- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
Canım,benimkide 8 yaşına kadar uyudu :1hug:ama dediğin gibi şimdi değil odaya almak,üstüne bi şey alacağı zaman alışverişe bile yalnız gitmek istiyor.a.sa.s
Hayırlı günler ergen annelerimiz...
AAA!bak şimdi 2 gün giremedim dağçiçeğim gelmiş gidersem diyor cnm nere özledik seni rabbim sıkıntılarını buhar edip uçursun sıkma canını:1no2:
Kızlarımın da benim yatağıma atlayıp üçününde uyuma hevesi var bizde eşimle arada bir çekyatlarda idare ediyoruz ama bu yılda bir iki defaya mahsus...çocukların böyle yapmalarıdoğal mı değilmi hiç irdelemedim şimdiye kadar sonuçta üçü birlikte uyuyorlar kendi odalarında damirmirmirmir
murgizinannesi..canım benim çok tşekkür ediyorum hoşbulum..canlarım mrb nasılsınız ben öğlen hastaneden geldim yeğenimi bugün yatırdık üç gün bir odada kapalı kalacakmış atom verecekler bakalım inş iyi olur çiçeğim hoşgeldin seni çok özledik
canlarım sizlerle hemen paylaşmak istedim bugün çok mutluyum oğlum uzmanlık sınavından çok iyi puan almış çok güzel bir duygu sizlerle paylaşmak istedim:teytey::lepi:hihoyyyt
Frezya Çok tŞk ederİm canım darısı senİn oĞluna İnŞ daha İyİ yerlerde okusun ÖpÜyorum
Canısı,odasına özendirin biraz.a.sTuttuğu takımın yatak takımını almak gibi.Korkuyorum diyosa gece lambası kullanın.kaydirigubbakcemile5Benim abimin kızında çok işe yaramıştı,bizde sürekli övüyoduk tabi,aferim bu gün odanda uyumuşsun filan diye.:1hug:Bi de artık her şeyi anlayacak yaşta.Sizin ayrı ve yalnız yatmanız gerektiğinide anlatabilirsiniz tabiki onu sevdiğinizi hissettirerek.a.s.
13 yaşında ki bir çocuğun babasının yanında yatması normal değil tabiki ...peki sen babayla ayrı mı yatıyorsun anlamadım?
babası oğlunu kendi yatağında uyutup yanından kalksın...konuşarak telkinle yapacaksınız bunu...eğer direnirse arkadaşlarının bu durumu öğrenmesi halinde çok ayıplayacağını sürekli telkin vererek anlatacaksınız...
oğlum da 9 yaşına kadar yanım da uyurdu...sonra zorlana zorlana üzüle ağlaya kendi yatağında yatırmaya başladım şimdi beni odasına almıyor...
günaydın günaydın..........
ergen annelerim nasıllar bakkemmmmm
ffrezyacım bu gerçekten çok zor bi dönem.sakın üzülme ..bunlar gececek.ama yardım almaya karar vermen güzel bi davranış.sadece çocuklarımızın içinde bulunduğu ruh halini anlamak için değil..bizimde onlara karşı olan yanlışlarımızı görmek içinde iyi..
tavsiyem iyi bir pedagoga götürmen ...ben daha önce(2-3 sene önce) kızımla berber gittim.ve gerçekten faydaınıda gördüm.bazen kendimin de yanlış yaptığını gördüm.yada kızım kendi hatalarını farketti..
çocuklarımız bizler için çok değerli....ama bu dönemler çok zor..her çocuğun ergenliği bir geçmiyor.kimi bu dönemi çok yoğun yaşıyor..kimi daha rahat geçiriyor..sabredeciğiz.birbirimize destek olup bu dönemi atlatacağız...
ay sabbah sabah ne ka çok konuştum gene..hepinizi öpüyorum tek tek..
bugününüz dünden güzel geçsin güzel anneler,
frezyacım sakın üzülme cnm,özellikle ergen sorunlarıyla ilgil pedagog olduğunu duymuştum kızımın ders.öğretmeninden ,ii bi araştırma yapıp karar vermelisiniz,unutmaki bu dönem geçici sağlıkları yerinde olsunda bunlarla başedicez başka çaremiz yok ,allah yardımcınız olsun...
selam bayanlar..
bende bir ergen annesiyim.birini atlattım.şimdi oğluşumla uğraşıyorum.13 yaşında ki oğluşumla benzer sorunlar yaşıyoruz.allah hepimize kolaylık vere....
canım hoşgeldin aallah yardımcınız olsun çocuk büyütmek çok zor
bugününüz dünden güzel geçsin güzel anneler,
frezyacım sakın üzülme cnm,özellikle ergen sorunlarıyla ilgil pedagog olduğunu duymuştum kızımın ders.öğretmeninden ,ii bi araştırma yapıp karar vermelisiniz,unutmaki bu dönem geçici sağlıkları yerinde olsunda bunlarla başedicez başka çaremiz yok ,allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?