Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

merhaba arkadaşlar ergen benimde kızım var 16yaşında.hepinize günaydınlar bundan bende buralıyım..

hoş geldin canım..güzel paylşımlar diliyoruz..allah bağlasın büyütmüşün kızını..
valla ben bugün çok mutlu oldum..kızçemi meslek lisesine yerleştirmeye gittik ama kontenjandan aynı okulun anadolu mesleğe yerleştik..

frezyam canım sen nasıloldun..

bitanem çok teşekür ederim iyi diyelim iyi olalım cnm

daha beklemedeyım cnm başka dr gidecektık malum yağmur mahvetti buraları bitanem..

sen nasılsın cnm çok öptüm.

tüm hoşgeldin diyen arkadaşlarım sevgi ve muhabbetlerimi sunarım

teşekkür ederim kzılar..burada yavrularımızın sorunlarını paylaşalım..en zor dönemlerdeyiz çünkü..

ve hayırlı cumalar rabbim hepimzin dualarını kabul etsin..

günaydın çocukları ergen ve gerginlerin anneleri hepinize sorunsuz hafta sonu diliyorum kısmetsiz pisi senin ve evladın adına çok sevindim roşumun kızı nereye yerleştiopuyorumnanaktan

günaydın çocukları ergen ve gerginlerin anneleri hepinize sorunsuz hafta sonu diliyorum kısmetsiz pisi senin ve evladın adına çok sevindim roşumun kızı nereye yerleştiopuyorumnanaktan
tünaydın güzel anneler,frezyam nasıl oldun cnm,rabbim acil şifa nasip etsin:Saruboceq:
tünaydın yingem,neler yapıyosun,işleri kolayladınız mı,benim ergenim kısmda,2.tercihte anadolu meslek lisesini tuturdu,aslında verdiimiz emeklere göre çok daa iyisi olabilirdi ama nedelim,bizim isteğimizle olmuyo,hayırlısı olsun diyorus...

herkeslere güzel haftasonlarıı...

bitanem çok teşekür ederim iyi diyelim iyi olalım cnm

daha beklemedeyım cnm başka dr gidecektık malum yağmur mahvetti buraları bitanem..

sen nasılsın cnm çok öptüm.
canım benimhepiyi olinşallah.tabiiki farklı doktora görünek daha iyi olabilir..tez zamanda iyileşirsin inşallah..biz bildiğin gibi okul ve ramazan +bayram telaşları içinde yuvar teker gidiyoruz bakalımmkaydirigubbakcemile3
evet arkadaşım gerçekten zor birdönem geçiriyoruz..bu dönemlerde insan bazen çocuklarını tanıyamıyor..rabbim evlatlarımıza hayırlı yazılar yazsıın
yingem yingem hoşgeldin yafff..öslettin kendini.sağol..evet biz daha iyisiniistedikama sırf bizim istememiz yetmedi.ama olsun..inşallah bundan sonra daha iyi olurlaropuyorumnanaktan

mrb ergenlerin güzel anneleri ben o günleri atlattım darısı başınıza ama ne güzel yanınızdalar hep diyorum evlat uzakta olursa çok zor ama allah ölüm ayrılığı yaşatmasın hiç birimize okulları hayırlı olur inş allah zihin açıklığı versin ama en tatlı zamanları kıymetlerini bilin hırçın denizleri öpüyorum

işler çabuk bitecek gibi değil ama olsun geç olsunda güç olmasın çocuklar adına çoooook sevindim opuyorumnanaktan

bende sizleri özledim uzun zamandır görüşemedik inşallah bundan sonra çoook daha iyi olurlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…