Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaaydın güzel anneler,herkeşler iyidir ,umarıma.s.
bizler sınav stresini hafifletmee çalışıyoz,ergenimde bi agrasif oy sorman gitsin:sm_confused:
yenacım hoşgelmişin bidanem,rabbim hepimizin yavrularını korusun,çok haklısın bazen bende daralıyorum ama düşünmemeye çalışıyorum allaha emanet yavrularımız,
gününüz güzel geçsin canlaropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydınnn güzel anneler...
bu gün yoğunum kızı hazırlıcam.diyorum ya stres mı atıcam sterese mi giircem belli değil..
neysem hade ben kaçar öperim hepiniizi.......

Günaydın hepinize..

Geceye hazırlananlara ayrıca kolay gelsin.:)))

Hayırlı geceler ergen annelerimiz...
Bu hafta baya yoğunuz parayla değil sırayla gelin diye giriştim işlerehihoyyyt
Yarın miniğin okuma bayramı veya yılsonu partisi var.Bu haftayı salimen kafa ile bir atlatayım :Saruboceq:AŞK bahçemi süsleyen ateş böceğimisin,,kovaladıkça kaçan ateş böceğimisin zemuszemusa.s.

günaydın ergenlerin çok meşgul anneleri,hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktan
cumanız mübarek ,dualarınız kabul olsun,dualarınızda bizleride hatırlayın olur mu ?

Çok şükür SBS stresimiz bitti.:1hug:Gözümüz aydın olsun kızlaarr.a.s.Benim oğlum 100 sorudan 87 sini yaptım diyor.:sm_confused:Ne derece doğru tabi,bilinmez.ınşallah istedikleri gibi olur her şey..:Saruboceq:

İyi bir sonuç..Umarım doğrudur..Emekleri boşa çıkmasın çocukların..
Bizimde seneye başlayacak SBS karın ağrısı..

cn gözümüz aydın hakıakaten of ya ömrümün yarsı gitti
bakalım sonuçlar nasıl olacak çiceğim oğluşun inşllah doğru yapmiştir cnm
benimkinde bakılım sonuç ne olacak
hayrlsı neyse o olsun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

evet kızlarr günaydınnnnnnnnn
çok şükür sbs stresi bitti.....artık beklemek kaldı..hayırlısıile iyi puanlar alıp iyi okulara yerleşirler..
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm

günaydınlar güzel anneler,
yeni başlayan hafta hepimize güzellikler getirsin,
sonunda sbs stresimiz bitti çok şükür, inş.iyi sonuçlar çıkarda yaşadığımız stresi unuturuz,
hepimiz için hayırlısı olsun,
herkeşleri öperim koccumaanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…