallah amin öptüma.s.

arkadaşim yapmazmıyız her yolu denendik yok tek yatmaktan korkuyo

sızlerınde dedği gibi dişarda yanlız geziyo odasına kapanıp tek başina kalıyo fakat uyumak için asla yanlız yatmıyo çok güzel odası var
benbile imreniyorum ama yok .senağlama

evet cnm ne yazıkkı ayrı yatıyoruz
cnm onda söylüyorum bak arkadaşların duyar seni çok ayıplalrlar ama yok dinleyen yok hehe diyip geçiyo :1rolleyes:

cevaplr geç oldu ama kızımdan pek giremiyorum nete

öptüm hepiniiz

ilaç gibi geldiniz sağolun

günaydın arkadaşlar
bir kaç gündür görüşemedik nasılsınız
inşallah hepiniz iyisiniz

ben sorar snız idare eder?

arkadşlar artık oğlum için yardım almay karra verdık

dersahanedek öğretmenine karşida aşir tepki göstermiş
hiç anlaşmiyolar on karşida sayğısız ve bizde bu konda yardım almay karar verdık.

bana tavsiye edeceğiniz hanği bölüme götrmem gerekiyor
bu konuda fikir ver arkadaşlar oğlumu kaybetmek istemiyorum.
hepiniz ALLAH emanet olun canlar.

günaydın günaydın..........
ergen annelerim nasıllar bakkemmmmm
ffrezyacım bu gerçekten çok zor bi dönem.sakın üzülme ..bunlar gececek.ama yardım almaya karar vermen güzel bi davranış.sadece çocuklarımızın içinde bulunduğu ruh halini anlamak için değil..bizimde onlara karşı olan yanlışlarımızı görmek içinde iyi..
tavsiyem iyi bir pedagoga götürmen ...ben daha önce(2-3 sene önce) kızımla berber gittim.ve gerçekten faydaınıda gördüm.bazen kendimin de yanlış yaptığını gördüm.yada kızım kendi hatalarını farketti..
çocuklarımız bizler için çok değerli....ama bu dönemler çok zor..her çocuğun ergenliği bir geçmiyor.kimi bu dönemi çok yoğun yaşıyor..kimi daha rahat geçiriyor..sabredeciğiz.birbirimize destek olup bu dönemi atlatacağız...
ay sabbah sabah ne ka çok konuştum gene..hepinizi öpüyorum tek tek..

bugününüz dünden güzel geçsin güzel anneler,
frezyacım sakın üzülme cnm,özellikle ergen sorunlarıyla ilgil pedagog olduğunu duymuştum kızımın ders.öğretmeninden ,ii bi araştırma yapıp karar vermelisiniz,unutmaki bu dönem geçici sağlıkları yerinde olsunda bunlarla başedicez başka çaremiz yok ,allah yardımcınız olsun...

canlarım ALLAH sızlerden razı olsun hepiniz bu konuda çok yardımcı oldunuz bana

dilerim ALLAHTAN ne muradınız varsa versin RABBIM.

çok faydalı oldunzu sağoln inşallah bende ene kısa zamanda atlatırım bu zor durumu

sizi seviyorum Şeniz:teselli::teselli:a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar
hepinize güzel bir gün diliyorum.
bizde kızımla bir süre aynı yatak problemini yaşadık ama
maşallah 4 yıldır tık yok uzunca bir süreden beri artık odasının
ışığını bile kapatıyorum .bizde şimdi asilik diz boyu internet çılgınlığı başladı.
dersler çalışılmıyor 1 . dönem teşekkür aldık ama bu dönem ne olacak bilmiyorum.
bide malum sbs sınavımız var .beni zaten ortağı gibi görüyor.benim hatam aman dedim kız çocuğu arkadaş gibi olalım ama yaptığım yanlışmış bunu anladım.

Hayırlı sabahlar ergen annelerimiz.....
Ergenimde benim sıkıntı çektigim konu ilgi duydugu alanlar dan çabuk sıkılması...
bu gitar kursu da olabiliyor atletizm yabancı dil kursu 3 hafta anca gidiyor bazılarına
Derslerine ilgisi de reytingi düserse biraz ilgi gösteriyor aman ,aman bir çabası da yok..Çok üzgünüm çoook
Kendince bir yöntemi varmıs..sınavda hersey aklına geliyormus ..Heleki testler dezaten cvb önümde oluyor demezmi..
Onun bu rahat tavırları bezdirdi..Açıkçası uzaktan izliyorum bisey gelmiyor elimdenmirmirmirmir
sbs yaklastıkça gerildim iyice,kızlarımın üçü de birbirinden farklı ders çalışma sistemi olması da geriyor halince..
B.kızım daha düzenli ve sıkı çalısır.Ergenim anlattıgım gibi ,küçük kızım da dersini okulun da bitirip geliyormus... Gözü dısarı da oynamakta oluyor Yani baya bi gergin durumları oluyor ama hepsinden önemlisi saglıklı ve mutlu olmaları diye telkin veriyorum kendime:1hug:a.s.

Son düzenleme:
selam bayanlar..
bende bir ergen annesiyim.birini atlattım.şimdi oğluşumla uğraşıyorum.13 yaşında ki oğluşumla benzer sorunlar yaşıyoruz.allah hepimize kolaylık vere....

bak burdada buldum seni:jeyyar:

Herkese hayırlı günler,:1hug:
Ne kadar birbirine benzer sorunlar gerçektenkaydirigubbakcemile5
Bende hiç ders çalıştıramıyorum,etütlere yolluyorum
Dönem ödevlerini ben yazdım,sırf notu yükselsin diye:lepi:
Kıymet bilinse neyse,asilikte diz boyu
Bazan insanın tahammül sınırını bile zorluyor bu çocuklar:mymeka:
Allah ım ben böyle değildim diyorum hep
Frezyam bencede danışın canısı bi uzmana
Hepiniz açısından zor böylesi,zamanında çözülmesi daha doğru olur
Bazan hiç akla gelmedik basit bi şey çıkıveriyor,insan şaşırıp kalıyor..a.s
ınşallah,en kısa zamanda hallolur her şeya.s.

iyi akşamlar canlarım..
beni anlayacağınızı ümit ederekten okuyor çıkıyorum..
burada olduğumu bilmeniz için..
malum pc ile savaş halindeyim.. çok öpüyorum hepimizi..ergenlerinizide tabiki..
benim küçük ergenim.. bu sabah..Bursa.Çanakkale.ve İzmir gezisine katılmak için yola çıktılar..
Kaymakamlığın bölgemizdeki başarılı öğrencilere.. hediyesi olarak..bu gezi düzenlendi..
2 gün yok yavrum..Annesi şimdiden özledi onu..
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…