- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.041
hoş geldin canım..güzel paylşımlar diliyoruz..allah bağlasın büyütmüşün kızını..
hoş geldin canım..güzel paylşımlar diliyoruz..allah bağlasın büyütmüşün kızını..
valla ben bugün çok mutlu oldum..kızçemi meslek lisesine yerleştirmeye gittik ama kontenjandan aynı okulun anadolu mesleğe yerleştik..
frezyam canım sen nasıloldun..
tünaydın güzel anneler,frezyam nasıl oldun cnm,rabbim acil şifa nasip etsin:Saruboceq:günaydın çocukları ergen ve gerginlerin anneleri hepinize sorunsuz hafta sonu diliyorum kısmetsiz pisi senin ve evladın adına çok sevindim roşumun kızı nereye yerleştiopuyorumnanaktan
canım benimhepiyi olinşallah.tabiiki farklı doktora görünek daha iyi olabilir..tez zamanda iyileşirsin inşallah..biz bildiğin gibi okul ve ramazan +bayram telaşları içinde yuvar teker gidiyoruz bakalımmkaydirigubbakcemile3bitanem çok teşekür ederim iyi diyelim iyi olalım cnm
daha beklemedeyım cnm başka dr gidecektık malum yağmur mahvetti buraları bitanem..
sen nasılsın cnm çok öptüm.
evet arkadaşım gerçekten zor birdönem geçiriyoruz..bu dönemlerde insan bazen çocuklarını tanıyamıyor..rabbim evlatlarımıza hayırlı yazılar yazsııntüm hoşgeldin diyen arkadaşlarım sevgi ve muhabbetlerimi sunarım
teşekkür ederim kzılar..burada yavrularımızın sorunlarını paylaşalım..en zor dönemlerdeyiz çünkü..
ve hayırlı cumalar rabbim hepimzin dualarını kabul etsin..
http://img42.imageshack.us/i/cumanzyl7sh8.jpg/
yingem yingem hoşgeldin yafff..öslettin kendini.sağol..evet biz daha iyisiniistedikama sırf bizim istememiz yetmedi.ama olsun..inşallah bundan sonra daha iyi olurlaropuyorumnanaktangünaydın çocukları ergen ve gerginlerin anneleri hepinize sorunsuz hafta sonu diliyorum kısmetsiz pisi senin ve evladın adına çok sevindim roşumun kızı nereye yerleştiopuyorumnanaktan
tünaydın güzel anneler,frezyam nasıl oldun cnm,rabbim acil şifa nasip etsin:Saruboceq:
tünaydın yingem,neler yapıyosun,işleri kolayladınız mı,benim ergenim kısmda,2.tercihte anadolu meslek lisesini tuturdu,aslında verdiimiz emeklere göre çok daa iyisi olabilirdi ama nedelim,bizim isteğimizle olmuyo,hayırlısı olsun diyorus...
herkeslere güzel haftasonlarıı...
canım benimhepiyi olinşallah.tabiiki farklı doktora görünek daha iyi olabilir..tez zamanda iyileşirsin inşallah..biz bildiğin gibi okul ve ramazan +bayram telaşları içinde yuvar teker gidiyoruz bakalımmkaydirigubbakcemile3
evet arkadaşım gerçekten zor birdönem geçiriyoruz..bu dönemlerde insan bazen çocuklarını tanıyamıyor..rabbim evlatlarımıza hayırlı yazılar yazsıın
yingem yingem hoşgeldin yafff..öslettin kendini.sağol..evet biz daha iyisiniistedikama sırf bizim istememiz yetmedi.ama olsun..inşallah bundan sonra daha iyi olurlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?