- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
günaydın güzeller,a.s.
umarım hepiniz mutlu uyanmışsınızdır bugün,
maruflucum ben stressiz sbs isterim,hazır isteyecek bulmuşkene,
güzel temennileriniz için çok sağolun ,allah yavrularımıza zihin açıklığı versin,
kıslar topicimiz bomboş ,bugünlerde pek bi sıkıntı yaşıyoruz,paylaşıp azaltalım diyorum ama yoksunuz:a015:
gününüz güzel geçsin.opuyorumnanaktan
Hayırlı günler ergen annelerimiz..Yena hoşgeldin çocukların arasındaki yaş farkı en çok ebeveynleri yıpratyor bende bunu yaşayanlardan biriyim:1shok:üç farklı durumu yaşıyorum ergenlikten çıkmış bir abla ergenim ve deevin ufağı konumundaki kızım tek iyi tarafı üçü de kızopuyorumnanaktanbazen üçünüde aynı anda dinlemek zorun da kalıyorum sabah gördükleri rüyayı üçü de anlatmaya başlayınca seyreyleyin cümbüşü:roflol:ne kadar yoğunsamda durumu kurtarmaya çalışıyorum b. kızımın dediği gibi adalet annelik yapıyorumANNELERİMİZ İNŞ. GÜNÜNÜZ ÇOK GÜZEL GEÇER:asigim::1hug:a.s.
canım hoş geldin......evlatlarını allah bağışlasın..Selam herkese..
Gezinirken sayfayı farkettim hemen daldım..
İki çocuğum var.11 yaşında kızım,15 aylık oğlum var..Yani bir ergen ve bir bebekle ilgilenmek zorundayım..
Allah tüm çocukları korusun..Zor dönemler bunlar..Sağlıklı bir şekilde atlatırım ve atlatırız umarım..
İki çocuk arasında özellikle yaş farkı varsa dengeyi sağlamak zor..Çokta yıpratıcı..
Ama anne olmak bu değilmidir zaten...
Görüşmek üzere.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?