Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydın kk nın güzel anneleri,
kısmetsiz eltim az stres nasıl bişeydi unuttum,bizzat ben gerile gerile patlıcak haldeyim,
bu c.tesini hayırlısıyla atlatlaım,dualarınızda bizleri unutmayın arkadaşlar.

Hayırlı günler ergen anneleri..ROŞUM stresin de azı var misal sbs gibi lastik gibi geren konuları bazı ,bazı hatırlıcaksınız diyor rehberlik hocamız..Bu ara da başarırsan banada başarının sırrını hatırlatıverkaydirigubbakcemile3Öğüt vermek kolay kısmetsizkedi cnm bana kes bi az stresli SBS...a.s. annelerimize kolaylıklar diliyorum

mrb güzel ergen anneleri kendinizi germeyin allah yardımcıları olsun siz onlara moral verin canları sağolsun yavrularınız çok öpüyorum dualarım sizlerle

günaydın güzeller,a.s.
umarım hepiniz mutlu uyanmışsınızdır bugün,
maruflucum ben stressiz sbs isterim,hazır isteyecek bulmuşkene,
güzel temennileriniz için çok sağolun ,allah yavrularımıza zihin açıklığı versin,
kıslar topicimiz bomboş ,bugünlerde pek bi sıkıntı yaşıyoruz,paylaşıp azaltalım diyorum ama yoksunuz:a015:
gününüz güzel geçsin.opuyorumnanaktan

evet cnm sadecbir kaç kiş uğruyoruz nerde dağçiceği ve diğer arkadaşlar haydın ya paylaştikca güzelelşir herşey nerdesiniz inşallah gelirler.:teselli::teselli:

günaydınnnnnnn
kızlar hava çok güzel..gününzde böyle güzel olsun..
maruflu tadlum valla becerebilsem az stersi herkese dağatcam ama..bende bilen olurda bana diyiverir deyi yazdıydım amakaydirigubbakcemile3herkes benden beter senırım..

Selam herkese..
Gezinirken sayfayı farkettim hemen daldım..
ıki çocuğum var.11 yaşında kızım,15 aylık oğlum var..Yani bir ergen ve bir bebekle ilgilenmek zorundayım..
Allah tüm çocukları korusun..Zor dönemler bunlar..Sağlıklı bir şekilde atlatırım ve atlatırız umarım..
ıki çocuk arasında özellikle yaş farkı varsa dengeyi sağlamak zor..Çokta yıpratıcı..
Ama anne olmak bu değilmidir zaten...

Görüşmek üzere.:))

Hayırlı günler ergen annelerimiz..Yena hoşgeldin çocukların arasındaki yaş farkı en çok ebeveynleri yıpratyor bende bunu yaşayanlardan biriyim:1shok:üç farklı durumu yaşıyorum ergenlikten çıkmış bir abla ergenim ve deevin ufağı konumundaki kızım tek iyi tarafı üçü de kızopuyorumnanaktanbazen üçünüde aynı anda dinlemek zorun da kalıyorum sabah gördükleri rüyayı üçü de anlatmaya başlayınca seyreyleyin cümbüşü:roflol:ne kadar yoğunsamda durumu kurtarmaya çalışıyorum b. kızımın dediği gibi adalet annelik yapıyorumANNELERİMİZ İNŞ. GÜNÜNÜZ ÇOK GÜZEL GEÇER:asigim::1hug:a.s.

Oy,ooyy çok tatlıdırlar ama.Ne keyifli oluyodur:1hug:a.s..Yena canım hoş gelmişsin.SBS yaklaştıkça bizdede,gerginlik arttı:mymeka:.Dün kursta verdikleri ödevi yapmaya çalışıyordu.Bi stress,bi fırtına.:1no2::1no2:Ben bunlerim yapamıyorum diye.Fırtınadan sonra,beraber çözdük çok şükür.a.s.

Selam ergen Anneleri..Şeniz
kaç gündür bahar temizliği ile uğraşıyorum..bittim...delikafadulden
çocukları nerdeyse eve almicam...
terliksiz girmeyin dökmeyin.. kırmayın aynen böyleyim.. :roflol:
hafta sonu dişçideydim.. malum yaş ilerledikçe sanırım bende hafifden dökülüyorum..
dün büyük oğlum geldi ..sağ salim şükür.. darısı varsa sizlerinde hasretlerinize inş.
bir dolu kirli ile geldi tabi.. yıka ,as,ütüle.. sıcaklarda da sor oluyor tabiki...
sınava girecek olan yavrularımız az kaldı.. dualrım anlarla.. Rabbim emeklerini boş çıkartmasın..onlar içine en hayırlısı neresi ve ne olacaksa onu diliyorum...
hepinizi çok çok öpüyorum ütüye kaldığım yerden devammmmdelikafadulden

Hoşbulduk arkadaşlar..:))

maruflu 3 kız annesisin demek.Harika birşey..

canım hoş geldin......evlatlarını allah bağışlasın..
evet artık son 2gün....bide yarın akşam stres atmak için mezuniyet gecesi var..valla onlar stres atacak ama bu gece bize daha çok stres..elbisesi ayakkabısı saçı....

Selam...

frezya ve kısmetsiz kedi,hoşbuldum..

Şu çocuk katilleri haberlerini duyunca kafayı yiyecek gibi oluyorum..
Arkadaşlar ne olucak böyle..Nasıl koruyucaz çocularımızı..ınanın resmen paranoyak oldum..

Ciddi ciddi çok korkuyorum..Kızı okula gönderdikten sonra arkasından hatim indiriyorum resmen..
Müge Anlı'yı izlemiicem diyorum ama dayanamayıp yine izliyorum..
Offff Allaha emanet yavrularımız..
Bu sabah böyle çok kaygılıyım((

Mezuniyet gecesi demek ne heyecanlı..Bizimde oldu,Aman bir süs bir hava görseydiniz..
Sınava gireceklere başarılar dilerim..

Hayırlı günler ergen anneleri yena canım o gaygılar beni de yıpratıyor elimizde değil demekki...Dağçiçeğim nasılsın canım oğluşunun çamaşırlarını mı hazırladınKolay gelsin..kısmetsiz kedi canım ya son bir hafata da yaşadığımı unttum aynen son süratAllah cümle annelerimize sabır versininş..:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…