- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
oğlun 13 yaşındaydı dimi cnm ve babayla yatıyo,sarduşum bu ciddi bi durum el atsan ii olur, sen daha ii anlarsın kanımca...roşum cnm ne yazıkı benim oğllumda hala babayal yatıyo bu konuda ne yapmam gerektğın bilmiyom ne denedysek yok korkuyom diyo ayrı yatmiyo.
ayrı odası var fakat nedense yatmam diye isrra ediyo.
çok sınırlı hiç birşey söyleyemiyorum sardunyanın yazdığı bilğileri okuyunca çok yanliş yaptğimi anladım yaklaşma tarzı olarak.
inşallah bundan sonra daha farklı yaklaşirim oğluma onu kaybetmek istemiyorum
aslında bu konuda yardım almayı bile düşünüyorum .
ne diyim ya ALLAH yradımcımız olsun inşallah geçer bu günler diliyorum..::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın güzel hatunlar..gününüz haftanız güzel geçsin..hihoyyythihoyyyt.
çocuklarımız nekadar büyüselerde genede ana kuzus..bazen biz bile bunu unutuyoruz sanırım.onların tamamne yetişkin gibi davranmasını istiyoruz galiba.
sarduşum bu anlattıkların kız erkek farketmiyor.aynı benim kızın halleri..arkadaşlarına laf söyletmez.okulda fazla yaklaşmaz.herşeye bi kup bulur.ama yanlız kalınca kedi gibi sırnaşır..biraz cebelleştim ama şimdi şimdi taşlar yerine oturmaya başladı..birde şu sınavı atlatsak ikimizde çok rahatlıyacaz.ya kızlar kusuruma bakmayın.ne ka doluyum ki konuşmaya başlayınca susmak bilmiyorum.neyse ben şinci kaçiim gene uğrarım..Şeniz
oğlun 13 yaşındaydı dimi cnm ve babayla yatıyo,sarduşum bu ciddi bi durum el atsan ii olur, sen daha ii anlarsın kanımca...
çok güzel söylüyosun arkadaşım..biz sadece kendi başımızda sanıyoruz.bununiçin bu topiciği çok seviyorum.burdaki paylaşımlar hepimize çok şeyler katıyor..kaydirigubbakcemile5ilk günler ilk aylar çok zorlandım, üzüldüm, ağladım, ağrıma gitti, oğluma şiddet uygulamamak için defterlerini bile yırttım sinirimden....
daha sonra netten nasıl davranmam gerektiği konusun da çok araştırma yaptım... ergen çocuk tarilerinde bire bir tıpatıp oğlumu anlatıyor...sanki evin içini birisi gözetlemiş de oğlumu anlatmış kadar tıpatıp hem de...
demek ki yalnız değilim dedim...insanın tek başına bunları yaşamadığını bilmesi çok kuvvet veriyor....
Günaydın arkadaşlarım.
öncelikle sizlere özür borçluyum
sessiz sedasız çekip gittiğim için.
kendimi dinlemem gerekiyordu
sebebi bana kalsın,
sizleri çok özledim.
beni merak ettiniz biliyorum.
tekrar tekrar özür diliyorum.
belki eskisi kadar çok sizlerle olamayacağım ama
söz bir daha sessizce gitmeyeceğim. en azından vedalaşıpda giderim gidersem eğer..
sizleri çok seviyor ve öpüyorum canım arkadaşlarım..
canım hoşgeldinnn.seni merak ettik arkadaşım..sorun ne bilmiyorum.ama ne olursa olsun sakın kendini çok üzme..inşallah sıkıntılarını en kısa zamanda aşarsın..ama kendini özletme olurmuyerimsenibenGünaydın arkadaşlarım.
sebebi bana kalsın,
sizleri çok özledim.
söz bir daha sessizce gitmeyeceğim. en azından vedalaşıpda giderim gidersem eğer..
roşum bitanem .iyiki varsınız..hoş buldum..gerçekten özledik ve aradık seni çiçeğim:1hug:,daha iyisindir umarım,kendine ii bak ,çok öptm seni...Şeniz
canım hoşgeldinnn.seni merak ettik arkadaşım..sorun ne bilmiyorum.ama ne olursa olsun sakın kendini çok üzme..inşallah sıkıntılarını en kısa zamanda aşarsın..ama kendini özletme olurmuyerimseniben
amin canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun emanetlerimize iyi sahip çıkalım yanlış işler yapmayalım....
FREZYAcım oğlun kaç yaşında?
oğlun 13 yaşındaydı dimi cnm ve babayla yatıyo,sarduşum bu ciddi bi durum el atsan ii olur, sen daha ii anlarsın kanımca...
Günaydın arkadaşlarım.
sebebi bana kalsın,
sizleri çok özledim.
hoşgeldin arkadaşim a.s.a.s.a.s.
13 yaşında ki bir çocuğun babasının yanında yatması normal değil tabiki ...peki sen babayla ayrı mı yatıyorsun anlamadım?
babası oğlunu kendi yatağında uyutup yanından kalksın...konuşarak telkinle yapacaksınız bunu...eğer direnirse arkadaşlarının bu durumu öğrenmesi halinde çok ayıplayacağını sürekli telkin vererek anlatacaksınız...
oğlum da 9 yaşına kadar yanım da uyurdu...sonra zorlana zorlana üzüle ağlaya kendi yatağında yatırmaya başladım şimdi beni odasına almıyor...
roşum cnm ne yazıkı benim oğllumda hala babayal yatıyo bu konuda ne yapmam gerektğın bilmiyom ne denedysek yok korkuyom diyo ayrı yatmiyo.
ayrı odası var fakat nedense yatmam diye isrra ediyo.
çok sınırlı hiç birşey söyleyemiyorum sardunyanın yazdığı bilğileri okuyunca çok yanliş yaptğimi anladım yaklaşma tarzı olarak.
inşallah bundan sonra daha farklı yaklaşirim oğluma onu kaybetmek istemiyorum
aslında bu konuda yardım almayı bile düşünüyorum .
ne diyim ya ALLAH yradımcımız olsun inşallah geçer bu günler diliyorum..::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ablacım çok geçmş olsun ,hayırdır ben bu konudan bi haberim şaşırdım,neyi var ki yeğeninin,allahım acil şifa versin...canlarım mrb nasılsınız ben öğlen hastaneden geldim yeğenimi bugün yatırdık üç gün bir odada kapalı kalacakmış atom verecekler bakalım inş iyi olur çiçeğim hoşgeldin seni çok özledik
hadi gözünüz aydın,hakkınızda hayırlısı olur inş,canlarım sizlerle hemen paylaşmak istedim bugün çok mutluyum oğlum uzmanlık sınavından çok iyi puan almış çok güzel bir duygu sizlerle paylaşmak istedim:teytey::lepi:hihoyyyt
canlarım mrb nasılsınız ben öğlen hastaneden geldim yeğenimi bugün yatırdık üç gün bir odada kapalı kalacakmış atom verecekler bakalım inş iyi olur çiçeğim hoşgeldin seni çok özledik
ablam gözün aydın..negüzel ne mutlu sana...valla bizde enaz senin kadar heyecanla bekliyoduk sonuçları..ne büyük gurur..ah ha..darısı bizim ergenlerin başına..dualarınız eksik etmeyin de hayırlısyla atlatalım şu haziranı..canlarım sizlerle hemen paylaşmak istedim bugün çok mutluyum oğlum uzmanlık sınavından çok iyi puan almış çok güzel bir duygu sizlerle paylaşmak istedim:teytey::lepi:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?